Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan."— Előadás másolata:

1

2 Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Az Úr csodásan működik, De útja rejtve van, Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan. Mint titkos bánya mélyiben, Formálja terveit, De biztos kézzel hozza föl, Mi most még rejtve itt.

3 Bölcs terveit megérleli, Bimbója bár igénytelen,
Rügyet fakaszt az ág. Bimbója bár igénytelen, Pompás lesz a virág. Ki kétkedőn kutatja őt, Annak választ nem ád, De a hívő előtt az Úr Megfejti önmagát.

4 Ne félj tehát, kicsiny csapat, Ha rád felleg borul: Kegyelmet rejt,
s belőle majd Áldás esője hull. Bízzál az Úrban, rólad ő Meg nem feledkezik, Sorsod sötétlő árnya közt Szent arca rejtezik.

5 Milyen édesek ínyemnek ígéreteid! Édesebbek, mint számnak a méz.
Utasításaid értelmessé tettek, ezért gyűlölök minden hamis ösvényt. Lábam előtt mécses a te igéd, ösvényem világossága. Esküszöm és fogadom, hogy megtartom igazságos döntéseidet. Nagy nyomorúságba jutottam, tartsd meg életemet ígéreted szerint, URam! Önként vállalt fogadalmaimat fogadd kegyesen, URam, és taníts engem döntéseidre! Életem folyton veszélyben van, törvényedről mégsem feledkezem meg. Csapdát készítettek nekem a bűnösök, utasításaidtól mégsem tértem el. Intelmeidet kaptam örökségül örökre, azok örvendeztetik szívemet. Szívből törekszem rendelkezéseid teljesítésére, ennek örök jutalma van. Zsolt 119,

6 Hallgass rám fiam, fogadd el szavam,
tartsd a szívedben a tanácsaimat! Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered.

7 Figyelj rám fiam, kiálts hangosan!
Mindent megértesz ha szíved nyitva van.  Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered.

8

9 Ő altat el hullámot, Ád jó vagy zord időt,
űz fagyot, téli álmot, Kizsendül rá a föld. Ha szívünk néki enged, Boldogságra vezet. Ki méri meg mélységed, Te örök, égi szeretet? Sok ajándékodért szánk Most hálát zeng neked. Te áldottad meg munkánk, Adsz napi kenyeret. Segíts törődni mással, Add, hogy neked éljünk, És téged szívvel-szájjal Szüntelen áldjunk, dicsérjünk!

10

11 KENYA LÍBIA PAKISZTÁN

12 A Közel-Kelet, valamint Ázsia és Afrika országaiban 2014-ben jelentősen erősödött a keresztényüldözés. Az Open Doors elnevezésű holland keresztény alapítvány éves jelentése szerint újabb országokat – Törökország, Azerbajdzsán és Mexikó – kellett felvenni a listára. Világszerte 100 millió felett van azok száma, akiket keresztény meggyőződésük miatt üldöznek – derül ki az Open Doors alapítvány jelentéséből. Krisztus-hívők különösen nehéz helyzetben vannak. A ranglistát vezető Észak-Koreát Szomália, Irak, Szíria, Afganisztán, Szudán, Irán, Pakisztán, Eritrea és Nigéria követi.

13 vallást tettél szép hitvallással sok tanú előtt.
CREDO HISZEK… Harcold meg a hit nemes harcát, ragadd meg az örök életet, amelyre elhívattál, amelyről vallást tettél szép hitvallással sok tanú előtt. 1 Tim 6,12

14 Hiszem az egyetemes Anyaszentegyházat
Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt a halottak közül; fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atyaisten jobbján; onnan jön el ítélni élőket és holtakat. Hiszem az egyetemes Anyaszentegyházat szenvedett Poncius Pilátus alatt; megfeszítették, meghalt és eltemették. És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban; a szentek közösségét, a bűnök bocsánatát HISZEK EGY ISTENBEN, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében. aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától Hiszek Szentlélekben a test feltámadását és az örök életet. Ámen.

15 HISZEK EGY ISTENBEN, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.

16

17

18


Letölteni ppt "Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések