Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás."— Előadás másolata:

1

2 Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás

3 Mi az instruktor, ajánló, szponzor? Instrukciókkal látjuk el a hozzánk regisztrálókat! KORREKT módon ajánlunk egy rendszert, egy lehetőséget! Szponzoráljuk, SEGÍTJÜK a hozzánk regisztrálókat! FELELŐSSÉG! TANÍTÁS! JELSZÓ?

4 Pozíciók-feladatok I.- II. pozíció -weboldal megismerése ( minden menü ) - prezentációk megnézése - ÁSZF és mellékleteinek megértése - webiroda használatának elsajátítása - saját induláshoz alapok megteremtése ( pl. foglalózás ) - névlista készítése - célok kitűzése - tervezés a célok és a lehetőségek alapján - család beléptetése - család "függővé" tétele - ismeretségi körben lelkesedni, ajánlói weboldalt ajánlani - rendezvényre járni - ajánlói beszélgetést gyakorolni ismerősökön - heti, havi prezentációkra hívni az ismerősöket - alapkérdésekre válaszolni - tanulni, tanulni, tanulni

5 Pozíciók-feladatok III.- IV. pozíció - heti rendszeres meetingek szervezése a csoportnak (- 1., 2. poziciósok tudásának ellenőrzése) - heti rendszeres csoportos ajánlói előadás szervezése - referensek toborzása és ajánlása ( lehetőleg te is legyél referens ) - a nagyobb értékű foglalózások esetén a korrektség ellenőrzése (felsőbb szponzor segítségével) - előadói ismeretek beszerzése, tréningen való részvétel - ügyfélszolgálatra tartozó ügyek intézése ( elírás, szig.sz. módosítás ) - példamutatás ( anyagilag már megengedheti, pl. öltözködés, vásárlás )

6 Pozíciók-feladatok V. pozíció - SN információs iroda nyitása és vezetése (régióban - iroda környékén - TP ügyek koordinálása) - SN napon előadások - közös meetingek, információs hétvégék szervezése - stratégiai megbeszélések 6-7-es poziciósokkal - példamutatás a közvetlen aktív TV-k számát illetően - vezetői értekezletek szervezése - panaszos ügyek kivizsgálása ( inkorrekt tv-k )

7 Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás

8 Hatékonyabb jogelhelyezés: a JOG-ok elhelyezésénél figyeljünk arra, hogy ne a Saját JOG-ainkat futtassuk a Saját JOG- ainkkal! ne helyezzük el új belépő I.0001-es JOG-át olyan Bónusz JOG-unkhoz, ami nem a mi mátrixunkban van! Saját Bónusz JOG (10.000 Ft) TV-óm I.0001 JOG-a (10.000 Ft) soha ne kezdjen senki a csoportunkban Bónusz JOG-al a soron következő Jogosztályban!

9 A látható Bónusz JOGok: 6 X 216.000.- Ft

10 Hatékonyabb jogelhelyezés: figyeljünk a 8/8-akra!

11 ha „idegen” Bónusz JOG kerül a mátrixunkba, ahhoz semmiféleképpen ne rakjunk a csoportunkból kezdő JOGot! Hatékonyabb jogelhelyezés:

12

13

14

15

16 Remek!!!!

17 Szponzor SOHA ne rakja tele induló üzlettársa mátrixának elejét a JOG-val! Minden indulóval beszéljük át a mátrix felépítését! Egyben információkat is gyűjthetünk terveiről! Ez NAGYON FONTOS! - Kiket szeretne azonnal megkeresni? (névlista) - Családból kiket regisztrál? (család függővé tétele) - Mekkora összeggel szeretne indulni? (milyen aktív lesz? Dolgozik, vagy „sültgalamb” ? Szponzor a kialakult „bónusz ágra” helyezze el JOG-it! Szponzor JOG kifutás segítésénél előnyben részesíti TV-a jutalék képződését + kifutását!

18 zsinórmátrix: amikor mindenki mindenkivel egy ágon van: csoportunk tagjainak JOGait lehetőleg helyezzük egymás mögé, hogy segíteni tudják egymást! Hatékonyabb jogelhelyezés: Saját Scien Jogomhoz teszem ZÖLD T.V.-m I.0001-es jogát ZÖLD T.V.-m I.0001-es jogához helyezem PIROS T.V.-m I.0001-es jogát PIROS T.V.-m I.0001-es jogához helyezem LILA T.V.-m I.0001-es jogát És így tovább…. Ezzel a módszerrel minden T.V.-m tud segíteni a többinek attól függetlenül, hogy egymás alá regisztráltak-e vagy sem A REGISZTRÁCIÓ eldönti, hogy kinek a mátrixába kerülünk, de hogy azon belül hova, azt az Instruktor dönti el, amikor elhelyezi a I.0001-es KEZDŐJOGunkat

19 ne spóroljunk a nagyobb értékű JOGokkal, mert később nagy mértékben csökkeni fog az utalványszámlánkon elérhető egyenleg! Hatékonyabb jogelhelyezés: -II. pozíció – 90.000 Ft értékű JOG -III. pozíció – 270.000 Ft értékű JOG -IV. pozíció – 810.000 Ft értékű JOG -V. pozíció – 1.620.000 Ft értékű JOG ne spóroljunk a nagyobb értékű JOGokkal, mert később nem tudjuk segíteni csapatunkat abban az osztályban, ha „előzés” történik. (azaz egy munkatársunk előbb szerez JOG-ot a köv. osztályban) ne spóroljunk a nagyobb értékű JOGokkal, mert nagymértékben önkéntelenül is hátráltatjuk csoportunk előremenetelét a JOG osztályokban, így az anyagiakban is!

20 Egységvadászat: kétfajta egységet különböztetünk meg: Saját Egységet (SE) és Csoport Egységet (CSE) az egységek összege adja az Összes Egységet (ÖE), ami a pozícióváltáshoz szükséges SE a közvetlen T.V.-k jogelhelyezéséből keletkezik, CSE a közvetett T.V.-k jogelhelyezéséből a SE örökre megmarad, a CSE félévente nullázódik ezért nagyon fontos, hogy legyen minél több közvetlen emberünk!!!! amikor egységeket gyűjtünk, akkor a következőre kell figyelni: lehetőleg ne a közvetett T.V. jogát futtassuk, hanem a közvetlen T.V.-ét, aki majd futtatja a saját közvetlenjét a keletkezett jutalékokból (az ő közvetlenje a mi közvetettünk) ha így dolgozunk, akkor a saját ember után SE-et, az ő saját embere után CSE-et szerzünk ez pedig több, mintha csak CSE-ünk lenne!!!!

21 Egységvadászat:

22 ha mindezeket szem előtt tartjuk, akkor csoportunk mindegyik tagját segíthetjük az egységvadászat során minél több egységet szereznek T.V.-ink, annál előbb jutnak a következő pozícióba minél több emberünk lesz 2-es, majd 3-as, stb, annál több jutalékot kapnak, és annál több saját jogot helyeznek el => ez pedig egyre több egység nekünk!!! az egységgel pedig POZÍCIÓT építhetünk!!!!!!!

23 Pozícióváltás: a magasabb pozíció magasabb jutalékot jelent FONTOS: nem csak nekünk, hanem T.V.-inknak is!!!!!! miért is hisszük azt, hogy ha az alattunk lévő emberünk ugyanabba a pozícióba jut, amiben mi vagyunk, akkor az rossz????? dolgozzunk azon, hogy rajta kívül legyenek más aktív embereink is, és akkor ez nem fordul elő ha mégis egy pozícióba kerül velünk, akkor több jutalékot fog kapni a magasabb pozíciónak köszönhetően, így több jogot tud majd elhelyezni, ami nekünk ugyebár SE egység növekedés => hamarabb érjük el a következő pozíciót ha ez nem megy, akkor gondoljuk át, miért is történik ez: ő jobban dolgozik nálunk! tanulság: soha ne akadályozzuk embereink pozícióváltását, inkább gondoljuk át stratégiánkat és újult erővel hozzuk be a lemaradásunkat!


Letölteni ppt "Célok: Hatékonyabb jogelhelyezés Egységvadászat Pozícióváltás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések