Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt?"— Előadás másolata:

1 Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom.

2 Tudniillik Magyarországnak 10 millió lakosa van, és ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégeznie MINDENT! Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, és így csak 5 millió marad.

3 Félmillió embert alkalmaz a katonaság, és lenne még 4,5 millió aktív, de ha számba vesszük az összes munkaerőt, akik a parlamentben, a polgármesteri hivatalokban és a központi finanszírozású intézményekben dolgoznak, megkapjuk azt a maradék másfél milliót, akikre a tényleges munka elvégzése hárul.

4 Egy adott pillanatban háromszázezer ember kórházban fekszik vagy otthon van táppénzen, aztán ehhez jön még a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken.

5 Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát:
Jelenleg ember börtönben van, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka. Rám és rád! És Te most éppen ilyen butaságokat olvasgatsz... Amit én írtam… 


Letölteni ppt "Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések