Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert."— Előadás másolata:

1 Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom.

2 Tudniillik Magyarországnak 10 millió lakosa van, és ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégeznie MINDENT! Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, és így csak 5 millió marad.

3 Félmillió embert alkalmaz a katonaság, és lenne még 4,5 millió aktív, de ha számba vesszük az összes munkaerőt, akik a parlamentben, a polgármesteri hivatalokban és a központi finanszírozású intézményekben dolgoznak, megkapjuk azt a maradék másfél milliót, akikre a tényleges munka elvégzése hárul.

4 Egy adott pillanatban háromszázezer ember kórházban fekszik vagy otthon van táppénzen, aztán ehhez jön még a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken.

5 Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát: Jelenleg 699998 ember börtönben van, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka. Rám és rád! És Te most éppen ilyen butaságokat olvasgatsz... Amit én írtam…


Letölteni ppt "Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert."

Hasonló előadás


Google Hirdetések