Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ha valami igazán különlegeset szeretne... lakjon víztoronyban! Az 1895-ben épült víztornyot 2004-ben újították fel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ha valami igazán különlegeset szeretne... lakjon víztoronyban! Az 1895-ben épült víztornyot 2004-ben újították fel."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Ha valami igazán különlegeset szeretne... lakjon víztoronyban! Az 1895-ben épült víztornyot 2004-ben újították fel. A tervezés-kivitlezés munkálataiban olyan neves szaktekintély is közreműködött, mint Kugler Katalin Európa Nostra-díjas építész tervező. A végeredmény magáért beszél: 95nm-es luxus lakótér 6 szinten kialakítva, felvonultatva számos extra műszaki tartalmat. A kényelemről távirányítóval működtethető hűtő-fűtő rendszer (cirko fűtés radiátorokkal és padlófűtéssel), a biztonságról riasztó gondoskodik. Az építmény különleges adottságaihoz igazodva minden szinten, szinte minden bútor egyedileg lett tervezve, beépített luxus háztartási gépekkel együtt: előtér, wc, hálószoba, konyha, fürdőszoba (mozaikkal kirakott sarokkáddal), és gardrób. Legfelül helyezkedik el a körpanorámás nappali, ahol nyomon tudjuk követni a felkelő nap útját, a legelső sugaraktól az esti naplementéig. Az éjszaka csillagait pedig az építmény lejtetején kialakított csillagvizsgálóból fürkészhetjük. Ehhez az egyedülálló építményhez 646nm-es parkosított kert tartozik, automata öntözőrendszerrel ellátva, garázzsal és borospincével. V É G E


Letölteni ppt "Ha valami igazán különlegeset szeretne... lakjon víztoronyban! Az 1895-ben épült víztornyot 2004-ben újították fel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések