Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Office 2010 oktatása szakközépiskolában Fodor Gábor Antal Békésy György Szakközépiskola.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Office 2010 oktatása szakközépiskolában Fodor Gábor Antal Békésy György Szakközépiskola."— Előadás másolata:

1 Office 2010 oktatása szakközépiskolában Fodor Gábor Antal Békésy György Szakközépiskola

2 Mi a képzés célja iskolánkban? Szakmai alapozó képzés (gépírás oktatás, digitális írástudás megszerzése)! Felkészíteni a tanulókat a közismereti informatika érettségire (középszint)! Felkészíteni a tanulókat a közismereti informatika érettségire (emelt szint)!

3 Milyen a tanulók alaptudása? Ő már tud mindent! Ő aztán nem tud semmit! Sok mindent tud, de nem mindent… (tekintve, hogy a cél a középszintű érettségi) … felmérés

4 Mik a tanár céljai? Könnyen érthető példákon keresztül megtanítani a tananyagot. Megragadni, lekötni a tanulók figyelmét. Hasznos munkával eltölteni a tanórát. A tanuló szinte észrevétlenül tanuljon.

5 Hogyan tegye mindezt a tanár? Szokásos típusfeladatok. Példatárak felhasználása. Egyéni kreativitást igénylő feladatok. Egy másik tantárgyhoz kapcsolódó feladatok. Feladatok ugyanarról a témakörről (szövegszerkesztés, bemutató készítés, webszerkesztés, táblázatkezelés, adatbázis-kezelés)

6 Animációs film készítése Készíts kb. 150 diából álló animációs filmet a PowerPoint program felhasználásával!


Letölteni ppt "Office 2010 oktatása szakközépiskolában Fodor Gábor Antal Békésy György Szakközépiskola."

Hasonló előadás


Google Hirdetések