Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel."— Előadás másolata:

1 Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel

2 Tisztelt Hölgyem, Uram! Gondja van a családi költségvetéssel? Nem bírja már követni az árakat? Én sajnos nem tudom felemelni alkalmazotti fizetését, nyugdíját, nem ismerem vásárlási szokásait, anyagi korlátait, nem tudom, mik a tervei, mit szeretne elérni, éppen ezért nem is akarok Önnek semmit vásárlásra kínálni! Mi az, amit mégis ajánlani tudok?

3 Lehetőséget, ahol Ön egy törzsvásárlói csoporthoz csatlakozva vásárolhat úgy, hogy elköltött pénzének egy része folyamatosan visszatérül! Mit, mikor, mennyiért, hol kell vásároljon, hogy a visszatérítés működjön? Jegyezze meg, fontos: bármit (élelmiszer, üzemanyag, ruházat, építőanyag, bútor, jármű, elektronika, utazás, wellness, stb …); bármikor (amikor szüksége van rá); bármennyiért (amennyi pénze van rá); bármelyik termékpartnernél, kereskedőnél, amely a törzsvásárlói közösséggel erre szerződött!

4 Minden Öntől függ: Ön tudja, mire van szüksége, mit akar megvásárolni, mikor, mennyi pénzt tud elkölteni. Ön tudni fogja, hol érdemes törzsvevőként vásárolni Ön vissza is kaphatja vásárlásra fordított pénzének bizonyos százalékát, mely akár 20 % is lehet! Ön elmondhatja barátainak, ismerőseinek ezt a lehetőséget: ha csatlakoznak, az ő vásárlásaik fél százaléka is az Öné, sőt, az ő ismerőseik vásárlásának a fél százaléka is az Öné (számoljunk csak: pl. az Ön ismerősei között van vállalkozó is, mondjuk, havi egymillió kiadással…) Ön tovább is gondolhatja a lehetőséget, amely folyamatosan jövedelemhez juttatja Önt, egyéni vállalkozását, vagy akár nagyobb cégét is! Ön dönti el, hogy milyen jövedelemre kíván szert tenni a vételár egy részének utólagos visszatérítésén túlmenően …

5 Regisztráljon ingyenesen, és máris elkezdheti a takarékosabb vásárlást! Regisztráljon most, ez nem jelent vásárlási kötelezettséget, csupén lehetőséget, és további információkhoz juthat! Regisztráljon itt: https://www.lyoness.ag/3029_HU?db_CoachID=36025102 Elérhetőség: submarine@citromail.husubmarine@citromail.hu Tartson velünk – tartson velem!


Letölteni ppt "Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések