Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

_____________________________________________________

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "_____________________________________________________"— Előadás másolata:

1 _____________________________________________________
OTTHONI MUNKA PROGRAM _____________________________________________________ P Egészség, szépség, tisztaság E OTTHONI MUNKA PROGRAM ORBÁN RITA L személyes ajánlásával S Tagságommal és saját vásárlásaimmal, személyesen TÁMOGATOM ezt a programot! Természetesen én magam is részt veszek benne. Bízok benne,hogy Önnek is tetszeni fog. Kívánok egy jó döntést és remélem,hogy vásárló vagy munkatársként mielőbb találkozunk O S H ORBÁN RITA O Skype: siker.jovedelem MSN: P Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

2 _____________________________________________________
Igazi,pénzt fizető Otthoni Munka! _____________________________________________________ Ez az amit Ön már régen keres? Itt a lehetőség!!! - otthoni munkát kaphat - bejegyzett magyar cég segítségével - egy minden mástól eltérő módszerrel Végre komoly pénzért dolgozhat! Ezt kereste? Nézzük meg! Mi pénzt és értelmes munkát kínálunk! Akar plusz pénzt keresni úgy, hogy közben másokon is segít? Pelsoshop Vásárlással pénzt keresni.

3 _____________________________________________________
Előbb beszéljünk Önről! _____________________________________________________ Vannak Önnek nehézségei? hiteltörlesztések,rezsi,lakbér,iskola, gyerekek,ruházkodás,tartozások, gyógykezelések,stb… Vannak anyagi problémái? lakás,autó részlet,építkezés,felújítások gyermektartás,csekkek fizetése,stb… Ezekhez jól jönne plusz pénz? Akar most keresni? Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

4 _____________________________________________________
Vannak Önnek aktuális céljai? _____________________________________________________ Vágyik egy más életre? Utazni,nyaralni menne? Szeretne megbecsült módon dolgozni? Lenne anyagilag független? Akar új ismerősöket,jó közös programokat? Választana jobb egészséget,jó társaságot? Szívesen segítene másokon is? Akar ilyen pályára állni? Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

5 _____________________________________________________
Akar értelmes,hosszú távú munkát? _____________________________________________________ Ki akar törni a mókuskerékből? A pénz nagyon fontos,de szeretne fejlődni és új dolgokat tanulni? Szeretne előrébb jutni az életben? Szeretné megválasztani a munkatársait? Vezetői ambícióit kamatoztatni? Akkor a Pelsoshop ideje most jött el! Mennyi pénzt akar keresni? Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

6 _____________________________________________________
Gondolom, jó sokat..! _____________________________________________________ Mégis mennyi volna az a plusz, ami MOST SEGÍTENE ÖNNEK? Havonta plusz ezer forint kisegítené? -ennyit akár a jövő hónapban kézhez vehet Minden hónapban ezer forint elég lenne? -ha bizonyít, pár hónap múlva az Öné lehet forint körüli összeg, plusz a mostani jövedelme? - Ön itt bármikor előléphet középvezetővé Ha 3-4 százezer forintot fizetnénk Önnek havonta tisztán,akkor már tudna másképp,tudna jobban élni? Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

7 _____________________________________________________
Több pénz tisztán…sokat számít? _____________________________________________________ Lehet,hogy Önnek sokkal több kell? Akár milliós jövedelem, havonta? Hajlandó dolgozni is érte, vagy csak úgy jó lenne? Nem kell külföldre menni dolgozni! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

8 _____________________________________________________
A Pelsoshop igazi otthoni munka! _____________________________________________________ Üdvözöljük a csapatban! Fogadja el ajánlatunkat és működjünk együtt! Ez egyszer bízzon Önmagában és kezdjen el dolgozni velünk! Most Ön előtt a lehetőség,most végre mások tudják meg később… Ha Ön megfelel a feltételeknek… Ha Ön megtesz két fontos dolgot… Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

9 _____________________________________________________
Önnek való a Pelsoshop pénze? _____________________________________________________ Nézzük,meg tudná tenni ezt: Tudna néha otthonról vásárolni a sarki bolt helyett? Rendelne magának telefonon,faxon, egy csomagküldő cégtől? Havonta egyszer rendelne tőlünk postán mindennapos dolgokat Vásárolna a Pelsoshop katalógusából havonta? …HA JÓL MEGFIZETNÉK ÉRTE? Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

10 _____________________________________________________
RENDELJEN MAGÁNAK, HAVONTA TŐLÜNK! _____________________________________________________ A Pelsoshop egy csomagküldő vállalkozás. Vásároljon a katalógusból: havonta legalább egyszer! Vásároljon a Pelsoshoptól… rendeljen és a posta kiszállítja! Vásároljon rendszeresen… minden hónapban és reklámozzon minket! Ha reklámoz bennünket ezzel a CD-vel NAGYON SOKAT FIZETÜNK ÉRTE! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

11 _____________________________________________________
Vállalja el ezt a munkát! _____________________________________________________ Változtasson az életén! Változtasson az anyagi helyzetén! Ha vásárol tőlünk: …ha havonta rendel áruinkból postán Ha elvállalja ezt a munkát… …és egy kicsit reklámoz minket… (pl. ennek a CD-nek a lejátszásával) És ezzel szerez nekünk három új vásárlót… JÓL MEGFIZETJÜK ÉRTE! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

12 _____________________________________________________
Pénzt, munkát kínálunk Önnek! _____________________________________________________ A lehetőség itt van Ön előtt! Csatlakozzon a vásárlói hálózathoz és rendeljen egy-két dolgot most! Megteheti. Csak jelentkeznie kell. A jelentkezés nálunk ingyenes. Pénzt akar keresni? Sokat? Hozzon a céghez három új vevőt! Három vásárlót. Csak hármat… …egy kis reklámmal a baráti körbe Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

13 _____________________________________________________
Milyen termékeink vannak? _____________________________________________________ Rengeteg fontos, népszerű és jó dolog! Élelmiszerek: citromlé, ketchup,majonéz, mustár, meggybefőtt, sűritett- paradicsom, liszt, instant kávé, instant kakaó, puszedli,omlós keksz, Fűszerek: gyömbér, kakukkfű, bazsalikom, bors, oregano, szegfűszeg Kukorica (konzerv) ananász, csemege uborka, csípős cseresznyepaprika Háztartási cikkek: sütőpapír, edénysúroló, cif, alufólia, Vízkőoldó, stb Vegyiáru: mosó-mosogató szerek, stb Higiénia: sampon, tusfürdő, vatta, fogkefe, fogkrém Kutya és macskaeledelek Étrend kiegészítők: Nano gold, Nano silver, Q10 kapszula, Aloa Vera kapszula Ami csak kellhet otthon… Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

14 _____________________________________________________
Milyen áraink vannak? _____________________________________________________ Döntő kérdés! Eddig úgy tudtuk,hogy a hálózatos termékek árai nagyon magasak. De a Pelsoshop magyar cég. - árait a magyar pénztárcákhoz szabta - áraink teljesen normálisak - áraink abszolút versenyképesek Feltétlenül nézze meg az árjegyzéket! A minőségnek a boltban is ára van… De nálunk az is megfizethetőbb! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

15 _____________________________________________________
Általános, mindennapi termékek… _____________________________________________________ Ön most is megveszi ezeket,csak máshol. ( boltban, patikában, vagy egy ügynöktől ) Miért nem onnan vásárol,ahonnan a vásárlásért,plusz egy kis reklámozásért komoly fizetést kaphat…? A Pelsoshop a vásárlóit,egy pénzt fizető, modern MLM hálózatba sorolja - nálunk a csatlakozás ingyenes… - de az érkezési sorrend az bizony számít! - Ön most már tudja. Mások még nem… Minden halogatás azt jelenti: Mások jönnek előbb! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

16 _____________________________________________________
Csatlakozzon késedelem nélkül! _____________________________________________________ Ezért a két dologért fizetünk: Egy: Rendszeres vásárlás saját részre Kettő: Találjon három új vásárlót nekünk Egy : Vásárlás saját részre! - csak az amúgy is szükséges dolgokat - a katalógusból,normális árakon,postán Kettő: Otthoni reklám, okosan: - használjon egy ilyen bemutató CD-t - találjon három új vásárlót a Pelsoshopnak Itt Önnek eladni semmit nem kell. Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

17 _____________________________________________________
A Pelsoshopnál mindenki önálló vásárló _____________________________________________________ Mostanra biztosan megértette: - a Pelsoshop hálózatban elegendő, ha három új vásárlót hoz a céghez Csak három ember, aki majd talál még hármat… Minden kereskedelmi cégnek az új vásárlók szerzése a legfontosabb. A Pelsoshop is ezt fizeti meg nagyon! Az Ön ismerősei még nem tudják… Mutassa meg nekik ÖN ! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

18 _____________________________________________________
Nézzék meg együtt ezt a CD-t! _____________________________________________________ A Pelsoshop megfizeti a reklámmunkáját! A sarki bolt,vagy a patika,vagy a bevásárló- központ mikor fizetett Önnek azért, mert valakit elhívott oda vásárolni? Ajánlotta őket …üzletkötő volt. Megköszönték, megfizették a munkáját ? A Pelsoshop bárki munkáját megfizeti. Hozzon három új vásárlót! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

19 _____________________________________________________
Most már érdekli az, hogy: _____________________________________________________ Mennyi az a pénz ? Ahogy az Öntől induló hálózat kiépül, a Pelsoshop egyre többet fizet Önnek a havi forgalom után. A pénz szépen fejlődik, ahogy telik az idő. ( megakadályozni sem tudja…) Mindenképpen kérje el a fizetési tervet! Az a pénz túl sok ahhoz, hogy otthagyja másnak !!! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

20 _____________________________________________________
A Pelsoshop időben eljutott Önhöz ! _____________________________________________________ … és most ebből akár nagyon sok pénze is lehet ! azt mindenki tudja, hogy egy nagy és erős MLM hálózat nagyon jól fizet ( több százezer, vagy több millió Ft/hó) de annak az esélye, hogy Ön találjon több ezer embert,az nagyon kicsi. És hármat? Összesen csak hármat? Másnak is csak három kell… Mennyi esélye van háromra ? Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

21 _____________________________________________________
? ? ? ? ? ? ? ? _____________________________________________________ Mennyi esélye van, hogy három új vevőt Ön szerezzen a cégnek ? Pontosan annyi esélye van a pénzre ! Akár milliók, havonta ! Csak három új vevő a Pelsoshopnak és beindult.. Persze több is lehet.. És nekik is legyen ilyen CD-jük ! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

22 _____________________________________________________
Három…Ön meg tudná csinálni ? _____________________________________________________ ( Ha igen : akkor fizetünk Önnek!...Sokat…) Egy: Miért nem próbálja ki Önmagát ? Jelentkezzen be mások előtt tagnak! Válasszon valamit a katalógusból,akár most! Kettő: Máris rendelhet magának egy ilyen bemutató CD-t! Mutassa meg azoknak az ismerőseinek - akik akarnak plusz pénzt keresni… - szívesen lecserélnék a mostani munkájukat… Önnek csak három csatlakozó kell ! Nekik is csak három ! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

23 _____________________________________________________
100%,hogy menni fog ! _____________________________________________________ …mert a Pelsoshop választéka általánosan használt termékekre épül. - ezeket úgy is megveszik az emberek - áraink a bolti árakkal versenyképesek - a termékeink kiválóak, hatásosak Szinte biztos, hogy az ismerősei közül is lenne, három új megrendelője a Pelsoshopnak! Hamarabb jöjjön, mint az ismerősei ! Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

24 _____________________________________________________
Micsoda lehetőség ! _____________________________________________________ A Pelsoshop koncepció: „Három ember, aki talál majd másik hármat.” Akár milliós jövedelem, magyarázkodás és eladás nélkül! Hamarabb jöjjön, mint az ismerősei! Inkább Ön mutassa meg nekik ezt a CD-t! Mint ők Önnek… Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

25 _____________________________________________________
P e l s o s h o p _____________________________________________________ Vásárolni bárki tud.. Mutassa meg a barátainak: - termékkatalógust - árjegyzéket TETSZENI FOG NEKIK ! CD-t nézegetni bárki tud.. Mutassa meg a barátainak: - karriertervet - üzleti lehetőséget TETSZENI FOG NEKIK ! A Pelsoshop minden eddigitől más A cuccokat hurcoló forgalmazók ideje lejárt. Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

26 _____________________________________________________
Biztonságos üzlet _____________________________________________________ Pelsoshop üzleti garancia Ha a cég elvárásai szerint Ön tájékoztat és mégsem lesz üzlettársa, se hálózata... 30 nap áll rendelkezésére, hogy aktívvá tegye magát! Semmit sem kockáztat ! Mit veszíthet ? Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

27 _____________________________________________________
Ön plusz pénzt akar. Csináljuk meg együtt ! Segítek. Ön otthoni munkát keres. Ajánljon három vevőt a pelsoshopnak Mindannyian nyerünk ! Lesz Ön az egyik üzlettársam ? Ha a válasza igen, akkor a további teendők a következő oldalon találhatók. Ha úgy érzi, hogy inkább más munkát keres, ám a termékeinket szívesen kipróbálná, akkor is regisztráljon fel VÁSÁRLÓNAK ( Tagi áron vásárolhat, ám nem épít hálózatot ) Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

28 _____________________________________________________
Első teendők most ! _____________________________________________________ Ha ban kapta ezt a bemutatót: Ingyenes regisztráció itt: Ha együtt nézik ezt a CD-t: Kérje el a katalógust és a fizetési tervet. Kérjen egy jelentkezési lapot. Töltse ki és 2 példányban adja postára. Rendeljen egy ilyen bemutató CD-t. Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.

29 _____________________________________________________
P INGYENES REGISZTRÁCIÓ : E Kattints!!!! L S Pelsoshop hangoskönyv: O Kattints!!! S Sok sikert kívánok! Hajrá csináljuk! H O P Pelsoshop. Vásárlással pénzt keresni.


Letölteni ppt "_____________________________________________________"

Hasonló előadás


Google Hirdetések