Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Biorezonancia A beteg saját rezgéseivel végzett terápiát jelöl, amely folyamán gyógyszerek helyett a test saját rezgéseit - megfelelő korrekciók után -

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Biorezonancia A beteg saját rezgéseivel végzett terápiát jelöl, amely folyamán gyógyszerek helyett a test saját rezgéseit - megfelelő korrekciók után -"— Előadás másolata:

1 Biorezonancia A beteg saját rezgéseivel végzett terápiát jelöl, amely folyamán gyógyszerek helyett a test saját rezgéseit - megfelelő korrekciók után - juttatjuk vissza a szervezetbe. Ez az energetikai kezelési rendszer a test elektromágneses rezgéseit öngyógyító folyamatok beindítására használja. A biorezonanciás készülék a betegségek kialakulásához vezető kóros folyamatok egészségestől eltérő –diszharmonikus- frekvenciáit elemzi, majd azokat „letükrözi” és visszajuttatja a szervezetbe A meggyengült egészséges -úgynevezett harmonikus- rezgések erősödnek, ezáltal javul az immunrendszer.

2 2000 után: A kezelés során többféle módozatban a kóros információs kivisszük a szervezetből, melyet a bioszignál-modulátor vagy kiolt, vagy kijavít. Az újra fiziológiás bioelektromos rezgéseket ún. vivő anyagban tárolhatjuk, melyet aztán felerősítve, részben a készülék segítségével visszajuttatunk a szervezetbe. Mód van rá, hogy a hasznos-korrigált biomágneses információt tartalmazó vivőanyagot homeopátiás szerként a beteg magával vigye (ampullákban, kenőcs formában) és testkontaktusban hordozza magán.

3 Gyógyító doboz Amennyiben ismerjük egy, a szervezetben jelenlévő káros anyag pontos rezgésmintáját, akkor ezen rezgésminta inverz és felerősített formájával az eltávolítandó anyag kötéseiből felszabadítható, és a szervezetből kiüríthető. A beteg szervezetében a kóros jelek interferencia következtében előbb gyengülnek, majd kioltódnak, míg az élettaniak erősödnek, minek eredményeképpen a szervezet a továbbiakban már akadálytalanul képes normális önszabályozásra, öngyógyításra. A készülék a rezgésminták teljes karakterisztikáját is képes megváltoztatni. A berendezés a 10 Hz és 150 kHz közötti frekvenciatartományban üzemel.

4 Műszerek testre, agyra

5 Kínai rezonancia Eredete a Nakatani féle pontok mérési tapasztalatain alapul, aki a kínai klasszikus meridiánok pontjait vette mérései alapjául, először a világon. A mérő-áramkörbe helyezett gyógyszerek, homeopátiás szerek, növények, stb. információi közvetíthetők a szervezetbe, amelyekkel kapcsolatba hozva a szervezetet, az elektromos potenciaváltozással reagál, amely már mérhető. A műszert egy 100-as skálára kalibrálták, amelyen a méréseket jelző mutató egy bizonyos értéken megáll a mérés kezdetén, majd onnan elindul lefelé, amelyet mutatóesésnek nevezünk. A biorezonancia készülék a közvetített ultrafinom biofizikai paramétereket méri !

6 Leszoktatás A készülék a cigaretta alapján állítja elő azt a mágnesterápiás kezelőjelet, amellyel a sejtekhez kötődött nikotin információt - a saját cigarettájára jellemző specifikus rezgéseket - lehet a sejtekről "letörölni" biofizikai módszer segítségével. Sejtszinten megszüntethető a nikotinfüggőség.

7 Egy javaslat A műszerek nem létező egészségügyi problémákat diagnosztizálnak, alkalmatlan eljárásokat választanak ki és becsapják a biztosító társaságokat. Az ezeket használó gyakorló orvosok csalók és/vagy becstelenek. A készülékeket el kellene kobozni, felhasználóikat pedig vád alá helyezni. Barrett, St. in www.quackwatch.org

8 Chronobiológia Megmutatja a születési dátum alapján a pszichológiai jellemzőket, képességeket, milyen típusú betegségre vagyunk hajlamosak, szakmai érdeklődést, mik lesznek a stresszokozók az életünkben. Körülhatárolt és igazolható szerv- szervrendszeri vagy testtájankénti zónákat jellemez az adott személy betegséghez való viszonyáról. Irányelveket ad a folyamatok megállítására, visszafordítására.


Letölteni ppt "Biorezonancia A beteg saját rezgéseivel végzett terápiát jelöl, amely folyamán gyógyszerek helyett a test saját rezgéseit - megfelelő korrekciók után -"

Hasonló előadás


Google Hirdetések