Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011."— Előadás másolata:

1 Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.

2 A Magazin, melynek saját Stúdiója van... … ahol szemet gyönyörködtető, a mai bútordivatot bemutató komplex szolgáltatások és lakberendezési lehetőségek halmaza várja a vásárlókat! A magazinban a mai belföldi és külföldi trendekről, elérhető termékekről, lakberendezési tippekről, trükkökről, életstílusról és életmódról talál információt. Trendlakás&Design Magazin www.trendlakas.hu

3 Célcsoportunk: Az életben sikeres és igényes Nő! A MINŐSÉGI FOGYASZTÓ Saját magára, életmódjára, környezetére, otthonára minőségileg is igényes Nő. 25+, közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Átlagos vagy annál magasabb jövedelemmel rendelkezik. Modern, magabiztos, intelligens és véleményformáló erővel rendelkezik. Képes arra, hogy lakásából otthont varázsoljon családja örömére, és mindezt a trendek figyelembevételével teszi. Az élet minden területén sikeres: dolgozik, sportol, aktívan pihen, gyereket nevel, főz, utazik, olvas és vásárol. Valódi értékrendje van, vásárlásai alkalmával a minőségi, egyedi és értékálló termékeket preferálja.

4 Miért kedvelik a Magazint hirdetőpartnereink? Marketing szakemberként tudjuk, hogy célunk a leghatékonyabb módszerek megtalálása és kiválasztása a költség és célcsoport elérési arányát tekintve. Magazinunk tökéletes környezetet biztosít egy minőségi termék, szolgáltatás megjelentetésére. Célzott lehetőséget kínál a lakberendezéssel, igényes életmóddal, otthonteremtéssel, gasztronómiával kapcsolatos termékek, szolgáltatások kommunikálására. Olvasónk konkrét vásárlóerőt képvisel, hiszen nyitott a témákkal kapcsolatosan a széleskörű befogadásra.

5 Hirdetési díjak és méretek a Trendlakás&Design online oldalán On-line www.trendlakas.hu Trend Magnum, főoldal tetején széles banner: 55 000 Ft/4 hét, méret: 978 x 90 pixel Trend Billboard, főoldalon jobb oldali banner: 50 000 Ft/4 hétméret: 310 x 100 pixel Trend Normal: aloldalakon jobb oldali banner: 30 000 Ft/4 hétméret: 180 x 230 pixel Cikkekbe illesztett reklám 10 000 Ft/4 hétméret: 720 x 110 pixel Hírlevél: 17 000 regisztrált olvasó Képes ajánló banner, 75 000 Ft + Áfa/alkalmanként. Kéthetente küldjük ki regisztrálóink részére.

6 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011."

Hasonló előadás


Google Hirdetések