Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel."— Előadás másolata:

1

2 Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel karöltve készíti Önnek a legjobb műsorokat. Sok éves tapasztalatunk garancia arra, hogy képernyőjére nap mint nap új zsákmány kerüljön. Vad- és halételek helyi csárdákban, tóparton és az erdőszélen. Helyi specialitások, konyhai trükkök, mesterfogások.

3 A PVTV Filozófiája A PV TV az a Horgász és Vadász TV csatorna amely: - Az általunk is fogható halakról, elejthető vadakról - A kedvenc vizeinkről, erdőinkről - A mindenki számára elérhető módszerekről és eszközökről - Az általunk is átélhető élményekről Azaz Rólunk szól! Rólunk szól!

4 Tartalom A 24 órás lokalizált tematikus műsor: - 70% horgászat - 30% vadászat Minden nap premier:, - több mint 40 új film minden hónapban Sajátgyártás a fókuszban: - az új filmek 75%-a sajátgyártás A PVTV elsődleges célcsoportjába a 18-50 év közötti férfiak tartoznak. A csatorna tematikája miatt minden horgász, vadász, halász, természetjáró, természetkedvelő és utazó célcsoport lehet.

5 Sajátgyártású sorozataink

6 Európa Lokalizált 6.100.000 Háztartás A PVTV Lefedettsége

7 A PV TV fő erősségei - Kizárólagos lokalizált horgász és vadász TV csatorna az elért 6,1 millió háztartásban. - Nézőink szinte kizárólag horgász-vadász érdekeltségű emberek. - Túlnyomó részben helyi tartalmak. - 3 országban folyamatos filmkészítés saját stábbal. - A horgász és vadász piac jelentős képviselőinek egyre növekvő és folyamatos jelenléte a csatornán. - Szoros együttműködés a régió legjelentősebb horgász-vadász médiumaival, elismert szakembereivel, versenyzőivel - Napi kapcsolat a régió horgászaival, vadászaival

8 Mit nyújthat Önnek a PV TV? - Márkanevük mindennapos jelenléte a régió horgászainak és vadászainak életében. - A hírek, újdonságok gyors és célzott eljuttatása a célközönséghez. - Kiemelt termékek erőteljes promóciója. - Rendezvények, versenyek nemzetközi meghirdetése, tudósítása. - Horgászvizek, szállások, horgászturizmus népszerűsítése a régióban. - Személyes igények alapján, professzionális horgász/vadász filmek készítése tapasztalt stábunk felhasználásával

9 Mindezt hogyan ? - Direkt reklám spotok - Termékbemutató filmek - Saját gyártású filmek teszt és versenyhorgászokkal, erős márkajelenléttel - Tóbemutatók - Versenybeszámoló filmek, a honlapon naponta frissülő cikkekkel, videókkal. - Egyedi igények teljes mértékű megvalósítása.

10 És mivel? -HD technikával felszerelt forgató stábok 3 országban - Saját vágó stúdiók - Nagy tapasztalattal rendelkező szerkesztői háttér -Széleskörű kapcsolat rendszer -Rövid határidős munkák -Mobilitás az ország bármelyik pontjára - Egyedi igények figyelembe vétele

11 Nem csak TV! - WWW.PV-TV.TV -Napi átlag 7.000 – 9.000 elkülönített látogató! -5 nyelven elérhető napi frissítésű website - horgász és vadász cikkek és videók, -24 órás online PVTV sugárzás -Aktuális témák, beszámolók -Banner elhelyezési lehetőségek - PR cikkek írása és megjelenítése

12

13 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések