Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dicséretek – 5/1 Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak! Ki védő szárnyával befed, Már nékünk mi sem árthat. Ki oltalmába fogadott, Szívünkbe.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dicséretek – 5/1 Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak! Ki védő szárnyával befed, Már nékünk mi sem árthat. Ki oltalmába fogadott, Szívünkbe."— Előadás másolata:

1

2 Dicséretek – 5/1 Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak! Ki védő szárnyával befed, Már nékünk mi sem árthat. Ki oltalmába fogadott, Szívünkbe szent békét hozott, A bűn rabságnak vége.

3 Dicséretek – 5/2 Ó, jó Atyánk, most téged áld A szívünk hálatelten, Csodáljuk jobbod munkáját E földön és a mennyben, Ég s föld szavadra állt elő, Mert tőled árad szent erő, Ki állhat néked ellen?

4 Dicséretek – 5/3 Úr Jézus Krisztus életünk, Te Isten egyszülöttje, Hogy eltöröljed sok bűnünk, Leszállottál e földre. Itt értünk adtad életed, Keresztre vitt a szeretet, Légy hát imádva érte!

5 Dicséretek – 5/4 Szentlélek Isten, szállj le ránk! Ez szomjas lelkünk vágya. Hozz népednek vigasztalást, Hisz nálad nélkül árva! A szívünk töltsd be teljesen, Szent templomoddá hadd legyen, Hol ég a hála lángja!

6


Letölteni ppt "Dicséretek – 5/1 Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak! Ki védő szárnyával befed, Már nékünk mi sem árthat. Ki oltalmába fogadott, Szívünkbe."

Hasonló előadás


Google Hirdetések