Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A projekt az Europai Unio támogatásával, az Europai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A projekt az Europai Unio támogatásával, az Europai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg."— Előadás másolata:

1

2 A projekt az Europai Unio támogatásával, az Europai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

3

4 TÁMOP 3.1.5./09./A-2-2010- 0482 Pedagógusképzések (a pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógusok új szerepben) A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Közreműködő Szervezet: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. www.esza.hu

5 Kedvezményezett: Asbóth Sándor Térségi Középiskola Szakiskola és Kollégium 8360 Keszthely, Gagarin u. 2-4. A projekt időtartama: 2010.09.01 - 2011.07.31. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 3.020.646.- F t.

6 A pályázat célja a pályázati felhívás alapján: Az új tanítási és tanulási módszerek megjelenése, a hagyományos pedagógus- szerepek megváltozása, az informatika, stb. egyaránt nagy kihívást jelentenek a pedagógusok és az oktatók számára. Az új körülményekhez való gyors alkal- mazkodáshoz, az oktatás színvonalának emeléséhez, és az oktatási szolgáltatások széleskörű bevezetéséhez a pedagógusok kiterjedt és intenzív módszertani és szakmai fejlesztésére van szükség.

7 Jelen pályázat keretében az osztálytermi gyakorlaton túl a fejlesztéseket megerősítő, támogató, oklevéllel vagy oklevél betétlappal záruló képzések kerülnek támogatásra a felsőoktatás rendszerében, melyek olyan szakmai, szakértői területekre készítik fel a közoktatási intézmé- nyekben dolgozó pedagógusokat, amelyek a fejlesztések implementációs folyamatait támogatják, illetve a pedagógiai program hatékony, minőségi megvalósítását garantálják.

8 A közoktatás modernizációjának végrehajtására csak kompetencia alapú és integrált szemléletű korszerű pedagógiai módszereket alkalmazni tudó pedagógusok képesek. A pályázat fő célja: Az oktatás hatékonyságának, eredményességének javítása.

9

10


Letölteni ppt "A projekt az Europai Unio támogatásával, az Europai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg."

Hasonló előadás


Google Hirdetések