Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A gyermek egészségének alapja. A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A gyermek egészségének alapja. A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott."— Előadás másolata:

1 A gyermek egészségének alapja

2 A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott Lifepac Junior termékcsalád fejlesztését. A Lifepac Junior gyermek termékcsalád, amely tartalmazza a mindenki számára jól ismert Lifeрac Junior+-t, Be Big-et, Be Strong-ot, és hamorosan a Be Smart, Be Wise, Be Chocolate, Be Healthy új termékek is megjelennek. Mindegyik terméknek egyedi hatása van.

3 Lifepac junior + A gyerekek étrendjéből hiányzó vitaminok és ásványi anyagok pótlását segíti elő, és a növésben lévő szervezet számára minden szükséges mikronutrienst biztosít. Ez egy klasszikus vitamin és ásványi komplexum a gyerekek részére. Csokoládé ízű rágótabletta.

4 Lifepac Junior Be Big D vitamin Kalcium A bambusz hajtásaiból származó por B vitamin A termék összetételét a gyermek táplálkozással foglalkozó tudomány területén elért legutolsó eredmények alapján dolgozták ki. Csak a Vision társaság egyesítette a bambusz gyógyító tulajdonságait a vitaminokkal és makroelemekkel, amelyek szükségesek a gyermekek egészséges fejlődéséhez. Málna ízű rágótabletta.

5 Lifepac Junior Be Strong A Vision terméke abban különbözik a többi terméktől, hogy a méhpempőt, a termikus feldolgozás nélküli, centrifugálással nyert mézet, illetve az egyik leggazdagabb C vitamin forrást – az acerolát - egyedileg egyesíti. A gyermek immunrendszerének erősítését a B1, B2, B6, D3 vitaminok segítik elő, amelyek szükségesek a sejt szintű metabolizmushoz és a csontanyag megerősítéséhez.

6 Acerola lé koncentrátum (a C vitamin forrása) A C vitamint (aszkorbinsav) nem véletlenül csodatevőnek nevezik. Ez a legismertebb és a legjobban vizsgált vitamin. A C vitamin molekulája mikroszkóp alatt a különböző színű villanásokra hasonlít. A vitamin annyira egyszerű, hogy képes bekerülni a vérbe a száj nyálkahártyán keresztül (például amikor gyümölcsöt eszünk). A szervezetünk nem képes önállóan előállítani a C vitamint. Ehhez a vitaminhoz gyümölcs és zöldség fogyasztása által juthatunk. Ebben segítenek a biológiailag aktív étrend-kiegészítők. Csoki és vanília ízű gél. A Vision történetében először állítottak elő a gyermek terméket „űrhajós tubusban”. LIFEPAC JUNIOR BE STRONG

7 A Lifepac Junior gyermek termékcsalád 7 termékre egészül ki! Hamarosan megjelenek Be Healthy, Be Chocolate, Be Wise és Be Smart termékek! Mindegyik terméknek egyedi hatása lesz. Ezekről hamarosan többet is megtudhatnak.

8 Lifepac Junior Lifepac Junior Be Healthy Nincs jobb védő eszköz a gyermek szervezetének az avitaminózissal szemben, illetve a gyermek immunrendszerének erősítésében, mint a C vitamin és a méhészet híres terméke a propolisz. A Ве Healthу új gyermek termék nem csak összesíti mindkettőjük erejét, hanem a gyermekek számára nagyon vonzó ízzel (citrom és narancs) rendelkezik! Finom, hasznos, nagyszerű! A propoliszt a méhek termelik a virágzó növényekből. A baktériumölő és védő tulajdonságai egyedülállóak. Flavonoidok, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok, amelyek a propolisz összetételét képezik, védik a gyermek szervezetét a fertőzésekkel szemben, segítik stabilizálni az idegrendszerét,gyorsítják a sebek és a horzsolások gyógyulását.

9 Lifepac Junior Вe Сhocolate A gyerekek nem mindig hajlandóak feláldozni az ízt, a hatékonyság érdekében. A fantasztikus csokoládé ízű Be Chocolate elnevezésű új terméket viszont, bármelyik gyermek szívesen megkóstolná! A termék citromflavonoidokat (citromhéj kivonat ) és C vitamint - antioxidánsokat - tartalmaz, melyek segítenek megvédeni a gyermek szervezetét a megfázással és fertőzésekkel szemben, valamint dextrózt is (szülőcukor), mely az energia forrása. Ezen kívül, a Be Chocolate vitaminokban és makro-elemekben gazdag, melyek a gyerek növekedéséhez és fizikai fejlődéséhez szükségesek. A frissesség kiegészítése! Nagyon finom és hasznos!

10 Lifepac Junior Be Wise A Világ Egészségügyi Szervezet (WHO) megemlíti, hogy a Kelet Európai gyermekek 60 %-nál jód hiány mutatható ki. Ez nagyon veszélyes lehet, hisz több életfunkció károsodásához is vezethet, többek között agykárosodást okozhat. A Be Wise, a vitaminokkal és ásványanyagokkal, illetve a dextrózzal (szülőcukor) együtt, jódot is tartalmaz, ami nagyon vonzóvá teszi ezt az új terméket a szülők számára. Ezenkívül a Be Wise rágótablettának csodálatos földieper aromája van, amit nagyon sok gyermek szeret! Légy okos és energikus!

11 Lifepac Junior Вe Smart A halzsír az egyedi erősítő tulajdonságai miatt már régóta ismert. A Be Smart új gyermek termék megőrzi a halzsír értékes biológiai tartalmát, de egyben új és vonzó ízt és formát kínál a gyermekek számára. A Be Smart rágókapszula tisztított halzsírt és vitaminokat tartalmaz, nagyon kellemes gyümölcs -karamellás íze van. Általános információ: A halzsír nagyon fontos szerepet játszik a gyermekek szellemi fejlődésében, mivel az Omega 3 nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat. az eszkimókat (a grönlandi innuitokat) az étrendjükben rejlő nagy mennyiségű Omega 3 zsírsav óvja a szívbetegségektől, ugyan úgy, mint a Földközi- tenger és Japán lakóit is, mivel az étrendjükben legfőképpen a tengergyümölcsei szerepelnek. A tudósok felfedezték, hogy az eszkimókat (a grönlandi innuitokat) az étrendjükben rejlő nagy mennyiségű Omega 3 zsírsav óvja a szívbetegségektől, ugyan úgy, mint a Földközi- tenger és Japán lakóit is, mivel az étrendjükben legfőképpen a tengergyümölcsei szerepelnek.

12 BE SMART – ELŐNYÖK A GYEREKEK SZÁMÁRA Az aktív komponensek hatása: Ellenálló képesség a fertőzésekkel szemben Légy értelmes és erős! Az aktív komponensek hatása: Ellenálló képesség a fertőzésekkel szemben Tanulási képesség javítása Az összpontosítás és a memória javítása Látás javítása Az idegrendszer erősítése A gyermekek hiperaktivitásának és impulzivitásának csökkenése Légy értelmes és erős! Az új gyermek termék nagy mennyiségű Omega 3 telítetlen zsírsavat tartalmaz

13 A GYEREKEK EGÉSZSÉGE – EGY LÉPÉS AZ EGÉSZSÉGES JÖVŐ FELÉ! Az egészség alapja a gyermekkorban alakul ki, ugyanúgy, mint annak megszokása, hogy egészséges életmód szerint éljünk. Az aktívan fejlődő szervezet, napi szinten és teljes mértékben hozzá kell jusson a szükséges vitaminokhoz, mikro- és makro-elemekhez, biológiailag aktív összetevőkhöz. Ennek hiányát nem tudja pótolni még a legjobban kiegyensúlyozott és változatos étrend sem. Mindezek pótlására dolgozták ki a Vision Társaság szakemberei a biológiailag aktív étrend-kiegészítőket gyerekek számára, mely a szülőknek is nagy segítség!

14 A gyermek egészségének alapja LIFEPAC JUNIOR +/Lifepac Junior + LIFEPAC JUNIOR BE BIG/Légy Nagy LIFEPAC JUNIOR BE STRONG/Légy Erős És hamarosan: LIFEPAC JUNIOR BE CHOCOLATE/Légy Friss LIFEPAC JUNIOR BE WISE/Légy Okos LIFEPAC JUNIOR BE SMART/Légy értelmes LIFEPAC JUNIOR BE HEALTHY/Légy egészséges


Letölteni ppt "A gyermek egészségének alapja. A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott."

Hasonló előadás


Google Hirdetések