Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A."— Előadás másolata:

1

2 Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A g3-ban található egyedülálló fitotápanyag keveréket gondosan kiválasztott gyümölcsökből nyerik, melyeket világszerte hagyományosan azok védő tulajdonságaik okán alkalmazzák, és amelyek jótékony tápanyagtartalmát tudományos kutatások sora igazolja. A g3 egy frissítő hatású, édes, enyhén fanyar ízű gyümölcslé, melyet a család minden tagja nap mint nap élvezhet.

3 A Pharmanex® tudósai körbeutazták a világot, több száz szupergyümölcsöt vizsgáltak be a következőket keresvén: Rendkívüli antioxidáns hatékonyság (Pharmanex® Biofotonikus Szkenner) Rendkívüli tápanyag tartalom Tudományos hatékonyságot jelző megbízható adatok Kifogástalan biztonságossági mutatók Hagyományos népi használati háttér Egyedülálló gyümölcsök az egyedülálló üzleti lehetőség érdekében A g3 szupergyümölcsök kiválasztási folyamata

4 Csupán négy gyümölcs felelt meg a feltételeknek Gâc gyümölcs Ördögcérna (Chinese lycium ) Cili gyümölcs Homoktövis (szibériai ananász)

5 = Gâc gyümölcs + 3 szupergyümölcs = 3 évig tartó Pharmanex® kutatás = 3 Pharmanex® kutatólaboratórium Mi minden van egy névben?

6 Gâc – a „mennyek gyümölcse” Momordica cochinchinensis

7 Dél-Ázsiában a vidéki kúriák bejáratánál gyakran látni az ablakrácsokon felkúszó gâc indákat. A számos egyéb felhasználása mellett a gâc gyakran használatos a rizsből készült ételkülönlegesség, az ún. Xoi Gâc azaz “vörös rizs” elkészítésekor, melyet hagyományosan ünnepi alkalmakkor szolgálnak fel.

8 A Gâc likopént és beta-karotint tartalmaz. A Gâc ezen kívül C-vitamint is tartalmaz, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Lipokarotinok: Antioxidáns-karotinoidok zsírsavakkal történő különleges bejuttatása a jobb felszívódás érdekében. A Gâc gyümölcshúsban található antioxidánsok

9 Lipokarotinok: Különleges beviteli rendszer Gâc gyümölcs és homoktövis: –zsírsavakat tartalmaz (a gyümölcsök körében ez egyedülálló) –természetes formában megjelenő hosszú zsírsav láncok a gyümölcsben elősegítik a felszívódást Lipokarotinok: zsírsavak és karotinoidok mátrixa –40%-kal jobb felszívódás a szervezetben* –55%-os Bőr Karotinoid Érték növekedés* *A hagyományos karotinoidokkal összevetve VUONG et al.: “Am J Clin Nutr.”, 2002 May,75(5), pp 872-9.

10 A fenti grafikon a véráramba felszívódott béta-karotin mennyiségét hasonlítja össze az azonos mennyiségű szintetikus vs. lipokarotin formájában bevitt béta-karotin mennyiség esetén. A Gâc gyümölcsben található lipokarotinok megkönnyítik a karotinoidok felszívódását a szervezetben μmol/L 40% Jobb Felszívódás Szintetikus béta-karotin Gâc lipokarotinokból nyert béta-karotin VUONG et al.: “Am J Clin Nutr.”, 2002 May,75(5), pp 872-9.

11 A g3-ban lévő lipokarotinok biológiailag jobban hasznosíthatók Raman fényintenzitás (RIC) 55% Szkenner eredmény növekedés Karotinoidok nem lipokarotin formájában G3 lipokarotinoidok VUONG et al.: “Am J Clin Nutr.”, 2002 May,75(5), pp 872-9.

12 Gâc – a „mennyek gyümölcse” Dél-Ázsiában őshonos Banglades, Burma, Kambodzsa, Kína, India, Japán, Laosz, Malajzia, Fülöp- szigetek, Thaiföld és Vietnam. A Dél-ázsiai országok lakói egy különleges gyümölcs tulajdonságaira támaszkodnak, amely: Védi a sejtalkotókat Hozzájárul a kimerültség és fáradékonyság csökkentéséhez

13 További g3 szupergyümölcsök 2000 éves hagyományos alkamazás –Szibériában, Tibetben, Kínában és Európában –Fiatalító nedűként a bőrre gyakorolt jótékony hatás érdekében Több, mint 130 klinikai tanulmány* –Napjaink kutatásai szerint ez az apró, vitamindús gyümölcs a karotinoidok, tokoferolok, flavonoidok koncentrált, természetes forrása, valamint a C-vitaminé, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez Homoktövis (szibériai ananász, Hippophae rhamnoides) *A kutatás tárgya a homoktövis, és nem a g3 volt.

14 *A kutatás tárgya az ördögcérna volt, nem a g3. 2000 éves kínai orvoslási háttér A tudósok körében az alábbiak nagy mennyiségű jelenlétéről ismert: Antioxidánsok Poliszacharidok Vitaminok Aminosavak További g3 szupergyümölcsök Chinese lycium (Ördögcérna, Lycium chinense)

15 További g3 szupergyümölcsök Cili gyümölcs (Rosa roxburghii) Kínában nő, különösen A Guizhou hegyvidéken Különleges polifenolok „A C-király”: Kutatások szerint a C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

16 Szakmailag lektorált tudományos lap Current Topics in Nutraceutical Research, November 2005 A g3-ban használt szupergyümölcsök nyújtotta jótékony hatásokat tárgyalja.

17 Klinikai összehasonlítás hatásfok tekintetében: 3 étrend-kiegészítő ital hatása a szkenner értékre

18 Klinikai eredmények * #, * Szkenner értékben bekövetkezett változás (RIC) *p<0.05 összevetve 0. héttel #p<0.05 egyéb italokkal összevetve A g3 a Szkenner pontértéket négyszer jobban javította, mint a Xango vagy a Noni hét 2. hét4. hét6. hét8. hét

19 Javítja a Pharmanex ® Biofotonikus Szkennerrel mért Bőr Karotinoid Értéket A g3 C-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul: A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez A megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál működéséhez A normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokhoz Az immunrendszer normál működéséhez Főbb előnyök

20 „A tökéletes szépségital!”


Letölteni ppt "Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A."

Hasonló előadás


Google Hirdetések