Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

“ Joie de Vivre ” * *Egy korty az élet ízéből JVi 2014-es bevezetési terv.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "“ Joie de Vivre ” * *Egy korty az élet ízéből JVi 2014-es bevezetési terv."— Előadás másolata:

1 “ Joie de Vivre ” * *Egy korty az élet ízéből JVi 2014-es bevezetési terv

2 JVi LAUNCH PLAN JVI TELJES KÖRŰ HIVATALOS BEVEZETÉS 2014. március 1.

3 Bemutatjuk az új JVi-t •Egyedülálló, európai összetétel 9 gyakori európai zöldség és gyümölcs, valamint három különleges gyümölcs •C-vitaminban és rézben gazdag (biotin forrás), továbbá karotinoidot tartalmaz, mely a kiválasztott zöldség-gyümölcsökben természetesen fordul elő. A C-vitamin és a réz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin, réz és biotin kölcsönösen hozzájárulnak a normál kollagénképződéshez, a normál bőrpigmentációhoz és a normál bőr fenntartásához. Kortyoljon bele az „élet ízébe” a JVi-vel!

4 JVi bevezetés •Hivatalos és teljes körű bevezetés: 2014. március 1. •Megvásárolható az összes európai piacon (kivéve: Törökország) •Szkenner/Bőr Karotinoid Érték kvalifikált •Bizalmunk záloga: érvényes rá a pénz visszafizetési garancia (MBG)

5 Aknázza ki a bevezetési kedvezményt! A JVi normál nagykereskedelmi ára: nettó 15.084 HUF vagy 73,60 PSV* Azonban kifejezetten a bevezetés alkalmából 5% bevezetési árengedményt* kínálunk minden 2014. március és április között leadott és kifizetett JVi megrendelésre. * A teljes ár megtekintéséhez ld. utolsó diát. Az 5% bevezetési kedvezmény a JVi ADR-ekre is vonatkozik, ám nem érvényes a JVi-t is tartalmazó csomagokra.

6 JVi LAUNCH PLAN MEGSZŰNŐ TERMÉK: G3 Automatikus ADR áttérés g3-ról JVi-re

7 A g3 értékesítése 2014. február 28-án véget ér. Mi a teendő a g3 ADR megrendelésekkel? A JVi nem a g3 helyettesítésére kifejlesztett termék. Önálló üdítőital, mely jobban megfelel az európai piacok egyedi igényeinek. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy a g3-mal egyező tápérték hatásokkal rendelkezik. Ebből kifolyólag …egyszerűen és automatikusan a g3 ADR-eket JVi ADR-ekre cseréljük!* * 2014. március 1-jén a Nu Skin automatikusan JVi ADR-re cseréli a 2014. február 28-án aktív g3 ADR megrendeléseket.

8 Automatikus ADR áttérés g3-ról JVi-re A Nu Skin 2014. március 1-jén gondoskodik az ADR áthelyezésről.* Így a váltás fejfájás és macera nélkül megy végbe. *Figyelem: A JVi ára és PSV-je alacsonyabb a g3-énál, így 100 PSV alá eshet az összesített ADR PSV. Amennyiben szükséges, úgy tegye meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy mindezen változások ne befolyásolják jutalékösszegét, illetve a havi követelmények teljesülését. Akik nem kívánnak átállni JVi-re, egyénileg eszközölik ADR beállításukat. Az ADR megrendelést érintő változtatásokat a beütemezett kiszállítási időpont előtt legalább 5 nappal eszközölni kell. Hogy Önnek mi a teendője? Az égvilágon semmi!* Extra bónusz: A g3-ról JVi ADR-re átállással Ön automatikusan részesül a JVi bevezetési promóció kedvezményben és az 5%-os bevezetési árengedményben!

9 JVi LAUNCH PLAN JVI BEVEZETÉSI PROMÓCIÓ Az összes márciusi és április JVi ADR megrendelésre

10 Elismerjük elköteleződését Úgy véljük, hogy mindazok, akik olyan mértékű bizalmat és hitet szavaznak vállalatunknak és termékeinknek, hogy készek a bevezetést követően rögvest JVi ADR megrendelést futtatni, jutalmat érdemelnek…

11 Ajándék logós kispohár az ADR megrendelések mellé! * Pohár űrtartalma: 60 ml. Kizárólag 2014 márciusában és áprilisában leadott ADR megrendelések esetében, illetve a készlet erejéig. Nem vonatkozik azon JVi megrendelésekre, melyek csomag részét képezik. Rendelésenként legfeljebb egy (1) kispohár. Ezért a JVi bevezetését követő két hónapban… A Nu Skin ajándéka: JVi LOGÓS KISPOHÁR mindenkinek, aki ADR-en keresztül rendel JVi-t*

12 JVi LAUNCH PLAN ÚJ ADR-CSOMAG JVi - LifePak + - Marine Omega

13 Az összes kulcsfontosságú tápanyag 1 ADR-csomagban Három termék: a JVi, LifePak + és Marine Omega* jótékony hatásait kínálja. Stabil tápanyagbázis az egészséges étrend és dinamikus életvitel mellett – mindez rendkívül kedvezményes csomagáron. Fedezze fel az új Essential Nutritionals ADR-csomagot! Újdonság a webáruházban 2014. március 1-jétől: A JVi, LifePak + és Marine Omega* egyesítik erőiket: * Svájcban, Lengyelországban és Finnországban a Marine Omegát az Optimum Omega termék helyettesíti.

14 Duplázza meg az előnyöket! A termékek nyújtotta jótékony hatások mellett ne felejtkezzen meg az ADR előnyökről sem: EXTRA TIPP: Rendelje meg az „Essential Nutritionals” csomagot 2014 márciusában vagy áprilisában: éljen a bevezetési promócióval! •Rendkívül jutányos, alacsony csomagár •És az ADR program kínálta összes előny

15 Kortyoljon bele az „élet ízébe” a JVi-vel! Az ö sszes eur ó pai piacon megv á s á rolhat ó, kiv é ve TR. Megvásárolható a webáruházban 2014 márciusától www.nuskin.com

16 JVi árak 1 csomag tartalma 2x 750 ml palack Nettó nagy- kereskedelmi ár: Nagy- kereskedelmi PSV Nettó ADR ár ADR PSV Bevezetési ár 5% kedvezménnyel 2014. március 1. és május 31. között 14.330 HUF70 PSV13.614 HUF66,50 PSV Normál ár 2014. június 1-jétől 15.084 HUF73,60 PSV14.330 HUF70 PSV Az árak nettó árak és forintban értendők.

17


Letölteni ppt "“ Joie de Vivre ” * *Egy korty az élet ízéből JVi 2014-es bevezetési terv."

Hasonló előadás


Google Hirdetések