Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből."— Előadás másolata:

1 “Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből

2 JVi teljes körű hivatalos bevezetés
2014. március 1.

3 Kortyoljon bele az „élet ízébe” a JVi-vel!
Bemutatjuk az új JVi-t Kortyoljon bele az „élet ízébe” a JVi-vel! Egyedülálló, európai összetétel 9 gyakori európai zöldség és gyümölcs, valamint három különleges gyümölcs C-vitaminban és rézben gazdag (biotin forrás), továbbá karotinoidot tartalmaz, mely a kiválasztott zöldség-gyümölcsökben természetesen fordul elő. A C-vitamin és a réz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin, réz és biotin kölcsönösen hozzájárulnak a normál kollagénképződéshez, a normál bőrpigmentációhoz és a normál bőr fenntartásához.

4 JVi bevezetés Hivatalos és teljes körű bevezetés: március 1. Megvásárolható az összes európai piacon (kivéve: Törökország) Szkenner/Bőr Karotinoid Érték kvalifikált Bizalmunk záloga: érvényes rá a pénz visszafizetési garancia (MBG)

5 Aknázza ki a bevezetési kedvezményt!
A JVi normál nagykereskedelmi ára: nettó HUF vagy 73,60 PSV* Azonban kifejezetten a bevezetés alkalmából 5% bevezetési árengedményt* kínálunk minden március és április között leadott és kifizetett JVi megrendelésre. * A teljes ár megtekintéséhez ld. utolsó diát. Az 5% bevezetési kedvezmény a JVi ADR-ekre is vonatkozik, ám nem érvényes a JVi-t is tartalmazó csomagokra.

6 MEGSZŰNŐ TERMÉK: g3 Automatikus ADR áttérés g3-ról JVi-re

7 A g3 értékesítése 2014. február 28-án véget ér.
Mi a teendő a g3 ADR megrendelésekkel? A JVi nem a g3 helyettesítésére kifejlesztett termék. Önálló üdítőital, mely jobban megfelel az európai piacok egyedi igényeinek. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy a g3-mal egyező tápérték hatásokkal rendelkezik. Ebből kifolyólag …egyszerűen és automatikusan a g3 ADR-eket JVi ADR-ekre cseréljük!* * március 1-jén a Nu Skin automatikusan JVi ADR-re cseréli a február 28-án aktív g3 ADR megrendeléseket.

8 Automatikus ADR áttérés g3-ról JVi-re
Hogy Önnek mi a teendője? Az égvilágon semmi!* A Nu Skin március 1-jén gondoskodik az ADR áthelyezésről.* Így a váltás fejfájás és macera nélkül megy végbe. Extra bónusz: A g3-ról JVi ADR-re átállással Ön automatikusan részesül a JVi bevezetési promóció kedvezményben és az 5%-os bevezetési árengedményben! *Figyelem: A JVi ára és PSV-je alacsonyabb a g3-énál, így 100 PSV alá eshet az összesített ADR PSV. Amennyiben szükséges, úgy tegye meg a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy mindezen változások ne befolyásolják jutalékösszegét, illetve a havi követelmények teljesülését. Akik nem kívánnak átállni JVi-re, egyénileg eszközölik ADR beállításukat. Az ADR megrendelést érintő változtatásokat a beütemezett kiszállítási időpont előtt legalább 5 nappal eszközölni kell.

9 JVi bevezetÉSI promóció
Az összes márciusi és április JVi ADR megrendelésre

10 Elismerjük elköteleződését
Úgy véljük, hogy mindazok, akik olyan mértékű bizalmat és hitet szavaznak vállalatunknak és termékeinknek, hogy készek a bevezetést követően rögvest JVi ADR megrendelést futtatni, jutalmat érdemelnek…

11 Ajándék logós kispohár az ADR megrendelések mellé!
Ezért a JVi bevezetését követő két hónapban… A Nu Skin ajándéka: JVi LOGÓS KISPOHÁR mindenkinek, aki ADR-en keresztül rendel JVi-t* * Pohár űrtartalma: 60 ml. Kizárólag 2014 márciusában és áprilisában leadott ADR megrendelések esetében, illetve a készlet erejéig. Nem vonatkozik azon JVi megrendelésekre, melyek csomag részét képezik. Rendelésenként legfeljebb egy (1) kispohár.

12 ÚJ ADR-CSOMAG JVi - LifePak+ - Marine Omega

13 Az összes kulcsfontosságú tápanyag 1 ADR-csomagban
Újdonság a webáruházban március 1-jétől: A JVi, LifePak+ és Marine Omega* egyesítik erőiket: Fedezze fel az új Essential Nutritionals ADR-csomagot! Három termék: a JVi, LifePak+ és Marine Omega* jótékony hatásait kínálja. Stabil tápanyagbázis az egészséges étrend és dinamikus életvitel mellett – mindez rendkívül kedvezményes csomagáron. * Svájcban, Lengyelországban és Finnországban a Marine Omegát az Optimum Omega termék helyettesíti.

14 Duplázza meg az előnyöket!
A termékek nyújtotta jótékony hatások mellett ne felejtkezzen meg az ADR előnyökről sem: Rendkívül jutányos, alacsony csomagár És az ADR program kínálta összes előny EXTRA TIPP: Rendelje meg az „Essential Nutritionals” csomagot 2014 márciusában vagy áprilisában: éljen a bevezetési promócióval!

15 Kortyoljon bele az „élet ízébe” a JVi-vel!
Megvásárolható a webáruházban 2014 márciusától Az összes európai piacon megvásárolható, kivéve TR.

16 JVi árak Az árak nettó árak és forintban értendők.
1 csomag tartalma 2x 750 ml palack Nettó nagy-kereskedelmi ár: Nagy-kereskedelmi PSV Nettó ADR ár ADR PSV Bevezetési ár 5% kedvezménnyel 2014. március 1. és május 31. között HUF 70 PSV HUF 66,50 PSV Normál ár 2014. június 1-jétől HUF 73,60 PSV

17


Letölteni ppt "“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből."

Hasonló előadás


Google Hirdetések