Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Étrend-kiegészítő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Étrend-kiegészítő."— Előadás másolata:

1 Étrend-kiegészítő

2 Mi a LifePak®? A LifePak® egy nélkülözhetetlen és rendkívül fontos mikrotápanyagokban gazdag táplálkozási program az egészség és a jó közérzet támogatásáért.

3 A LifePak® jótékony hatásai egy készítményben 7 formula
Az egészség megőrzéséhez szükséges tápanyagokat biztosít Szív- és érrendszeri jótékony hatások Teljes csonttáplálás Támogatja az egészséges immunfunkciót

4 A LifePak® jótékony hatásai egy készítményben 7 formula
(folytatás) Támogatja az optimális vércukor anyagcserét Védelmet nyújt szervezetének az öregedés tüneteivel szemben Fokozza az antioxidáns védekezést

5 1. Tápanyagokkal lát el A vitaminok és ásványi anyagok olyan tápanyagok és optimális, szervezetbe beviendő anyagok (étel illetve táplálék-kiegészítők útján), melyek hozzájárulnak az általános egészséghez. * A biztonsági és hatékonysági vizsgálatok által alátámasztott optimális tápanyagszint Ajánlott Napi Bevitel (RDA) Kritikus szint Hiánybetegség *A fogalmi diagram célja annak szemléltetése, hogy miként célozza meg az RDA és az optimális tápanyagszint a tápanyaghiányt. Mindkettő célja a tápanyag bevitel kritikus szint fölé emelése (a kritikus szint alatti tápanyagbevitel hiánybetegségek kialakulásához vezet). Emellett az optimális tápanyagszint további jótékony hatásokkal bír.

6 2. Szív- és érrendszeri jótékony hatások
A LifePak® a kalciummal a szív- és érrendszer egyéb fontos területeit is ellátja a szükséges tápanyaggal. Véralvadás (Kalcium) Homocisztein (B-vitaminok) Keringés (Flavonoidok és B-vitaminok)

7 2. Szív- és érrendszeri jótékony hatások
Gondoskodik az optimális homocisztein metabolizmushoz szükséges tápanyagokról (B-vitaminok) Szabad gyök „befogóként” funkcionál, miközben megvédi a fehérjéket az oxidatív károsodástól (Antioxidánsok) Fenntartja a szervezet természetes gyulladásos reakcióját (D-vitamin) Támogatja az optimális, egészséges keringést (Flavonoidok és B-vitaminok)

8 3. Tápanyagok a csontoknak
Mikroszkópban a csontszövet szerkezete porózusnak látszik. Ahogy idősödünk mind a genetika, mind pedig a megfelelő tápanyagbevitel hatással bír csontjainkra. Normál csont Ritkuló csont Törékeny csont A LifePak® a csontegészség egyéb fontos területeit is ellátja a szükséges tápanyagokkal: A kalcium a csontot felépítő elsődleges ásványi anyag A magnézium a második legfontosabb ásványi anyag a csont számára A D-vitamin segíti a kalcium felszívódást A K-vitamin támogatja a csont oszteokalcinfüggő mineralizációját

9 4. Támogatja a normális immunfunkciót
Az immunrendszer megfelelő működéséhez optimális táplálkozás szükséges. A- és C-vitamin: Támogatják a sejtmediált immunitást. Cink és B12-vitamin: A vírusok és baktériumok elleni küzdelemhez az immunsejtek gyors osztódása és sokszorozódása szükséges. Valahányszor osztódik egy immunsejt, a DNS-ének is meg kell kettőződnie. A cink és B12-vitamin a DNS-szintézishez nélkülözhetetlenek. Béta-karotin és szelén: Az immunfunkció szempontjából kritikus fontosságúak.

10 5. Szénhidrát metabolizmus
A LifePak® segít a szervezetnek abban, hogy saját homeosztázisában maradjon, és a megemésztett / elraktározott szénhidrátok megfelelő anyagcseréjének megőrzésére koncentrál. Króm: - Az inzulin tevékenység lehetővé tételével támogatja a szénhidrát katabolizmust. A LifePak® tápanyagok a normál szénhidrát metabolizmus miatt is nélkülözhetetlenek. inzulin receptor króm Energia! Cink 2890 mg zöld tea még nem értékelve B-vitaminok Cink inzulin a glükóz bevitel a sejtbe A króm fokozza az inzulin hatását, mivel a sejt felszíni receptorához tapadva lehetővé teszi a glükóz sejtbe jutását és később energiává alakítását.

11 6. Antioxidánsok által semlegesített szabad gyökök
1. lépés 2. lépés e- e- e- e- e- e- Az instabil szabad gyök egy elektronja hiányzik Elvesz egy elektront egy funkcionális molekulától A funkcionális molekula többé nem képes funkciója ellátására Az antioxidánsok megvédik a funkcionális molekulákat e- e- e- e- e- e- Az antioxidáns által adományozott elektron stabilizálja a szabad gyököt Az antioxidáns megvédi a funkcionális molekulát egy saját molekulája átadásával A funkcionális molekula továbbra is képes funkciója ellátására A szervezetünk minden molekulájának vagy egy-egy külön funkciója. Ugyanakkor ez a funkció leállhat, ha egy szabad gyök ellop egy elektront a funkcionális molekulától. Az antioxidánsok extra elektronjuk feladásával védik a funkcionális molekulákat a szabad gyökök semlegesítése érdekében, így a funkcionális molekulák továbbra is képesek szerepük betöltésére.

12 A LifePak® rendszeres fogyasztásának hatása a szkenner értékre
Fokozza az antioxidáns védekezést A LifePak® rendszeres fogyasztásának hatása a szkenner értékre 37,164 Az egészséges diéta szükségességét semmi nem helyettesíti; mindig törekedjen napi 5-9 adag zöldség-gyümölcs fogyasztására! Ám az élet hektikus, és a LifePak® olyan tápanyag ellátást biztosít, mellyel Ön hozzájut a szükséges antioxidáns tápanyagokhoz. A Pharmanex szkenner érték adatbázisának adatai alapján, amely több mint 5 millió egyén szkennelés adatait tartalmazza 2003 és 2008 között.

13 A LifePak® összetevői Antioxidánsok teljes arzenálja
A természetes E-vitamin mind a 8 fajtája Az E-vitamin nyolc, természetesen előforduló formában létezik, melyek szinergikusan együttműködnek. A szintetikus E-vitamin csupán egy változatot tartalmaz. A pufferolt C-vitamin A pufferolt C-vitamin gyengédebb a gyomorhoz és jobban felszívódik, mint a hagyományos aszkorbinsav. Szelén, réz, cink és mangán Ezen négy ásványi anyag antioxidáns kofaktorként ismert, támogatják a szervezet önálló sajátos belső antioxidáns termelését. 4 karotinoid Bétakarotin, likopén, lutein és zeaxantin. Flavonoidok Zöld tea katekinek, polifenolok, kvercetin, naringenin és heszperidin.

14 Termékhasználat A jelentős zsírban oldódó tápanyagok fokozottabb felszívódása érdekében szedjen Marine Omegát vagy Optimum Omegát a LifePak® mellett! A kiegyensúlyozottabb emésztés érdekében étkezésekkor szedje be a vitamin / ásványi anyag tartalmú termékeket!

15 Optimális tápanyag felszívódás
A kutatási eredmények kimutatták, hogy a vízben oldódó tápanyagok a kiegészítő bevitelét követő 8-12 órán belül kiürülnek a véráramból. A 24 órás vízben oldódó antioxidáns védelem érdekében a legegyszerűbb reggeli és esti adagokra bontani a napi bevitelt. Csupán egyszeri napi LifePak® alkalmazás * Optimális tápanyag szaturáció A vérszérum tápanyagszintje emelkedik minden egyes LifePak® tasak bevitelével. reggel 7:30 22:30 A LifePak® napi kétszeres szedése támogatja az egész napos optimális felszívódást * Optimális tápanyag szaturáció 7:30 22:30 * A koncepciós diagram Navarro (2003) és Levine (1996) kutatási eredményein alapul, melyek kimutattják a tápanyag véráramból történő kiürülését 8-12 óra elteltével.

16 *NSE piackutatási felmérés (2001. dec.)
Főbb pontok - Az egész szervezet számára biztosít tápanyag ellátást - Segít a szervezet homeosztázisának fenntartásában - Antioxidáns támogatást nyújt a sejtszerkezetnek - A kiemelt minőségű, válogatott tápanyagforrás 213 LifePak® használót kérdeztek arról, milyen változást éreztek a LifePak® legalább háromhavi alkalmazása után. A három leggyakoribb válasz a következő volt*: Megfelelően működő immunrendszer Nyugodt alvás Energia *NSE piackutatási felmérés (2001. dec.)


Letölteni ppt "Étrend-kiegészítő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések