Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Étrend-kiegészítő. Mi a LifePak ® ? A LifePak ® egy nélkülözhetetlen és rendkívül fontos mikrotápanyagokban gazdag táplálkozási program az egészség és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Étrend-kiegészítő. Mi a LifePak ® ? A LifePak ® egy nélkülözhetetlen és rendkívül fontos mikrotápanyagokban gazdag táplálkozási program az egészség és."— Előadás másolata:

1 Étrend-kiegészítő

2 Mi a LifePak ® ? A LifePak ® egy nélkülözhetetlen és rendkívül fontos mikrotápanyagokban gazdag táplálkozási program az egészség és a jó közérzet támogatásáért.

3 3. Teljes csonttáplálás 4. Támogatja az egészséges immunfunkciót 2. Szív- és érrendszeri jótékony hatások 1. Az egészség megőrzéséhez szükséges tápanyagokat biztosít A LifePak ® jótékony hatásai egy készítményben 7 formula

4 6.Védelmet nyújt szervezetének az öregedés tüneteivel szemben 5.Támogatja az optimális vércukor anyagcserét 7.Fokozza az antioxidáns védekezést (folytatás) A LifePak ® jótékony hatásai egy készítményben 7 formula

5 1. Tápanyagokkal lát el A vitaminok és ásványi anyagok olyan tápanyagok és optimális, szervezetbe beviendő anyagok (étel illetve táplálék-kiegészítők útján), melyek hozzájárulnak az általános egészséghez. Hiánybetegség Kritikus szint Ajánlott Napi Bevitel (RDA) A biztonsági és hatékonysági vizsgálatok által alátámasztott optimális tápanyagszint *A fogalmi diagram célja annak szemléltetése, hogy miként célozza meg az RDA és az optimális tápanyagszint a tápanyaghiányt. Mindkettő célja a tápanyag bevitel kritikus szint fölé emelése (a kritikus szint alatti tápanyagbevitel hiánybetegségek kialakulásához vezet). Emellett az optimális tápanyagszint további jótékony hatásokkal bír. *

6 2. Szív- és érrendszeri jótékony hatások  Homocisztein (B-vitaminok)  Véralvadás (Kalcium) A LifePak ® a kalciummal a szív- és érrendszer egyéb fontos területeit is ellátja a szükséges tápanyaggal.  Keringés (Flavonoidok és B-vitaminok)

7 2. Szív- és érrendszeri jótékony hatások 1.Gondoskodik az optimális homocisztein metabolizmushoz szükséges tápanyagokról. (B-vitaminok) 2.Szabad gyök „befogóként” funkcionál, miközben megvédi a fehérjéket az oxidatív károsodástól (Antioxidánsok) 3.Fenntartja a szervezet természetes gyulladásos reakcióját (D-vitamin) 4.Támogatja az optimális, egészséges keringést (Flavonoidok és B-vitaminok)

8 3. Tápanyagok a csontoknak Normál csont Ritkuló csont Törékeny csont  A kalcium a csontot felépítő elsődleges ásványi anyag  A magnézium a második legfontosabb ásványi anyag a csont számára  A D-vitamin segíti a kalcium felszívódást  A K-vitamin támogatja a csont oszteokalcinfüggő mineralizációját A LifePak ® a csontegészség egyéb fontos területeit is ellátja a szükséges tápanyagokkal: Mikroszkópban a csontszövet szerkezete porózusnak látszik. Ahogy idősödünk mind a genetika, mind pedig a megfelelő tápanyagbevitel hatással bír csontjainkra.

9 A- és C-vitamin: Támogatják a sejtmediált immunitást. Cink és B12-vitamin: A vírusok és baktériumok elleni küzdelemhez az immunsejtek gyors osztódása és sokszorozódása szükséges. Valahányszor osztódik egy immunsejt, a DNS-ének is meg kell kettőződnie. A cink és B12-vitamin a DNS-szintézishez nélkülözhetetlenek. Béta-karotin és szelén: Az immunfunkció szempontjából kritikus fontosságúak. Az immunrendszer megfelelő működéséhez optimális táplálkozás szükséges. 4. Támogatja a normális immunfunkciót

10 5. Szénhidrát metabolizmus A LifePak ® segít a szervezetnek abban, hogy saját homeosztázisában maradjon, és a megemésztett / elraktározott szénhidrátok megfelelő anyagcseréjének megőrzésére koncentrál. Króm: - Az inzulin tevékenység lehetővé tételével támogatja a szénhidrát katabolizmust. • B-vitaminok • Cink inzulin króm a glükóz bevitel a sejtbe inzulin receptor Energia! A LifePak ® tápanyagok a normál szénhidrát metabolizmus miatt is nélkülözhetetlenek. A króm fokozza az inzulin hatását, mivel a sejt felszíni receptorához tapadva lehetővé teszi a glükóz sejtbe jutását és később energiává alakítását.

11 6. Antioxidánsok által semlegesített szabad gyökök A szervezetünk minden molekulájának vagy egy-egy külön funkciója. Ugyanakkor ez a funkció leállhat, ha egy szabad gyök ellop egy elektront a funkcionális molekulától. Az antioxidánsok extra elektronjuk feladásával védik a funkcionális molekulákat a szabad gyökök semlegesítése érdekében, így a funkcionális molekulák továbbra is képesek szerepük betöltésére. Az antioxidáns által adományozott elektron stabilizálja a szabad gyököt 1. lépés 2. lépés Az instabil szabad gyök egy elektronja hiányzik Elvesz egy elektront egy funkcionális molekulától e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- A funkcionális molekula többé nem képes funkciója ellátására e-e- e-e- e-e- e-e- Az antioxidáns megvédi a funkcionális molekulát egy saját molekulája átadásával A funkcionális molekula továbbra is képes funkciója ellátására e-e- e-e- e-e- Az antioxidánsok megvédik a funkcionális molekulákat

12 A Pharmanex szkenner érték adatbázisának adatai alapján, amely több mint 5 millió egyén szkennelés adatait tartalmazza 2003 és 2008 között. A LifePak ® rendszeres fogyasztásának hatása a szkenner értékre 7.Fokozza az antioxidáns védekezést Az egészséges diéta szükségességét semmi nem helyettesíti; mindig törekedjen napi 5-9 adag zöldség-gyümölcs fogyasztására! Ám az élet hektikus, és a LifePak ® olyan tápanyag ellátást biztosít, mellyel Ön hozzájut a szükséges antioxidáns tápanyagokhoz. 37,164

13 A LifePak ® összetevői • Flavonoidok Antioxidánsok teljes arzenálja Az E-vitamin nyolc, természetesen előforduló formában létezik, melyek szinergikusan együttműködnek. A szintetikus E-vitamin csupán egy változatot tartalmaz. A pufferolt C-vitamin gyengédebb a gyomorhoz és jobban felszívódik, mint a hagyományos aszkorbinsav. Ezen négy ásványi anyag antioxidáns kofaktorként ismert, támogatják a szervezet önálló sajátos belső antioxidáns termelését. • A természetes E-vitamin mind a 8 fajtája • A pufferolt C-vitamin • Szelén, réz, cink és mangán • 4 karotinoid Bétakarotin, likopén, lutein és zeaxantin. Zöld tea katekinek, polifenolok, kvercetin, naringenin és heszperidin.

14 Termékhasználat A jelentős zsírban oldódó tápanyagok fokozottabb felszívódása érdekében szedjen Marine Omegát vagy Optimum Omegát a LifePak ® mellett! A kiegyensúlyozottabb emésztés érdekében étkezésekkor szedje be a vitamin / ásványi anyag tartalmú termékeket!

15 Optimális tápanyag felszívódás • A kutatási eredmények kimutatták, hogy a vízben oldódó tápanyagok a kiegészítő bevitelét követő 8-12 órán belül kiürülnek a véráramból. A 24 órás vízben oldódó antioxidáns védelem érdekében a legegyszerűbb reggeli és esti adagokra bontani a napi bevitelt. A vérszérum tápanyagszintje emelkedik minden egyes LifePak ® tasak bevitelével. reggel 7:30 22:30 Csupán egyszeri napi LifePak ® alkalmazás A LifePak ® napi kétszeres szedése támogatja az egész napos optimális felszívódást 7:3022:30 Optimális tápanyag szaturáció A koncepciós diagram Navarro (2003) és Levine (1996) kutatási eredményein alapul, melyek kimutattják a tápanyag véráramból történő kiürülését 8-12 óra elteltével. * * *

16 Főbb pontok - Az egész szervezet számára biztosít tápanyag ellátást - Segít a szervezet homeosztázisának fenntartásában - Antioxidáns támogatást nyújt a sejtszerkezetnek - A kiemelt minőségű, válogatott tápanyagforrás • Megfelelően működő immunrendszer • Nyugodt alvás • Energia *NSE piackutatási felmérés (2001. dec.) 213 LifePak ® használót kérdeztek arról, milyen változást éreztek a LifePak ® legalább háromhavi alkalmazása után. A három leggyakoribb válasz a következő volt*:


Letölteni ppt "Étrend-kiegészítő. Mi a LifePak ® ? A LifePak ® egy nélkülözhetetlen és rendkívül fontos mikrotápanyagokban gazdag táplálkozási program az egészség és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések