Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2008 EB Pau Open Team 2. nap: sz(l)emmel verés. 4. Wales 20VP-t vitt, nekünk 10 maradt A bal oldali kiosztásban Tedd-Salisbury egyedül a mezőnyben szlemet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2008 EB Pau Open Team 2. nap: sz(l)emmel verés. 4. Wales 20VP-t vitt, nekünk 10 maradt A bal oldali kiosztásban Tedd-Salisbury egyedül a mezőnyben szlemet."— Előadás másolata:

1 2008 EB Pau Open Team 2. nap: sz(l)emmel verés

2 4. Wales 20VP-t vitt, nekünk 10 maradt A bal oldali kiosztásban Tedd-Salisbury egyedül a mezőnyben szlemet teljesített. Tedd az 5-5 majorjával beavatkozott a licitbe: az 1D indulásunkra Michaels 2D-t mondott, partnere 6H-ig emelt, majd megtalálta az összes dámánkat (nem volt nagy kunszt  ). A jobb oldali kiosztásban mindkét asztalon szlem volt a felvétel. Honti 500-at bukott benne (kontra-2), a másik asztalon teljesítették. 18 Imp az ellenfélnek. Hontiék licitmenete: (p)-p-(1H)-5D-(5H)-6D-(DBL), Tedd ismét villant: pikk ász indulása buktatta a felvételt. A nyílt teremben Gotthard Laci az összeemelt kőr színnel támadta a felvételt. Eredmény: egyenlő.

3 5. Portugáliától 11VP-t „raboltunk” Egész nap áztatja az eső a pálmafákat, az éttermek vasárnap és hétfőn általában zárva vannak, egyetlen öröme a kispadosoknak a Lavazza lányok (fiúk is vannak ) által nyújtott forró ital és a büfé szűkös szendvicskészlete. Szabály: „Amelyik játékos még a nap során játszani fog, az nem ülhet be rámázni” Egész nap áztatja az eső a pálmafákat, az éttermek vasárnap és hétfőn általában zárva vannak, egyetlen öröme a kispadosoknak a Lavazza lányok (fiúk is vannak ) által nyújtott forró ital és a büfé szűkös szendvicskészlete. Szabály: „Amelyik játékos még a nap során játszani fog, az nem ülhet be rámázni”

4 6. Belarus: az első zsűriparti. A 16. leosztásban 1 kőrrel indult Zhukov (W), Hegedűs 2 kőr licitje pikket és minort ígért. A 16. leosztásban 1 kőrrel indult Zhukov (W), Hegedűs 2 kőr licitje pikket és minort ígért. Timakhovick 4 treffjére a két oldalon különböző felvilágosítások hangzottak el. Timakhovick bevallotta, hogy ez splinter, Zhukov szerint viszont ez természetes és kőr fit. Honti az 5-4 minorjával így nem látta már olyan jó seftnek a mentést. (Más a kockázata a dolognak, és a figurák elhelyezkedése is bizonytalan így.) Ha rövid treffet tud az ellenfélnél, esélyesebb, hogy a partner minorja treff, és a treff figurák is jól ülnek, ráadásul a 4NT licitje kellemetlen helyzetbe hozza az utána ülő ellenfelet. A zsűrik számára egyértelmű volt a téves felvilágosítás, viszont nem akarták megérteni, hogy most akkor, ha Honti „tudja”, hogy a partnerének kárója van, miért nem mond 4NT-t. Helyben hagyták az asztalnál elért eredményt. (4H +2). Óvunk….20-10-re kaptunk ki, ha így marad, 2VP-ért küzdünk kedd reggel féltízkor. Timakhovick 4 treffjére a két oldalon különböző felvilágosítások hangzottak el. Timakhovick bevallotta, hogy ez splinter, Zhukov szerint viszont ez természetes és kőr fit. Honti az 5-4 minorjával így nem látta már olyan jó seftnek a mentést. (Más a kockázata a dolognak, és a figurák elhelyezkedése is bizonytalan így.) Ha rövid treffet tud az ellenfélnél, esélyesebb, hogy a partner minorja treff, és a treff figurák is jól ülnek, ráadásul a 4NT licitje kellemetlen helyzetbe hozza az utána ülő ellenfelet. A zsűrik számára egyértelmű volt a téves felvilágosítás, viszont nem akarták megérteni, hogy most akkor, ha Honti „tudja”, hogy a partnerének kárója van, miért nem mond 4NT-t. Helyben hagyták az asztalnál elért eredményt. (4H +2). Óvunk….20-10-re kaptunk ki, ha így marad, 2VP-ért küzdünk kedd reggel féltízkor. Ui.: MEGKAPTUK!!!!!! Ui.: MEGKAPTUK!!!!!!


Letölteni ppt "2008 EB Pau Open Team 2. nap: sz(l)emmel verés. 4. Wales 20VP-t vitt, nekünk 10 maradt A bal oldali kiosztásban Tedd-Salisbury egyedül a mezőnyben szlemet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések