Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Segíts magadon, másokon, tedd jobbá, szebbé életed, így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! Azt kérdezed, hogyan?​ Gyere Te is ismerd meg a XXI.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Segíts magadon, másokon, tedd jobbá, szebbé életed, így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! Azt kérdezed, hogyan?​ Gyere Te is ismerd meg a XXI."— Előadás másolata:

1 Segíts magadon, másokon, tedd jobbá, szebbé életed, így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! Azt kérdezed, hogyan?​ Gyere Te is ismerd meg a XXI. század egyik csodáját, a 100% természetes alapanyagú,fantasztikus kozmetikai termékcsaládot, a Lavyl készítményeket! 1

2 Jakabovics Tibor egy vegyész gyógyszerkutató a nanotechnológia nemzetközileg elismert szakembere. Több mint 10 évvel ezelőtt kapott megbízást egy neves gyógyszergyártó cégtől, hogy a nagy felületű bőrvesztés, roncsolódás során történő bőrátültetéshez találjon egy olyan gyógyszert, ami megakadályozza a kilökődést. A kutatást siker koronázta, közben egy olyan dolgot fedezett fel, ami messze túlmutatott az eredeti kutatáson. Jakabovics Tibor holisztikus szemlélettel megáldott nagy természetjáró, hegymászó. Az ilyen tevékenységek esetében az enyhébb és a súlyosabb balesetek, előfordulási aránya magasabb az átlagnál. Horzsolás, törés, fagyás A fő szempont a kutatásában a fájdalom azonnali csillapítása, a gyógyulási folyamatok felgyorsítása volt.

3 Feltalált egy nano méretű hordozót (10 a mínusz kilencediken méret, ez akkora, mint a DNS spirál két foka közötti távolság) aminek a "tartószerkezetébe több mint 3000 növény, ásványi anyag komplex energia lenyomatát tette bele a világkülönböző pontjairól. Ügyelve annak tisztaságára. /nanosz görög eredetű szó, jelentése törpe. A Nemzetközi Mértékegység Rendszerben (SI) Eszerint 1 nanométer (nm) = 10−9 méter. Így aránylik 1 cm km-hez, vagy egy üveggolyó a Földhöz. / Saját és mások érdekében kérem, mindenki jól jegyezze meg: a LAVYL NEM MINDENRE AZONNAL HATÓ CSODASZER! De …

4 … egy sejt regeneráló, turbó löket
… egy sejt regeneráló, turbó löket. A sejt erről az egyedülálló széles skálán mozgó palettáról képes kiválasztani azt, amire ott és abban a pillanatban szüksége van a szervezetnek az azonnali regenerálódási folyamat beindításához, felgyorsításához. Nem terheli meg a kiválasztó szerveket vese máj, szintetikus anyagokkal. Ezen felül oda kerül, ahol szükség van rá, mivel spray formátumú, oda fújható, ahol a fájdalom a test felületén jelentkezik. Rengeteg időt takarít meg az által, hogy nem kell átküzdeni magát a tápcsatornán és a véráramon. A testen lévő sejtek töltés többleteit, illetve hiányait használja hajtómotorként, nagyon gyorsan áthatol a testen. Karra fújva 30 másodperc és egy perc közötti idő alatt jut el a csontvelőig, majd bekerül a gerincvelőbe.

5 A termék koncepciója: Olyan, hatásaiban és alkalmazásában széles spektrumú készítmény létrehozása, mely előállításának technológiájában, továbbá extrém hatóerejében radikálisan szakít az eddig ismeretes módozatokkal. Támogatja és kiegészíti a szisztémás (internal) kezelésekre fejlesztett termékeinket.

6 Megvalósulás: A termék olyan, a természetben található és évezredes humán alkalmazási tapasztalatokkal bíró anyagokat tartalmaz, melyeket hordozóiktól egyedi, de egyszerű, kíméletes fizikai eljárásokkal, modifikáció nélkül választunk el, lelőhelyeiket pedig legjobb tudásunk és méréseink szerint szennyezés, civilizációs ártalom nem érte. Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy az alapösszetevők és a célkészítmény információhordozóként is megfelelő legyen és az is maradjon.

7 Világújdonság. A létrehozott anyag-komplex különleges tulajdonságokkal és szerkezettel bír. Lipodiverz, prekontakt fázisú nanostruktúrát tartalmaz, amely kizárólag megfelelő hatóanyag-elegyítési technológia és körülményrendszer alkalmazása mellett jön létre, s mely a sejtek számára közvetlenül hasznosítható. Felszívódó képessége és hatása rendkívüli, egyben a kezelt felület környezetében hatóanyag-gőzburkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatást.

8 Öngyógyítást serkentő, fájdalomcsillapító hatás
A humán hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.

9 Gyulladásgátló, gomba- és
baktérium-ölő hatás A spray laboratóriumi vizsgálatok során igen széles spektrumú Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumölő, továbbá gombaölő hatást mutatott, ugyanakkor nagy erejű gyulladásgátló is egyben. Meggyőzően kicsi koncentrációban hatásosnak bizonyul az egyébként igen makacs MRSA (Methycillin-rezisztens Staphylococcus aureus) ellen, mely baktérium a kórházi fertőzések legnagyobb részét okozza.

10 Tapasztalatok a Lavyl Auricum használatával kapcsolatban
A tapasztalatok leírása mellett felhasznált képek, fotók csupán illusztrációk!

11 Kozmetikai alkalmazás, bőrproblémák kezelése:
Gyantázás után jelentkező fájdalom és gyulladás csillapítására. A beavatkozás után rögtön, majd 2-4 óránként való permetezés 100% eredményt hozott: a fájdalom másodpercek alatt megszűnt, gyulladás nem alakult ki. A felhasználó véleménye szerint eddig hatásában csak távolról összehasonlítható termékkel sem találkozott. Gyulladt, pattanásos arcbőr kezelésére, olyan esetekben amikor más eljárás nem használ. Meglepődve számol be teljes és gyors gyógyulásról, amely heg- és mikroheg-mentes, utókezelést nem igényel.

12 Kozmetikai alkalmazás, bőrproblémák kezelése:
- Hirtelen fogyás miatt (zsírleszívás, drasztikus fogyókúra) bőrnyúlásra, maradandó cellulitiszre, striára panaszkodó betegek állapota néhány hetes kezelésre látványosan javul. - Elfajult, burjánzó anyajegyre resectiot javaslunk, a beteg a műtétet nem kéri. Permetes kezeléssel az anyajegy visszafejlődik, majd leesik, nyom nem marad. 12

13 Kozmetikai alkalmazás, bőrproblémák kezelése:
- Pelenkakiütés nem reagál a hagyományos eljárásokra A bőrgyógyász ad a készítményből, mely két nap alatt megoldja a hosszú ideje húzódó problémát. - Erős napnak kitett munkaterületen dolgozók leégés esetén rendszeresen használják a készítményt. Azonnali hűtő és gyulladás-gátló hatásról számolnak be. 13

14 Gyulladások, fertőzések Léguti panaszok
- Súlyos, visszatérő, felszúrással kezelt arcüreggyulladás a spray-vel való kezeléssel véglegesen gyógyul. - Nem múló, antibiotikumra sem reagáló köhögést két nap alatt oldott meg a párásítóval levegőbe juttatott készítmény.

15 Gyulladások, fertőzések Emésztőrendszeri panaszok
Krónikus hasfájásban szenvedő kisgyermek a hagyományos módszerekre nem reagál. Hastájékon finoman bemasszírozott spray-vel óránként kezelik. A 4.kezelés után nagy mennyiségű széklet ürül, majd a kis beteg 19 órát alszik. Utána panaszmentes. - Aranyeres panaszok miatt adjuk a sprayt, a je lenség napok alatt elmúlik, a fájdalom és a visz ketés azonnal csökken.

16 Gyulladások, fertőzések Emésztőrendszeri panaszok
- Általános sebészeti praxisban a tapasztalat szerint a megszokottnál extrém módon rövidebb és a fájdalomcsillapítás miatt könnyebben viselhető a gyógyulás krónikus végbélsipolyok, cisztairtás utáni és hasfalra nyíló sipolyok esetében.

17 Gyulladások, fertőzések Izületi és mozgásszervi panaszok Gerinc, csontok
- Sokízületi gyulladásban, ízületi sérülésben szenvedő betegek bőrön keresztüli kezelésekre igen jól reagálnak,azonnali fájdalomcsillapításról, néhány nap vagy hét alatt panaszmentességről számolnak be. - Keresztcsonti/deréktáji fájdalomra panaszkodó beteg vizsgálata porckorong kopást, gyulladást mutat ki. Műtétet javaslunk, a beteg nem fogadja el. Spray-vel való kezelésre tünetei radikálisan csökkennek, majd elmúlnak. Néhány alkalommal rehabilitatív torna, majd gyógyultan távozik.

18 Gyulladások, fertőzések Izületi és mozgásszervi panaszok Gerinc, csontok
-Állandó nyaktáji fájdalom miatt a beteg nem tud dolgozni, aludni, életminősége romlik. A kezeléssel állapota 1 hét alatt jelentősen javul, a gyulladt csomók eltűnnek, tartása javul. A beteg elégedetten távozik. - Csontvelőgyulladásban reménytelennek prognosztizált esetekben gyógyultak meg betegek. A spray a szivacsos vagy a corticalis csontfelszínre permetezhető.

19 Gyulladások, fertőzések Bőrgyógyászati panaszok
- Cukorbetegek, tartósan fekvő betegek esetében fellépő fekélyesedésre, felfekvéses panaszoknál, időskori vagy szteroid hatására fellépő pergamen- bőrűség kezelésére alkalmazva a szer eredményesnek bizonyult. A kezelt személyek rövid idő után elutasítják a hagyományos megoldásokat, kifejezetten kérik a sprayt. - Bepállott, izzadó, sebesedő felületeken, különösen elhízott egyéneknél alkalmazták. Igen hatékonynak bizonyult. A kivörösödött, kisebese- dett tájék napok alatt visszamaradó tünet nélkül gyógyult.

20 Gyulladások, fertőzések Bőrgyógyászati panaszok
- Bőrgyógyász felületes sérülések, dörzsölt bőrhiányok, különböző kiterjedésű és fokozatú égési sérüléseknél használta eredménnyel, meglepően rövid gyógyulási időket tapasztalva. - 80 éves beteg testfelületének 30%-át forró vízzel leforrázta, égései másodfokúak. Túlélési esélye minimális. A hagyományos protokoll nem hozott eredményt, a szövetképződés megállt. Utolsó esélyként a spray-vel való kezelést vállalta. 8 héttel a sérülés bekövetkeztétől számítva a sérült felületek 91%-a gyógyult. A beteg fájdalommentes felépülésről számolt be.

21 Gyulladások, fertőzések Bőrgyógyászati panaszok
- 78 éves beteg jobb kezének ujjain súlyos fagyást szenvedett Amputációt nem vállalt, helyette a spay-vel 12 héten keresztüli kezelésnek vetettük alá. Az 5 ujjból 3 maradandó károsodás nélkül gyógyult, 2 köröm-deformációval. Rehabilitáció után kezét panasz nélkül használja.

22 Gyulladások, fertőzések Bőrgyógyászati panaszok
- Arcplasztikából visszamaradt, esztétikailag igen zavaró, több éves keloidos sebmaradvány 2 hónap alatt jelentősen visszahúzódott, újabb 4 hónap alatt gyakorlatilag láthatatlanná vált. - Bőrátültetésben keletkező ujjbegynyi tapadási hiányosságokat a spray maradéktalanul, és az ismert szereknél jóval, 50-70%-kal gyorsabban megoldott. - Sebészeti praxisban tapasztalat szerint a spray rendkívüli hatásossággal alkalmazható teljes bőrhiányban a zsírszövetre, az izomszövetre és a fasciára, a szabaddá vált inakra, a csontfelszínre. - Baleseti sebészeti praxisban elfertőződött, gyulladt sebek kezelése rendkívüli eredményeket hozott: A sebalaptól és a váladékozástól befolyásoltan, de mintegy 3-4 nap alatt a gyulladás elmúlt, vagy igen jelentősen csökkent. A sebalapi sarjadzás 5-6 nap alatt megindult, nap alatt a seb feltelítődése és a hámosodás megtörtént. 6-12 hét alatt nagy szövethiányú sebek (szakadt, harapott, tépett) is csekély heggel, vagy nyom nélkül gyógyulnak.

23 Gyulladások, fertőzések Szaporodószervi panaszok
- Hüvelyi panaszokkal a beteg a szakrendelésen jelentkezett. Kombinált baktérium/gomba fertőzést mutatott ki a labor. Gyógyszert és mellette helyi kezelést is kapott. Rosszul reagált, a fertőzés rendre visszatért. Javasoltuk a partner permetezését, és a készítményből készített kúp hüvelyi alkalmazását. Egy hét kezelés után kontroll történt. A panaszok megszűntek, a labor fertőzésmentességet mutatott ki. A beteg beszámolt arról is, hogy az évek óta fennálló hüvelyi fájdalom, mely ingerlésre felerősödött, teljesen elmúlt. Az egy hónap múlva végzett, újabb kontrollról a beteg teljesen gyógyultan, panaszmentesen távozott.

24 Gyulladások, fertőzések Szaporodószervi panaszok
- Krónikus prosztatagyulladásban szenvedő beteg kapott kúpot. A gyulladás megszűnt, a vizelési panaszok megoldódtak. - Prosztatadaganattal műtött beteg kapott kúpot, és permetezéses kezelést Állapota meglepően gyorsan javult, 2 hónap után panaszmentesen távozott.

25 Gyulladások, fertőzések Szaporodószervi panaszok
- Bőrgyógyász és nemi beteg specialista hímvesszőtájéki alkalmazásban tesztelte a spray-t. Masszív védelmet nyújt fertőzések ellen aktus után alkalmazva. Kialakult fertőzést igen rövid idő alatt szüntet meg. Különösen hatékonynak bizonyult a fityma által fedett, és más összefekvő felületeken. Egyéb készítményekkel összevetve a gyógyulás kétszer gyorsabb, fájdalommentes. Látványos az eredmény kidörzsölt, nehezen szellőző területeken. - Genitális herpesz utóéleteként kisebesedett felület kezeltek sikeresen, gyors gyógyulással.

26 Gyulladások, fertőzések Fogászati, szájsebészeti panaszok
A fogorvos a gyulladás miatt a fogat nem tudta kezelni. Gyógyszerre a beteg nem reagált. A foghoz közeli terület tályogosodott Az íny mellé helyezett tampont a spray-vel átitatták. Fél óra elteltével a gyulladás láthatóan csökkent. A beteg a fájdalom radikális csökkenéséről számolt be. Megkockáztatták a fog kezelését és a tályog felnyitását. A műtét rendben megtörtént, a beteg panaszmentesen távozott. Meglepő módon, a harmadik napon a seb teljesen meggyógyult. - Fogorvos vérző fogínysorvadásban szenvedő betegét kezeli a spray-vel, a beteg gyorsan reagál, a vérzés megáll, két hét után azt tapasztalják, hogy a sorvadás megáll, a hónapos kontrollban a beteg jelzi, hogy érzése szerint a már lazuló fogak stabilizálódtak.

27 Sérülések, balesetek, terhelés
- Kétéves kisgyermek négy ujját az ajtónyílásba csípte. Mind a négy ujja csúnyán megzúzódott, vérzett. A teljes ujjfelületeket permeteztük. Egy óra múlva a duzzanat eltűnt, a gyermek a kezét használva játszott. A harmadik napon a sérülés már nem volt látható. - Baleseti osztályra érkezett beteg, tompa, zúzott sérülést engedett a szerrel kezelni. A fájdalom szinte azonnal megszűnt , a zúzódás gyorsan gyógyult. A kezelő orvos arról számolt be, hogy a spray bőrön keresztül kifejtett hatása messze meghaladta minden eddigi, általa ismert protokoll hatását.

28 Sérülések, balesetek, terhelés
- Egy sportolót terepfutás alkalmával kutya harapott meg. Mivel a spray-t a sportolói terhelésből adódó mindennapos sérülések, fájdalmak kezelésére magánál tartotta, a mély tépett sebet azonnal kezelhette. Szepszis nem lépett fel. A seb igen rövid idő alatt, minimális heggel gyógyult. - Extrém sportoló esésből adódó súlyos arcsérülést szerzet. Kommunikációs lehetőség nélkül volt, 50 óra múlva kapott ellátást. Állkapcsa eltört, félig leszakadt, több foga kitört de járóképes maradt. A balesetet követően azonnal permetezte a sérült területet és környékét. Majd még további 26 alkalommal, amíg a spray elfogyott. Helyreállító műtét után rohamosan gyógyult az állapota. A sprayt végig használta. Hegesedés alig maradt, plasztikai beavatkozásra nem volt szükség.

29 Sérülések, balesetek, terhelés
- Egy sportoló a terhelés miatt visszatérő lábikra fájdalomra panaszkodott. Permetezéssel a fájdalom csökkent, majd elmúlt. A láb terhelhetősége nőtt éves cukorbeteg nyílt saroktörése nem gyógyult, fekélyesedett. Életmentő beavatkozásként részleges amputációt javasolt az orvos, amit a beteg elutasított. Elfogadta a spray-vel való kezelést. 10 hét múlva teljesen gyógyultan távozott, minimális heg keletkezése mellett. Rehabilitáció után panaszmentesen járt, a kiműtött csontszövet részben újratermelődött.

30 Sérülések, balesetek, terhelés
- Nemzetközi területen dolgozó professzionális túraszervező kötelező úti felszerelésként viszi a spray-t. Tapasztalatai szerint gyakorlatilag minden előforduló úti sérülésnél, legyen az nyílt vagy fedett, sikerrel alkalmazza a készítményt igen gyors fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása miatt. - Gyermektáborban alkalmazzák rendszeresen a spray-t, rovarcsípések, marások, felületi hámsérülések, vágások esetén nagy sikerrel. A gyermekek maguk kérik a készítményt, ha bármi apró baleset történik.

31 Állatgyógyászat Számtalan területen alkalmazták az állatgyógyászatban is. Műtéti beavatkozások után, gyulladt körömágy kezelésében, általános szepszis megelőzésére stb. Igen gyors gyógyulás, és a kezelések utáni határozott és azonnali aktivitás volt megfigyelhető, amely egyértelműsíti a gyors fájdalomcsillapító hatást is. A lónak felhasadt a heréje. Antibiotikus kezelésre sem reagált, így el kellett volna altatni. A gazda a saját problémáira sikeresen alkalmazta már korábban a sprayt, ezért kipróbálta az állaton. A ló pár nap alatt meggyógyult.

32 További Lavyl készítméyek: Lavyl ALLIN: „Lavylhatású” testvaj - kúp formában. Férfi és női problémák, megbetegedések köldöktől lefele: Krónikus és akut megbetegedések Végbélproblémák – megbetegedések: székrekedés, végbélsipoly, végbélrepedés, végbélrák Méhnyak problémák, méhkivétel utáni vérzés Petefészek fájdalom Alhasi fájdalom Hüvely betegedések - hüvelynyálkahártya sorvadás, hüvelyszárazság, hüvelygombák, hüvelygyulladás, fertőzés, folyás, viszketés Női kismedencei problémák Aranyér Alhasi fájdalmak Gyermeknemzési problémák Vastagbélproblémák Prosztata bántalmak – gyulladás, rák Szexuális zavarok – minőségi házasélet

33 Lavyl Lymph: A Lavyl Lymph segíthet megelőzni a nyirokrendszer túlterhelésével, csökkent hatásfokú működésével okozott zavarokat. A nyirokrendszer karbantartására fejlesztett egyedi nanoeffektorok lehetővé teszik a szervrendszer mellékhatásoktól mentes támogatását. A Lavyl Lymph igen nagy erejű, különleges módon ható készítmény, mely megközelítésében szakít a hagyományos megoldásokkal. A Lavyl Lymph izadást csökkentő, szagtalanító hatású. A Lavyl Lymph kizárólag mellékhatás-mentes, természetes anyagokat tartalmaz ellenőrzött, tiszta forrásból.

34 Lavyl 32 - Szájüregben alkalmazható spray: • Fogíny regenerátor, karbantart, tonizál (természetes mód tisztít, erősít, frissít). • A nyelvlepedéket csökkenti, a toxikus anyagokat blokkolja. • Fogágyi, állkapocstáji és arc/orr/homloküregi problémák megoldását támogatja. • Fényezi, világosítja, óvja a fogakat. A fogak a rendszeres használat mellett, de már az első használattól érzékelhetően fényesebbek, világosabb színűek lesznek. • A fogkefét fertőtleníti, konzerválja. • A gyulladt íny gyorsan regenerálódik, a vérzés megszűnik, az esetleges kellemetlen szájszag eltűnik, a fokhagyma-kedvelők örömére is! • A szájüregen, a nyálkahártyákon keresztül támadó baktériumok, vírusok inaktiválásával csökkenti a megbetegedés esélyét. • A tömésekből szivárgó toxikus anyagokat megköti, blokkolja. • A fogköveket elvékonyítja, világosítja, újraképződésüket rendkívüli erővel akadályozza.

35 Lavyl Hair: A hajas fejbőr regenerálására szolgáló készítmény
Lavyl Hair: A hajas fejbőr regenerálására szolgáló készítmény Kezelés: hetente/10 naponta egyszer a nedves hajat/fejbőrt bedörzsölni, 3-5 percre nedves, meleg törölközővel lefedni, majd leöblíteni. A hajhagymák, a fejbőr, a területet behálózó erek, a hallószervek, látószervek, szaglómechanizmusok támogatására is. Hatóanyag-retard. Megszokott samponunkat használjuk tovább bátran!

36 Solvyl CC & Solvyl Fullflex: Organikus nanoeffektált megoldás a toxikus anyagok ellen. Solvyl Fullflex: Növényi és ásatag hatóanyagokból nanotechnológiás aktivációval készült komplex, mely a tápcsatornán keresztül fejti ki hatását úgy, hogy a toxikus nehézfém ionokat (higany, kadmium, ólom, stb.), melyek áthatolva a sejtfalon a sejtekbe jutottak, vagy a sejtközi térben tartózkodnak mintegy „megragadják” és kihordják. Solvyl CellClear(CC): A Solvyl CC spray a kezelendő felületekre, továbbá minden kezeléskor a könyök- és térdhajlatba, a csuklóra fújva a szöveti textúrák mélyére hatol, ott a depókba rendeződött, vagy éppen transzferben mozgó toxikus fémeket felszabadítja. Tartalmaz többek között külön erre a célra nemesített Coriander Sativumból speciális, nanoeffectorral feltárt kivonatot is. Használatakor azonnali javulás tapasztalható. A felszabadított toxikus anyagok kiürülését a Solvyl Fullflex-szel jelentősen gyorsítani lehet. Alkotói növényi szuperextraktok (Pogostemon Patchouli, Rosmarinum Officinalis, Coriander Sativum, Salvia Officinalis, Citrus Sinensis,stb.), nanoeffect hordozók, ásványi komplexek. :

37 Exyol StemCell Oil Célunk olyan kozmetikai széria létrehozása volt, mely egyesíti a nanotechnológiás fejlesztések és az őssejtkutatás eredményeit. Új gondolat, megközelíthetetlen eredmények: a saját találmányú növényi őssejtkivonatolási technika és a szabadalmas nanoeffektorok együttes használata extrém hatásfokú bőrregeneráló képességet mutat. Exyol StemCell Oil Az epidermisben (a hámréteg legalsó rétegében) található őssejtek felügyelik a sejtek egyensúlyát és folyamatosan gyógyítják a sérült sejtrétegeket. A bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Hatékony segítséget nyújt a nanoeffektorált növényi őssejtet használó technológia. A növényi őssejteket Magyarországon, szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásban termelt növényekből szuperextraháljuk. Megtöbbszörözi a bőr önregenerációs képességét, az öregedési folyamatokat visszafordítja, lelassítja. A ráncok egyre kisebbek, a foltok megfakulnak, majd eltűnnek. Napi két alkalommal néhány csepp a bőrbe masszírozva elegendő. Meglepően gyors, szinte azonnali hatás tapasztalható.

38 3.I Szájfrissítő spray A 3.I válogatott gyógynövényekből megalkotott koncentrátum, amely hosszú időn át friss leheletet biztosít. Használata: 2-5 fújás „puff” a nyelv alá Az ismert gyors „Lavyl hatás”, most a nyálkahártya és az agy egymáshoz való közelsége miatt, még gyorsabb es 3.I tapasztalatok: - „A készítmény használata következtében kialakuló élénkítés, a tapasztalatom szerint, nem azonos pl. a megszokott kávé, energiaital által megtapasztaltakkal. A3.I inkább felemelő, mint feldobó hatású. Valamint a kávé úgy élénkít, hogy a szervezet tartalékaihoz nyúl és a rövid erős hatása után általában lejjebb esek vissza, mint ahonnan elindultam.” - „A 3.I nagyon jó hangulatjavító hatású, egyszerűen jobb lesz tőle a közérzetem.” - „Koncentrált és pengeéles a tudatom, ott és akkor amikor szükséges. OK 3.I!.” - „A 3.I puffok után, gyors, tudatos, határozott döntésekre vagyok képes.” - „A Lavyl készítmények által kialakult jóérzésemet a 3.I „mellékhatásként” egy gyors reakciókészséggel és egy rég tapasztalt libidó hatással egészítette ki.”

39 A termékekkel és az értékesítéssel kapcsolatos további információk: 70/ , vagy


Letölteni ppt "Segíts magadon, másokon, tedd jobbá, szebbé életed, így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! Azt kérdezed, hogyan?​ Gyere Te is ismerd meg a XXI."

Hasonló előadás


Google Hirdetések