Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT !.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT !."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT !

2 Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen ami Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x

3 Kis telefonom van nekem, két öszetett kezem
Kis telefonom van nekem,  két öszetett kezem. Mit lenn a földön mondok el, megváltóm hallja fenn. Ha hívom őt barátomat, ő mindig válaszol,felhangzik már  HALLO!HALLO!S a szivem hallja jól. Csingi-lingi,csingi-ling, szólj kis telefon, összekulcsolom kezem,  s felhívom Jézusom.

4 Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál
Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál? Mi az, mit benne, benne ott talál? Jézus szemedbe néz! Mi az, mi benned él? Mi az, mi benned, benned, benned él?

5 Jézus az útra néz. Nézi, hogy merre mész
Jézus az útra néz! Nézi, hogy merre mész! Nézi, hogy merre, merre, merre mész! Jézus fogja kezed! Segít és megy veled! Segít és együtt, együtt megy veled!

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 De most így szól az ÚR, a te teremtőd, Jákób, a te formálód, Izráel: Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy! Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg.

17 Add a kezed, hogy zengjük az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Add a kezed, hogy zengjük az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját! 2x Halleluja… Kitárt karokkal mindenki áldja, mindenki áldja az élet Urát, Ujjongó szívvel zengjünk az Úr nak, zengjünk az Úrnak halleluját !

18 SZÉP NAPOT !


Letölteni ppt "JÓ REGGELT !."

Hasonló előadás


Google Hirdetések