Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT !. Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT !. Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT !

2 Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x

3 Kis telefonom van nekem, két öszetett kezem. Mit lenn a földön mondok el, megváltóm hallja fenn. Ha hívom őt barátomat, ő mindig válaszol,felhangzik már HALLO!HALLO!S a szivem hallja jól. Csingi-lingi,csingi-ling, szólj kis telefon, összekulcsolom kezem, s felhívom Jézusom.

4 Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál? Mi az, mit benne, benne ott talál? Jézus szemedbe néz! Mi az, mi benned él? Mi az, mi benned, benned, benned él?

5 Jézus az útra néz! Nézi, hogy merre mész! Nézi, hogy merre, merre, merre mész! Jézus fogja kezed! Segít és megy veled! Segít és együtt, együtt megy veled!

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 De most így szól az ÚR, a te teremtőd, Jákób, a te formálód, Izráel: Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy! Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg.

17 Add a kezed, hogy zengjük az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját! 2x Halleluja… Kitárt karokkal mindenki áldja, mindenki áldja az élet Urát, Ujjongó szívvel zengjünk az Úr nak, zengjünk az Úrnak halleluját ! Halleluja…

18 SZÉP NAPOT !


Letölteni ppt "JÓ REGGELT !. Áldott legyen a mi Urunk Áldott legyen a mi Urunk örökké! 2x Az Ő neve bástya, erős várunk az igaz hozzá fut és megmenekül! 2x."

Hasonló előadás


Google Hirdetések