Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok."— Előadás másolata:

1 1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok X-variációja új vagy fejlesztett funkciókra Mit változtatunk, mit NYERÜNK? CREAX folyamat

2 Konkurencia? Levegő, nitrogén? Hő a gyártásban? Át tudom alakítani a forrásokat energiává? Emberekhez kapcsolódó források? Át tudom változtatni a negatívat pozitívvá? Meg tudom oldani a problémát egy másik szinten? Az ügyfeleim források? Hulladékáramlás? Szállítási idő? Gravitáció, napfény, idő? Kutatóink? Ingyen szabadalmak? Egyetemi kutatás? Internet? Olcsó alapanyagok? Szabadalmi adatbázis? Milyen tulajdonságok források még? 2

3 FORRÁSOK MINDENHOL! 3

4 4 Találékonynak lenni egyenlő korlátok között kreatívnak lenni


Letölteni ppt "1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések