Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Web-alapú humán lekérdező rendszer

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Web-alapú humán lekérdező rendszer"— Előadás másolata:

1 Web-alapú humán lekérdező rendszer
SzinvaComp MILTON Web-alapú humán lekérdező rendszer

2 Az új, online elérésű rendszerünk a bér programhoz kapcsolva biztosítja a rugalmasságot és költséghatékonyságot a mai kor elvárásainak megfelelően. A számfejtési lapokat és bérnyilvántartó lapokat minden dolgozó magának kérheti le, akár otthonról is. Nincs szükség papír alapú dokumentumokra, csak ha a dolgozó úgy kívánja. Adatbiztonság: minden dolgozó kizárólag a saját adatait látja, mivel az adatok tárolása kódolt formában történik. Igény esetén egyéb számfejtéshez kapcsolódó dokumentumok, igazolások feltöltésére is lehetőséget tudunk biztosítani.

3 Bejelentkezés az online felületre:

4 Új felhasználó esetén regisztrálni kell a következő adatok megadásával:

5 Regisztráció után a megadott e-mail címre egy megerősítő levelet küldünk:
Szintén ben kap értesítést a dolgozó arról is, hogy milyen típusú dokumentum vált számára elérhetővé.

6 A kezdőlapon a legfrissebb eseményekről kaphatunk tájékoztatást:

7 Feltöltött dokumentumok listája:

8 Megtekintés böngészőben:

9 Mentés pdf formátumban:

10 Bér program egyedi menüpontja és elemei:
Ebben a menüpontban tartható karban, hogy kik azok a dolgozók, akik továbbra is papír alapú nyomtatványokat szeretnének kapni. (Abban az esetben, ha a cég nem akarja mindenki számára kötelezővé tenni.)

11 Lista – Törzslisták – Dolgozói törzs általános adatai című listán kimutatás helyeként a webet kiválasztva lehet a programból az online felületre küldeni a dolgozók azonosító adatait Miután a dolgozók törzsadatai feltöltésre kerültek, be fogják tudni magukat regisztrálni a web-es Milton rendszerbe.

12 A számfejtési lapokat és a bérnyilvántartó lapot is a Lista menüpontból elérve lehet a webre feltölteni: A már megszokott szűrési feltételek (dolgozóra, szervezetre, stb.) ennél a funkciónál is ugyanúgy működnek. A ‚Csak papíron kérőknek’ lehetőség választásával lehetőséget adunk arra, hogy nyomtatáskor csak azoknak a dolgozóknak az igazolásait nyomtassuk ki – a választott rendezettség szerint – akik így nyilatkoztak.

13 Milton rendszer használatának technikai feltételei:
Linux vagy Windows operációs rendszer Web szerver, PHP támogatással (pl. Apache, IIS) PHP értelmező (5.4 vagy magasabb verzió) SQL szerver (pl. MS SQL, MySQL) Lehetőség küldésére (saját levelező szerver vagy külső szolgáltató használata) Amennyiben az itt felsorolt feltételeket a megrendelő nem tudja, vagy nem szeretné megteremteni, olyan konstrukciót is tudunk ajánlani, amelyben egy nálunk lévő szerverre történik az adatok felküldése.

14 A közeljövőben a SzinvaComp Milton bővülni fog egy web-es szabadság tervező, jóváhagyó és nyilvántartó rendszerrel, ami a számfejtéshez képes lesz az ott rögzített adatokat átadni. Ezt követi majd egy WEB alapú jelenléti ív funkció.


Letölteni ppt "Web-alapú humán lekérdező rendszer"

Hasonló előadás


Google Hirdetések