Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK."— Előadás másolata:

1  SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK

2 A Dottor Ciccarelli Gyógytermékek által felkínált krioterápiás kezelés egy olyan hatékony és eredményes megoldás, amelyet otthon is lehet használni. A Dimetilétert, Butánt, Propánt és Izobutánt tartalmazó összetétel körülbelül -50C-ra fagyasztja le a szemölcsöt, amely után körülbelül 2 héttel magától leesik. A 12 APPLIKÁTORNAK KÖSZÖNHETŐEN KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ SZEMÖLCSÖK

3 SZEMÖLCSÖK Vegye le az adagoló védőkupakját. Helyezze az applikátor kis csövét az adagoló spray felső részén található szűk nyílásba: az applikátor kis szivacsa ilyenkor pontosan a spray Tartályával szemben fog elhelyezkedni. Nyomja be az adagolót 3-5 másodpercig egészen addig, hogy a szivacs nedves legyen és legyen rajta egy cseppnyi folyadék. Várjon körülbelül 10-15 másodpercet, és bizonyosodjon meg arról, hogy az applikátorból már nem csöpög a folyadék, még mielőtt a szivacsot a szemölcsre helyezné. Ha túlságosan csöpögne, törölje le a maradék folyékony állagú gázt egy ronggyal, anélkül, hogy kézzel megérintené a folyadékot. Helyezze a kis szivacsot, amely ily módon már megtöltődött hatóanyaggal viszont már nem csöpög, a szemölcs középső részére. Nyomás nélkül tartsa ott maximum 40 másodpercig. Ez alatt ne nyomja be az adagolót. A szemölcs körülbelül 2 hét múlva fog leválni.

4 6 DARABOS PULTRA VALÓ TARTÓ SZEMÖLCSÖK


Letölteni ppt " SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK."

Hasonló előadás


Google Hirdetések