Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Projektzáró rendezvény.  Szó esik arról, hogy mit csináltunk  Mi Youthpass?  A Youthpass tanúsítványok átadására is sor kerül  Vendéglátással kedveskedünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Projektzáró rendezvény.  Szó esik arról, hogy mit csináltunk  Mi Youthpass?  A Youthpass tanúsítványok átadására is sor kerül  Vendéglátással kedveskedünk."— Előadás másolata:

1 Projektzáró rendezvény

2  Szó esik arról, hogy mit csináltunk  Mi Youthpass?  A Youthpass tanúsítványok átadására is sor kerül  Vendéglátással kedveskedünk

3

4

5

6

7

8

9

10

11 Amikor úgy tűnt, hogy minden rendben …

12

13

14

15

16

17

18

19 Ifjúsági kezdeményezés, pályázat elkészítése Megbeszélések, tervezgetések 14 napra való szervezett kirándulás vagy tábor 8-20 fő részére Átlagosan 6 fő 15 napi fizikai munkája Mini skatepark felépítése és használatba vétele Apagyon Eszközök, anyagok beszerzése Hatás Sport foglalkoztatás a tehetséggondozó táborban, 4 nap Sport foglalkoztatás a szabadidős és kézműves táborban, 1 nap Közösségi tér Családi geotúrák

20 A projektben való részvétel igazolása. A nem formális tanulás terén elért eredmények elismerése. Kulcskompetenciák. A tapasztalatok hasznosítása.

21 Ez a projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg.


Letölteni ppt "Projektzáró rendezvény.  Szó esik arról, hogy mit csináltunk  Mi Youthpass?  A Youthpass tanúsítványok átadására is sor kerül  Vendéglátással kedveskedünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések