Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tudod csak érintésed vágyom, Ha arcod rám tekint. Tudod, hogy Te vagy minden álmom Hangod csendességre int. Néha-néha hozzád bújnék, Te látod lelkemet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tudod csak érintésed vágyom, Ha arcod rám tekint. Tudod, hogy Te vagy minden álmom Hangod csendességre int. Néha-néha hozzád bújnék, Te látod lelkemet."— Előadás másolata:

1 Tudod csak érintésed vágyom, Ha arcod rám tekint. Tudod, hogy Te vagy minden álmom Hangod csendességre int. Néha-néha hozzád bújnék, Te látod lelkemet És ha méltónak tartasz rá, én is megérintelek.

2 Nap, mint nap látom arcod fényét, Hogy mindent beragyog, Sötét éjszakákon át Imával várom nappalod. Igéid áhítattal szívem mélyét Szövik át- meg át. Igazságod fénye-lángja Eloszlatja az éjszakát.

3 Tudod csak érintésed vágyom, Ha arcod rám tekint. Tudod, hogy Te vagy minden álmom Hangod csendességre int. Néha-néha hozzád bújnék, Te látod lelkemet És ha méltónak tartasz rá, én is megérintelek.

4 Sápadt kihalt terek földjén kérlek, Gyújtsd meg lángodat. Szürke füstöt utcákra, Ha egy angyal látogat. Ezüst kristálypaloták Gőgös néma termei. Ott vagy mindenütt, Hol az embereknek fáradt lelkei.

5 Tudod csak érintésed vágyom, Ha arcod rám tekint. Tudod, hogy Te vagy minden álmom Hangod csendességre int. Néha-néha hozzád bújnék, Te látod lelkemet És ha méltónak tartasz rá, én is megérintelek.


Letölteni ppt "Tudod csak érintésed vágyom, Ha arcod rám tekint. Tudod, hogy Te vagy minden álmom Hangod csendességre int. Néha-néha hozzád bújnék, Te látod lelkemet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések