Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Körös-menti TDM Egyesület a „Szarvasért” Alapítvány, és a Szarvasi Város-, és Környezetvédő Egyesület megállapodása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Körös-menti TDM Egyesület a „Szarvasért” Alapítvány, és a Szarvasi Város-, és Környezetvédő Egyesület megállapodása."— Előadás másolata:

1 A Körös-menti TDM Egyesület a „Szarvasért” Alapítvány, és a Szarvasi Város-, és Környezetvédő Egyesület megállapodása

2 az együttműködés tárgya A 3 fél megállapodik abban, hogy az eddig köztük fennálló laza együttműködést mától formális együttműködés keretén belül valósítják meg, azt stratégiai együttműködés szintjére emelik. Az Alapítvány, a TDM és a Városvédők egyaránt olyan célokat követnek, amelyek jelentős részben egybeesnek, ezért kinyilvánítják szándékukat hosszú távú fejlesztési stratégiájuk összehangolására, céljaik elérése érdekében a kölcsönös előnyökön nyugvó együttműködésre.

3 az együttműködés célja Az együttműködés kiemelt célja, hogy elősegítse programjuk: kapcsolódását az államigazgatási és önkormányzati intézkedésekhez; harmonizálását a vonatkozó jogszabályokkal; szerepének meghatározását a helyi kultúra-, turizmus-, és városimázs alakítása terén. szerepének meghatározása az önkormányzat mellett, mint meghatározó és megkerülhetetlen civil szakmai fórum a szakmailag releváns önkormányzati bizottságokban való szavazati jogú képviselet megteremtése

4 feladatai, eszközei tevékenységüket politikamentesen végzik, kizárólag városi érdekeket helyeznek előtérbe. Semmilyen politikai párhoz nem csatlakoznak, de nem is zárják ki a szakmai konzultációt azokkal. a 3 szervezet szakmai ajánlásokat tesz Szarvas Város Önkormányzata, valamint a turizmusban érdekelt gazdasági és nonprofit szervezetek számára, A felek szerepet vállalnak a program társadalmi hasznának kidomborításában, a releváns önkormányzati stratégiákhoz való kapcsolódás erősítésében – városimázs, valamint a helyi identitások alakításához való hozzájárulás; – A turizmus szerepének meghatározása, pozicionálása a helyi lakosok felé; – a helyi lakóközösség lokális identitásának társadalmi programja kidolgozása, erősítése; – A helyi értékek népszerűsítése és társadalmi elismertségének erősítése megőrzése érdekében.


Letölteni ppt "A Körös-menti TDM Egyesület a „Szarvasért” Alapítvány, és a Szarvasi Város-, és Környezetvédő Egyesület megállapodása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések