Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények."— Előadás másolata:

1 Személyes fejlődés - Szponzorrá válás

2 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények

3 3 Hogyan válj jó szponzorrá? Mondd el Mutasd meg Próbálják ki Csinálják maguk Az emberek azt csinálják, amit te TESZEL és nem azt, amit MONDASZ nekik!!

4 4 Az első lépés: Mutasd meg hogyan kell használni a terméket és hogyan lehet jó eredményeket elérni Példa + Képzés = Eredmények

5 5 Hogyan kell kitölteni a jelentkezési lapot Győződj meg arról, hogy a lapon szereplő minden információ helyes Magyarázd el a további lépésekhez szükséges mellékleteket

6 6 Alapképzés 30 percben Annak érdekében, hogy már az elején jó kapcsolatot alakíts ki, támassz reális elvárásokat az új tanácsadóddal szemben Azonosítsd a termékekkel elérni kívánt eredményeket és azt, hogy hogyan lehet elérni azokat Marketing Terv Folyamatos út a sikerhez Hol látod magad a jövőben a Herbalife vállalaton belül? A tanácsadó által kijelölt célokra irányuló akcióterv

7 7 Mutasd meg, hogyan kell elkészíteni az első rendelést! Mondd el, hogy fontos, hogy a rendelés kéznél legyen Magyarázd el a rendelés leadásának lehetőségeit: online, telefonon, vagy faxon Magyarázd el a fizetési módokat Magyarázd el a megtérülési időt Magyarázd el a termékek szállítási idejét

8 8 Hogyan lehetsz jó szponzor? Tanulmányozd a hivatalos Herbalife kiadványokat! Vegyél részt képzéseken! Tartsd a kapcsolatot! Kérj tanácsot a szponzorodtól! Független vagy, de nem vagy egyedül!

9 9 A siker mindenki számára elérhető! Oszd meg a sikertörténeteidet: ösztönzést és szakmai tudást nyújtanak! Légy a helyes viselkedés és etika példaképe! Egyszerűség: a másolhatóság kulcsa!

10 10 Az új tanácsadók fejlődése 24 óra 48 óra 72 óra Az első nyereségnek már az első 72 órában be kell folynia


Letölteni ppt "Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények."

Hasonló előadás


Google Hirdetések