Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jézus Te vagy Sáron legszebb rózsája, Te vagy a völgyek legszebb virága, Te vagy. Neved édes mint a méz. Jézus Te vagy békesség nagy fejedelme, Te vagy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jézus Te vagy Sáron legszebb rózsája, Te vagy a völgyek legszebb virága, Te vagy. Neved édes mint a méz. Jézus Te vagy békesség nagy fejedelme, Te vagy."— Előadás másolata:

1 Jézus Te vagy Sáron legszebb rózsája, Te vagy a völgyek legszebb virága, Te vagy. Neved édes mint a méz. Jézus Te vagy békesség nagy fejedelme, Te vagy az igazság szép hercege, Te vagy. Neked hódol föld és ég.

2 Te vagy az út és Te vagy a cél. Ha sötétben járok Mindig Te vagy a fény. Nagyszerű vagy, csodállak Téged. Bennem minden csak rólad beszél. Szereteted az egekig ér, Kegyelmedért imádlak én. Nagyszerű vagy, csodállak Téged. Bennem minden csak rólad beszél. Úr Jézus.

3 Jézus Te vagy minden élet forrása, Te vagy a családunk nagy királya, Te vagy, A trónszék egyedül Tiéd. Jézus Te vagy lelkem hű pásztora, Te vagy a betegségem orvosa, Te vagy. Rajtad kívül kihez mehetnék.

4 Te vagy az út és Te vagy a cél. Ha sötétben járok Mindig Te vagy a fény. Nagyszerű vagy, csodállak Téged. Bennem minden csak rólad beszél. Szereteted az egekig ér, Kegyelmedért imádlak én. Nagyszerű vagy, csodállak Téged. Bennem minden csak rólad beszél. Úr Jézus.


Letölteni ppt "Jézus Te vagy Sáron legszebb rózsája, Te vagy a völgyek legszebb virága, Te vagy. Neved édes mint a méz. Jézus Te vagy békesség nagy fejedelme, Te vagy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések