Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra."— Előadás másolata:

1 Jó reggelt!

2 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

3 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng Ha zörget Jézus, jól figyelj ám! Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr.

4 Jöjj, népek Megváltója! Így kér a föld lakója, Jöjj, lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye! Te érkezel Atyádtól Mennybéli palotádból, Hogy itt megvívj miértünk, És légy mi pajzsunk, vértünk.

5 Ím, készen vár a jászol, A szív többé nem gyászol, Az éjszaka világos, Az ösvény barátságos. Ó, szállj közénk, Királyunk! Íme, eléd kiállunk: A sötétség elmúljon, A hit fénye ragyogjon!

6 Szép Hajnalcsillag, Jézus, ragyogj fel! Teljék meg szívünk tiszta fényeddel! Ádventi csendben téged várunk. Jöjj, Urunk Jézus, maradj nálunk!

7 Adj erőt nékünk vinni szerteszét Irgalmad fényét! Tűnjék a sötét! Ádventi csendben téged várunk. Jöjj, Urunk Jézus, maradj nálunk!

8 Életet, békét hozol te nekünk. Téged szolgáljon teljes életünk! Ádventi csendben téged várunk. Jöjj, Urunk Jézus, maradj nálunk

9

10

11 MAGNIFICAT, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT ANIMA MEA DOMINUM, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT, MAGNIFICAT ANIMA MEA.

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 ÉNEKELJ MA IS! Énekelj Istennek, mint Mária ! Így köszönd meg neki az édesanyád, édesapád, testvéreid !


Letölteni ppt "Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések