Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van."— Előadás másolata:

1 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van az e-mail fiókod?  Lehet-e e-mail cím:  ágika@magyar.hu  agika&magyar.hu  agika@magyar.hu  agika.magyar@magyar.hu

2 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Levelezés  Jelentkezz be a fiókodba  Olvasd el az oktatótól kapott levelet  a levél tárgya Újévi kívánságok  Válaszolj ezen utóbbi levélre  Ügyelj rá, hogy a válaszod a levél elejére kerüljön!

3 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Levelezési listák

4 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” A levelezési lista  Egy ember kommunikációja több emberrel, levelezés útján  Jellemzői  kimondott célja van  zárt, ha csak a meghívottak kapcsolódhatnak,  nyílt, ha bárki jelentkezhet rá  Bármikor le lehet iratkozni róla  Az általános netiketten túl helyi szabályok is élhetnek, érdemes tájékozódni!

5 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Írás a levelezési listára  Abból az e-mail fiókból írhatsz, amellyel felvételt nyertél  A címzetthez írd a levelezési lista e-mail címét, pl.: jaszfenyszaru_e-nivo@minok.hu  a Tárgy mezőt szinte kötelező kitölteni  Írd meg a leveledet abban a tudatban, hogy sokan olvassák

6 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Írás Tartalom A levelezési lista címe Tárgy megadandó!

7 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” A levelezési listáról kapott levél  Minden levél küldésre kerül minden lista tagnak, tehát Te is megkapod a saját leveledet  A feladó a levél írója, címe elérhető  ha magánban szeretnél válaszolni, akkor az ő címe kerül majd a címzett mezőbe  Címzett: a levelező lista címe  Tárgy mezőben prefix szerepelhet

8 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” A levelezési listáról kapott levél A levél írója A feladó a levelezési listára címezte a levelét, a levelezési listáról kaptad ezt a levelet! [prefix] nem feltétlenül azonos a levlista címével, nem feltétlenül létezik, de jó ha van

9 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Válasz a levlistáról érkezett levélre  A címzett a levelezési lista  Mindenki olvashatja a válaszodat  A tárgy mezőbe ugyanúgy bekerül a Re:  A levél tartalomba bekerül az eredeti levél tartalma  Válaszodat a levél legelejére, tetejére írd!

10 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Feladatok  Olvass a levelezési lista használatának szabályairól  www.kzs.hu/local/netikett.htm www.kzs.hu/local/netikett.htm a linket levélben kaptad meg az oktatótól Írj levelet a jaszfenyszaru_e-nivo@minok.hu listára.  Küldj a levelezési listára egy olyan szabályt a netikettből, amely szerinted az egyike a legfontosabbaknak!  Legyen feltétlenül tárgya a levelednek!

11 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Segítség a szöveg levélbe másolásához  A böngészőben bal, lenyomva tartott egérgombbal jelöld ki a másolandó szövegrészt;  Szerkesztés / Másolás  Válts az e-mail fiókodat megjelenítő ablakhoz;  A szövegkurzor ott villogjon, ahova szeretnéd a szöveget;  Szerkesztés / Beillesztés

12 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Valahogy így néz ki…

13 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” A szöveg beillesztése ikonnal vagy Ctrl + V

14 „e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” ZÁRÓFELADAT  E—mail megírása a képzés szöveges értékelésével.  Címzett az oktató, másolatot kap: info@bedekovich.hu info@bedekovich.hu  A levélhez csatolandó egy olyan kép, amelyen szerepel a hallgató, amit a netről töltött le.


Letölteni ppt "„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van."

Hasonló előadás


Google Hirdetések