Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jelentések. Áttekintő jelentések A projektre vonatkozó átfogó információkat foglalhatjuk össze NévJelentés Projekt összefoglalása A projekt aktuális állapotáról.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jelentések. Áttekintő jelentések A projektre vonatkozó átfogó információkat foglalhatjuk össze NévJelentés Projekt összefoglalása A projekt aktuális állapotáról."— Előadás másolata:

1 Jelentések

2 Áttekintő jelentések A projektre vonatkozó átfogó információkat foglalhatjuk össze NévJelentés Projekt összefoglalása A projekt aktuális állapotáról nyújt képet. Felső szintű tevékenységek A legmagasabb szintű feladatok listáját jeleníti meg. Kritikus tevékenységek A kritikus tevékenységek jellemzőit tartalmazza. Mérföldkövek A mérföldköveket és a hozzájuk tartozó megjegyzéseket foglalja össze Munkanapok Csoportosítja a projektterv alapnaptára szerint a munkanapokat és munkaszüneti napokat

3 Jelentések a jelenlegi tevékenységekről A projekt megvalósításának állapotáról ad információt. NévJelentés El nem kezdett tevékenységek A még meg nem kezdett feladatokat és a hozzájuk tartozó erőforrásokat foglalja össze. Hamarosan kezdődő tevékenységek Egy megadott dátum után kezdődő feladatok listáját jeleníti meg. Folyamatban lévő tevékenységek Az éppen folyamatban lévő feladatokat foglalja össze. Kész tevékenységek A már elkészült feladatokat jeleníti meg. El nem kezdett tevékenységek Az általunk megadott dátum előtt megkezdődött feladatokat mutatja meg. Csúszó tevékenységek A határidőhöz képest késésben lévő feladatokat foglalja össze.

4 Költségjelentések A költségek alakulásáról adnak információt. NévJelentés Pénzáramlás A feladatok költsége mikor jelentkezik. Csak heti bontásban mutatja a pénzáramlást. Költségvetés Az összes költséget a feladatoknál meghatározott kategóriák szerint csoportosítva mutatja meg. Deficites tevékenységek A tervezett költségkeretet túllépő tevékenységek listája. Deficites erőforrások A tervezett költségkeretet túllépő erőforrások listája. Létrehozott érték A projekt aktuális állapotában felmerült költségeket foglalja össze.

5 Hozzárendelési jelentések Az erőforrások terheltségét mutatja meg. NévJelentés Ki mit tesz Megmutatja, hogy melyik erőforrás milyen feladatokkal van kapcsolatban. Ki mikor mit tesz Megmutatja, hogy az erőforrást melyik feladathoz, mikor vesszük igénybe. Feladatlista Az általunk kiválasztott erőforrásról kilistázza, hogy melyik feladatban mikor vesz részt. Túlterhelt erőforrások Összefoglalja a túlterhelt erőforrásokat.

6 Munkaterhelési jelentések A munkaórák számát feladatonként vagy erőforrásonként csoportosítja. NévJelentés Tevékenység Feladatonként csoportosítva megadja a feladatokhoz tartozó erőforrások munkaidejét. Erőforrás Az erőforrások lekötött munkaidejét mutatja meg.

7 Egyéni jelentések További jelentéstípusok közül választhatunk, meglévő jelentést módosíthatunk vagy teljesen újat hozhatunk létre


Letölteni ppt "Jelentések. Áttekintő jelentések A projektre vonatkozó átfogó információkat foglalhatjuk össze NévJelentés Projekt összefoglalása A projekt aktuális állapotáról."

Hasonló előadás


Google Hirdetések