Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GABONAKÖRÖK Ha az ember meghallja a szót, ma már leginkább csak legyint egyet. Pár éve két székesfehérvári diák is csinált mókából egyet, a legtöbb kétkedőt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GABONAKÖRÖK Ha az ember meghallja a szót, ma már leginkább csak legyint egyet. Pár éve két székesfehérvári diák is csinált mókából egyet, a legtöbb kétkedőt."— Előadás másolata:

1 GABONAKÖRÖK Ha az ember meghallja a szót, ma már leginkább csak legyint egyet. Pár éve két székesfehérvári diák is csinált mókából egyet, a legtöbb kétkedőt sikerült is megerősíteniük abbéli hitükben, hogy humbug, átverés az egész! Abban, hogy nyilván ráérő emberek szórakoznak a világgal. Mivel nem sokat tudtam a dologról én is így vélekedtem. Mindaddig, amíg az Interneten nem akadtam rá több száz gabonakör fényképére, meg egy-két igen elgondolkodtató körülményre. Azóta megváltozott a gabonakörökről és azok keletkezéséről korábban kialakult véleményem. Tudni most sem tudok többet, viszont sokkal nyitottabb lettem befogadni a remélhető folytatást. Az általam megismerteket szeretném néhány letöltött képpel illusztrálva másokkal is megismertetni!

2 Jó néhány éve a világsajtó felrepítette a hírt, hogy az Egyesült
Államokban és vele együttműködésben Nagy Britanniában is a NASA programok keretében bináris matematikai jelsorozatok formájában a Földről és magunkról, az emberiségről alapvető információkat sugároznak rádióteleszkópok segítségével a világűr előre meghatározott pontjai felé azzal a nem titkolt céllal, hogy más civilizációk létezése esetén azokkal felvehessük a kapcsolatot. A jelek sugárzása közel húsz éve folyamatosan folyik. Bármely civilizáció, amely a miénkével azonos, vagy annál fejlettebb szinten áll, a bináris jelekből könnyedén kirakhatja magának érthető üzenetünket. A következő lapon balra a jelsorozat, jobbra pedig az abból megszerkeszthető ábra látható.

3 harmadik bolygóként, alatta a jelsugárzó parabolaantenna ábrája és sok
Az ábrán jól kivehető az ember formája, alatta a Föld pozíciója a Naptól harmadik bolygóként, alatta a jelsugárzó parabolaantenna ábrája és sok más információ.

4 2001-ben nagyon különös dolog történt az Andover és Winchester
között fekvő Dél-Angliai Chilboltonban! Az egyik jelsugárzó antenna közvetlen közelében különös, a megszokottaktól teljesen eltérő 2 ábra jelent meg a közeli gabonatáblában. Az egyik egy fejet formáz, a másik a mi általunk küldött jelsorozat ábrája kissé átdolgozott formában. Kisebb Nap mellett kiemelve megjelölt és egy 5. négyes bolygórendszer, ezt követően két nagyobb és két kisebb égitest. De ami a legmegdöbbentőbb: az emberalak arányait átrajzolták. Kicsi test és nagy fej. A fej fényképszerű képét a gabonatábla raszterpontjai elég pontosan kirajzolják!

5

6

7

8 kép egymás mellé, sőt egymásra helyezve elgondolkodtató
A Földről sugárzott jelekből kirakható ábra és a gabonatáblába “égetett” kép egymás mellé, sőt egymásra helyezve elgondolkodtató azonosságokat és különbözőségeket mutat. A két “fénykép” hamisítása azért kizárt, mert a digitális jelsorozat csak nagyon szűk tudományos körben volt publikus, tehát azok hamisítók általi elkészítése teljességgel kizárható. Vagyis megállapíthatjuk, hogy a gabonatáblába ismeretlen módon, a gabonakörök készítésének technikájával lerajzolt válaszképek valószínűsíthetően idegen civilizációtól származhatnak!

9

10 És akkor most nézzünk meg párat a zömében Angliában - búzában,
árpában, rozsban, lucernában, stb. - keletkezett és repülőgépekről, sárkányrepülőkről lefényképezett gyönyörűséges és titokzatos gabonakörökből. Döntse el ki-ki, hogy elkészíthetők-e ezek a gyakran több száz méter átmérőjű, halál pontosan kivitelezett, gyakran hihetetlenül komplikált geometriai szerkezetű ábrák a deszkás taposás módszerével pár óra leforgása alatt. Nagyon sok ábráról van szó, mert csupán 2003 júliusában 34 hatalmas ábra keletkezett Anglia különböző pontjain. Ha valaki azt mondaná, hogy imposztorok munkája, kérem, hogy csak arra válaszoljon: Ugyan kinek, kiknek és miért érné meg már évszázadok óta, hogy évente több tucat, egyre komplikáltabb, egyre nagyobb ábrát rajzoljon gabonatábláinkba Csehországtól Angliáig, Spanyolországtól Kanadáig úgy, hogy se pénzt, se hírnevet nem szerez iszonyatos munkájával?

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56 A következő képek a Google Earth-ről lettek lementve.
Nemrég történt valami, amire végképp nincs magyarázat. A híres egyiptomi tengeri fürdőhelytől, Hurghadától 30 km.-re északra El Gouna fürdőhelynél, az autópálya mellett a sziklás talajba vájtan megjelent egy 350 m átmérőjű kettős spirál. Közepében egy kb m. átmérőjű csonka kúp mélyedés, annak közepében egy kúp áll. A kettős spirál a kőzetbe vájt teljesen szabályos alakú, egyre csökkenő méretű kúp alakú mélyedésekből, illetve a talajra épített kúp alakú kiemelkedésekből áll. A mintegy 150 teljesen szabályos és azonos formájú alakzat mintegy 400 m. átmérőjű tökéletes síkká eldolgozott vízszintes területen fekszik. A következő képek a Google Earth-ről lettek lementve. A jelen összeállítás készítője 2008 októberében a helyszínen járt és meggyőződött róla: az alakzat létezik! A sok ostoba tagadás után jó lenne végre hiteles és hihető magyarázatot hallani, mert idegesítően félelmetes a dolog!

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68 Ugye, most Te is elgondolkodtál…
Valóban, ki lenne az, az elmebeteg ember, aki szórakozásból ilyeneket készítene?


Letölteni ppt "GABONAKÖRÖK Ha az ember meghallja a szót, ma már leginkább csak legyint egyet. Pár éve két székesfehérvári diák is csinált mókából egyet, a legtöbb kétkedőt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések