Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szakmai Monitoring Műhely. RÉV projekt célja többek között: országosan egységes mérési és értékelési rendszer álljon rendelkezésre a szakpolitikai döntéshozók.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szakmai Monitoring Műhely. RÉV projekt célja többek között: országosan egységes mérési és értékelési rendszer álljon rendelkezésre a szakpolitikai döntéshozók."— Előadás másolata:

1 Szakmai Monitoring Műhely

2 RÉV projekt célja többek között: országosan egységes mérési és értékelési rendszer álljon rendelkezésre a szakpolitikai döntéshozók a létrehozandó országos szakmai és módszertani központ a foglalkozási habilitációban résztvevő foglalkoztatók és szolgáltatók számára egyaránt az alternatív munkaerőpiaci szolgáltató szervezetek tevékenységéről

3 Mérési- Értékelési és SZER Specifikációs Műhely kidolgozza az országosan egységes mérési és értékelési rendszert definiálja adattartalmat Mutatókat, indikátorokat adatértékelési módszereket. Informatikai Műhely alternatív munkaerőpiaci szolgáltató szervezetek tevékenységét rögzítő és támogató informatikai rendszer fejlesztését végzi

4 Szakmai Monitoring Műhely helyzetértékelést, igényfelmérést végez kidolgozza a szakmai monitoring specifikációját elvégzi a TÁMOP-5.3.8.A3-12/1-2 és a TÁMOP-5.3.8.A2-12/1-2 pályázatban nyertes szervezetek helyszíni monitorozását kidolgozza a monitorozás módszerének oktatásához szükséges képzési tananyagot és dokumentációt elkészíti az átfogó monitoring jelentést.

5

6 Az egységes mérési és értékelési rendszer eszközei a projektben szakmai sztenderdek – az alternatív munkaerőpiaci szolgáltatás egységes szolgáltatás-módszertana – az átvezetés módszertana (akkreditált foglalkoztatók tranzitáló szolgáltatásai) monitoring – a szolgáltató szervezetek tevékenységéről adatokat biztosító és tevékenységüket támogató informatikai rendszer – helyszíni monitorozás szakmai monitorozás eseti monitorozás – belső monitoring (szervezet)

7 Helyszíni monitorozás a szolgáltató vagy foglalkoztató szervezet tevékenységéről átfogó képet alkotni, különösen – a szervezetről – a rendelkezésre álló humánerőforrásról – az ügyfelekről (célcsoport) – a munkáltatókról – a partnerekről – a nyújtott szolgáltatásokról.

8 Helyszíni monitorozás Dokumentumok előzetes bekérése – pályázat a szakmai tervvel és a költségvetéssel együtt – a szervezet közhasznúsági jelentése 2013-ról – az egységes excel tábla 2014. március 31-i tartalommal – a szervezet által vezetett belső monitoring kimutatások – A szervezet minőségügyi dokumentumai (szabályzat, önértékelés stb.) – tervezett határidő: 2014. április 3. csütörtök.

9 Helyszíni monitorozás Monitori látogatás – 2X6 óra időtartamban, általában kedden és csütörtökön – a helyszínen jegyzőkönyv készül – a látogatást követően jelentés készül – a szervezet tehet észrevételeket – tervezett időpontok: 2014. április – május, előzetes egyeztetés alapján

10 Eseti monitorozás A szolgáltató vagy foglalkoztató szervezet egy tevékenységéről képet alkotni Területek: – humánerőforrás vizsgálata, beleértve a célcsoportot is – kockázat elemzés Dokumentumok – a szakmai monitorozás dokumentumai – a szakmai monitorozás jelentése Időpont: 2014. május-június

11 Információ: monitoringmuhely@ofa.hu Bonfig Ágnes Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Szakmai Monitoring Műhely. RÉV projekt célja többek között: országosan egységes mérési és értékelési rendszer álljon rendelkezésre a szakpolitikai döntéshozók."

Hasonló előadás


Google Hirdetések