Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Maci Laci szerző: - Pálinkás Miklós. Úgy tűnik lelőtték a világ egyik legnagyobb Grizzli medvéjét. A csatolt fényképeket egy fiatal erdész készítette,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Maci Laci szerző: - Pálinkás Miklós. Úgy tűnik lelőtték a világ egyik legnagyobb Grizzli medvéjét. A csatolt fényképeket egy fiatal erdész készítette,"— Előadás másolata:

1 Maci Laci szerző: - Pálinkás Miklós

2 Úgy tűnik lelőtték a világ egyik legnagyobb Grizzli medvéjét. A csatolt fényképeket egy fiatal erdész készítette, aki az AlaskanForestService alkalmazottja Alaska és British Columbia területén. Az erdész szarvas vadászatra készült és medvére talált. A Grizzli meglátta őt és 50 méteres távolságból támadásba lendült. Az erdész kilőtte a tár tartalmát (3 töltény; 7 mm Remington Magnum) a medvére, amely kb. 5 méteres távolságban esett össze, de ekkor még élt, így az erdész újabb lövésekkel tette ártalmatlanná. A Grizzli súlya 727 kg, és a hossza 3. 8 méter volt.

3

4

5 Az elejtés színhelyétől nem messze megtalálták a medve vackát tízegynéhány ember maradványaival, úgy tűnik emberekkel táplálkozott. Az utolsó képet csak erős idegzetűek nézzék meg!!

6


Letölteni ppt "Maci Laci szerző: - Pálinkás Miklós. Úgy tűnik lelőtték a világ egyik legnagyobb Grizzli medvéjét. A csatolt fényképeket egy fiatal erdész készítette,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések