Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK."— Előadás másolata:

1 Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?

2 ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK FEL, HOGY IGAZ. Ezek szerint, mivel az anya is ember neki is kellet lenni anyjának, aki szintén anyától született ember. És így tovább a végtelenségig. De ha ez így van, végtelen sok anyának kellett megelőzni a születésünket és ezért meg sem születhettünk volna. (A sorozatok tarthatnak a végtelenbe, de nem jöhetnek a végtelenből.) De megszülettünk tehát, nem minden embernek van anyja. Kellett lenni legalább egy anyának, akinek nem volt anyja, akitől mindannyian származunk. Ősanyánkat Évát férfi ember oldalbordájából alkotta meg az Isten, a férfi embert pedig a föld porából alkotta meg. Mindkettőjüket a maga képére és hasonlatosságára teremtette. Istenben, mint az Isten képei, jelen vagyunk, öröktőlfogva és mindörökké.

3 ÉSZREVEHETŐ ALAKBAN JELEN VAGYOK AZ IDŐ MEGHATÁROZOTT SZELETÉBEN, ÉS ÉSZREVÉTLENÜL JELEN LESZEK UTÓDAIMBAN IS, ÉS JELEN LESZEK ÉSZREVEHETŐ ALAKBAN AZ ISTENBEN MINDÖRÖKRE. KEZDETBEN CSAK AZ ISTEN VOLT. ISTEN VOLT A VILÁG. A VÉG EHHEZ A KEZDETI ÁLLAPOTHOZ LESZ HASONLÓ: ISTEN LESZ MINDEN MINDENBEN. 1Kor 15:28 KRISZTUS MISZTÉRIUMA: Áldott legyen az Isten, Urunk, Jézus Krisztus Atyja, aki a mennyeiek között Krisztusban minden lelki áldással megáldott minket. Mert őbenne választott ki bennünket a világ teremtése előtt, hogy szentek és feddhetetlenek legyünk előtte. Szeretetből eleve arra rendelt bennünket, hogy Jézus Krisztus által - akarata és tetszése szerint - gyermekeivé legyünk. Ef 1:3-5 Jézus Krisztus Atyja tudtunkra adta akaratának titkát, azt az őbenne előre meghatározott jóságos tervét,hogy elérkezik az idők teljessége, és Krisztusban, mint Főben, újra egyesít mindent, ami a mennyben és a földön van. Ef 1:9-10


Letölteni ppt "Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK."

Hasonló előadás


Google Hirdetések