Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Emlékeztető Istentől: Ma minden gondoddal foglalkozni fogok. Kérlek, jegyezd meg, hogy nem kell nekem segítened. Ha megtörténne, hogy az élet egy számodra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Emlékeztető Istentől: Ma minden gondoddal foglalkozni fogok. Kérlek, jegyezd meg, hogy nem kell nekem segítened. Ha megtörténne, hogy az élet egy számodra."— Előadás másolata:

1

2 Emlékeztető Istentől:

3 Ma minden gondoddal foglalkozni fogok. Kérlek, jegyezd meg, hogy nem kell nekem segítened. Ha megtörténne, hogy az élet egy számodra kezelhetetlen helyzetet hoz magával, ne kíséreld meg annak megoldását. Nyugodtan tedd be az A.M.I.T. (aminek megoldása Istenre tartozik) dobozba. Az Általam megfelel ő nek tartott id ő ben fogom megoldani. Amint a dobozba helyezted, ne id ő zz többé fölötte.

4 Ha nagy torlódásban találod magad, ne ess kétségbe. Ebben a világban vannak emberek, akiknek a gépkocsivezetés egy hallatlan kiváltság.

5 Ha rossz munkanapod van, gondolj arra, aki évek óta munkanélküli.

6 Elkeseríthet egy kedvez ő tlenül alakuló kapcsolat, de gondolj arra, aki soha nem szeretett és ilyenként nem tapasztalhatta a viszonzott szeretetet sem.

7 Elkedvetleníthet egy újabb hétvége tovat ű nése, de gondolj a gyermekei ellátása érdekében napi tizenkét órát és heti hét napot dolgozó, nyomorúságban sínyl ő d ő anyára.

8 Tükörbe nézve, éppen felfedeztél egy újabb fehér hajszálat, de gondolj a rákos betegségben gyötr ő d ő n ő re, aki örülne, ha lenne haja, amelyben gyönyörködhessen.

9 Ha sok kilométerre egy javítóm ű helyt ő l elromlana az autód, gondolj a mozgásképtelenre, aki örömmel sétálna, ha tehetné.

10 Valamiféle veszteség ér és máris mérlegelnéd, hogy mire is jó az élet, megkérdezve önmagadtól, hogy miért is élsz? Pedig hálás lehetsz. Sokan vannak, akik nem érték meg hasonló kérdések feltevésének a lehet ő ségét.

11

12 Hálákat adván mindenkor mindenekért a mi Urunk Jézus Krisztusnak nevében az Istennek és az Atyának. (Efézus 5:20)

13 És ami a legfontosabb, amit sose feleddj:

14 Mert úgy szerette Isten e világot hogy az Ő egyszülött fiát adta hogy valaki hiszen Őbenne el ne vesszen hanem örök élete legyen. János 3:16


Letölteni ppt "Emlékeztető Istentől: Ma minden gondoddal foglalkozni fogok. Kérlek, jegyezd meg, hogy nem kell nekem segítened. Ha megtörténne, hogy az élet egy számodra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések