Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

S ZÖVEG ÍRÁSA. Kurzor: megmutatja, hogy hová írunk. Szabályok: Felesleges szóközöket ne helyezzünk el a szövegben! Sorok végén nem szabad Entert ütni,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "S ZÖVEG ÍRÁSA. Kurzor: megmutatja, hogy hová írunk. Szabályok: Felesleges szóközöket ne helyezzünk el a szövegben! Sorok végén nem szabad Entert ütni,"— Előadás másolata:

1 S ZÖVEG ÍRÁSA

2 Kurzor: megmutatja, hogy hová írunk. Szabályok: Felesleges szóközöket ne helyezzünk el a szövegben! Sorok végén nem szabad Entert ütni, csak akkor, ha új bekezdést szeretnénk készíteni! Sortörésre használjuk SHIFT+ENTER billentyűkombinációt!

3 Az írásjeleket mindig egybeírjuk az előtte lévő szóval, utánuk viszont szóközt teszünk. Kezdőzárójel előtt szóközt kell használni, utána pedig nem! Kötőjel előtt és utána is kell szóközt tenni! A szavak elválasztásához ne használjuk a elválasztó jelet!

4 S ZÖVEG MENTÉSE Ha még nem mentettük el: 1. Office gomb>>megjelenik a mentés másként ablak>>megkeressük hová mentünk>>beírjuk a nevét>>mentés

5 F ORMÁZÁSI JELEK Be kell kapcsolni a „minden látszik” ikont! ¶ enter jele  tabulátor jele sortörés jele


Letölteni ppt "S ZÖVEG ÍRÁSA. Kurzor: megmutatja, hogy hová írunk. Szabályok: Felesleges szóközöket ne helyezzünk el a szövegben! Sorok végén nem szabad Entert ütni,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések