Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Naptárak a Zimbrában Készítette Révész Márton 2011.02.02.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Naptárak a Zimbrában Készítette Révész Márton 2011.02.02."— Előadás másolata:

1 Naptárak a Zimbrában Készítette Révész Márton 2011.02.02

2 Hatékony csoportmunka megoldás A Zimbra egy nagyon hatékony naptárrendszert tartalmazza. Ellenőrzött munkakörnyezeteket figyelembe véve készült és lehetővé teszi, hogy a felhasználói egyszerűen oszthassanak meg ütemezéseket és közös naptárakat.

3 Naptárak megosztása Nálunk az info@tudaskozpont-pecs.hu felhasználó naptárait osztjuk meg.info@tudaskozpont-pecs.hu Lehetőségünk van saját naptárakat is létrehozni és megosztani A naptárakat különböző szerepkörrel lehet megosztani, viewer, manager, admin ez szabályozza ki mit tehet a naptárakkal.

4 Így néz ki

5 Megosztás

6 Megosztáskor kapunk egy email értesítőt hogy X. Y. felhasználó megosztotta velünk a naptárát Ezt ha látni szeretnénk saját bejelentkezéskor a saját naptáraink között akkor el kell fogadni

7 Ezután már látjuk a naptárat sajátjaink közt, és ha van rá jogunk akkor szerkeszthetjük is.

8 A naptáraknak különböző színekkel jelölhetjük így a bejegyzéseken látszik melyikhez tartozik. Ki tudjuk kapcsolni őket ha kivesszük a pipát Többféle nézet közül választhatunk

9 Bejegyzés hozzáadás Csak az tud akinek van rá jogköre Legegyszerűbben úgy megy hogy egyszer ráklikkelünk az adott napra aztán jobb egérgomb new appointment opciót választjuk Itt nagyon sok mindent be tudunk állítani pl. Rendezvény neve, hely (2441), melyik naptárban látszódjon, nyilvános legyen-e, időtartam, ismétlődjön-e, küldjön emlékeztetőt, stb. Van haladó nézet beállítás is.

10

11 Érdekesség Ha valakit felveszünk a látogatók közé, annak meg fog jelenni az esemény a saját naptárában

12 Köszönöm a figyelmet


Letölteni ppt "Naptárak a Zimbrában Készítette Révész Márton 2011.02.02."

Hasonló előadás


Google Hirdetések