Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu/H-24171http://www.yessplus.hu/H-24171.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu/H-24171http://www.yessplus.hu/H-24171."— Előadás másolata:

1 Yess Plus A magyar mlm rendszer

2 Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu/H-24171http://www.yessplus.hu/H-24171 2005 február 10-én alapította 4 magyar hálózatépítő. A cég fő profilja a Holt tenger ásványaiból készült kozmetikumok, táplálék kiegészítők, egészség megőrző termékek, háztartási anyagok, élelmiszerek, Internetes és egyéb szolgáltatások értékesítése.

3 A cég működése A Yess Plus egyedi hálózatos marketing rendszerben működik. A hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja. Tagjai elérhető áron vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert.

4 Downliner A Downliner egy hálózatépítő szoftver és weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztráltak, és ezután mindenki megkapta a saját névre szóló downliner oldalát. A Downliner kizárólag a Yessplus üzlet tagjai számára épít hálózatot. Tagjaink saját tagsági számra kódolt weboldalakat kapnak: www.downliner.hu/tagságiszám, www.yessplus.hu/tagságiszám www.downliner.hu/tagságiszámwww.yessplus.hu/tagságiszám Az leendő partneredet a saját weboldaladról regisztrálod, így automatikusan hozzád tartozik. Ebből következik: bárki, aki rátalál a weboldaladra és regisztrál – partnered lesz, akár anélkül, hogy találkoznál vele.

5 Downliner Hogyan működik? Első szinten 3-as szélességű csoportod lesz. Az alattad lévő partnereidnek is 3 közvetlen munkatársa lesz.

6 Downliner Hogyan működik? Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embered, azt a közvetlenül alattad lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely) Úgy is lesz partnered, hogy nem Te csatlakoztatod, hanem a szponzorod, aki fölötted van.

7 Downliner Mire jó ez? Hasonlítsuk össze a hagyományos mlm rendszert a Downliner-Yessplus rendszerrel! A hagyományos mlm rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten.

8 Hagyományos mlm rendszer A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan. A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb. A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből.

9 Hagyományos mlm rendszer Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag.

10 Hagyományos mlm rendszer A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (50-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta. Belőlük épült fel hazánkban is az MLM-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb mlm ajánlatot.

11 Yess Plus hálózat A YessPlus üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos mlm hálózatokban. Ez abból adódik, hogy a csoportodba többféle módon kerülhetnek be új partnerek: 1. Saját magad által csatlakoztatott partnerek 2. A hozzád csatlakoztatott üzlettársak által behozott új tagok 3. A felső vonalad (szponzoraid) által javasolt partnerek 4. A Downliner által csatlakoztatott érdeklődők

12 Yess Plus hálózat Nézzünk egy példát! Ha Te, mint szponzor behozol 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózatod: Ez az üzlettárs kapott 3 embert. De csak akkor kap jutalékot a csoportja forgalma után, ha aktív. Az aktivitás személyes vásárlást jelent. A vásárlás pedig forgalmat.

13 Yess Plus hálózat előnyei Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk. Forgalom generálódik, mivel személyes vásárlás a jutalék-jogosultság feltétele. Havi kötelező rendelés nincs. Unilevel mélységi jutalékok vannak. (nem különbözeti!) A cég termékek pontértéke alapján 49%-ot oszt szét a munkatársak között 7 szinten. Karrier terv itt: http://www.yessplus.hu/H-24171

14 Honnan jön a pénz? A jövedelmed a csoportod termékforgalmából keletkezik. A tagok a Yessplus webáruház termékeit vásárolják. A termékek árát magyar viszonyokra szabták. A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk.

15 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert. Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény. Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5- 10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et!

16 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén, hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr újraképződését. Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is. Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem!

17 Exkluzív termékek Dr. Hummel Zoltán – Mikrorostos Biogél Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény Hatása: regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz), nyálkahártyapótló probiotikum, méregtelenít, elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást, a patogén kórokozók szaporodását gátolja, erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által, a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és az öregedésnek!

18 Exkluzív termékek Dr. Dörnyei József - Vitamin komplexum Vitamin komplexum homoktövis gyümölcshús olaj, szőlőmag olaj, tökmag olaj egy kapszulában magas vitamin- és ásványi anyag tartalom (A,E,F,C,D,K vitamin, kalcium, cink) kedvező hatása van a gyomor- és nyombélfekélyre erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést

19 Exkluzív termékek Jericho Holt tengeri kozmetikumok Jericho éjszakai vitalizáló krém Holt tengeri ásványi és növényi anyagokat tartalmazó, gazdag krém, minden bőrtípusra. Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát, serkenti a vér mikrokeringését. Természetes olajok, fehérjék, fekete iszap és sók tökéletes kombinációja. Fekete iszap testre Természetes iszap és ásványi anyag tartalmú. Testre tisztító, gyógyító hatású, revitalizálja a bőrt, stimulálja a vérkeringést és hatásosnak bizonyult a reuma kezelésében.

20 További termékek a webáruházból Exkluzív termékek: Jericho Holt tengeri kozmetikumok Yess száj és arc kozmetikumok Yess háztartási felület fertőtlenítők Étrend kiegészítők Minden termék és szolgáltatás ára illetve pontértéke megtekinthető itt: www.yessplus.hu/H-24171 Webáruház termékek: Reformélelmiszerek Wellnes termékek Szépség ápoló termékek Könyvek Cd, DVD Üzletépítési segédletek Szolgáltatások

21 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Szeretnél egy saját honlapot az interneten? A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljes értékű Internetes megjelenést biztosít Neked. Tetszés szerinti célra használhatod, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap. Saját magad készítheted el, szerkesztheted, módosíthatod bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szükséged. Havi díjas szolgáltatás (1200Ft), aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatodban.

22 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Miért jó az internetes megjelenés? Lehetőséget ad arra, hogy a honlapod akkor is dolgozzon, amikor Te éppen alszol, eszel, mással foglalkozol. Látogatók százai találhatnak rá az oldaladra, ahol a saját ízlésed szerint mutatod be az üzletedet, vállalkozásodat, legyen az akár YessPlus, akár más vállalkozás. Manapság kétféle üzleti vállalkozás létezik: az egyik ott van az interneten, a másik nincs. A lehetőség a kezedben van. Dönts okosan!

23 Költségek és feladatok Összehasonlítás Hagyományos hálózat Belépési költségek:  csatlakozási díj,  első kötelező termékcsomag,  első rendezvény részvételi díja,  mappa, termékkatalógus stb. 50ezer – 150ezer (jobb esetben) Feladatok:  névlista  telefonálás  termékbemutató  (hirdetés, internetes ügyfélszerzés többnyire kizárva!)

24 Költségek és feladatok Összehasonlítás Yessplus Üzletrendszer Belépési költségek  20 pont értékű vásárlás az exkluzív termékekből 7500 Ft Mit kapsz ezért a pénzért?  20 pont értékű exkluzív terméket  névre szóló Downliner hálózatépítő honlapot,  Lehetőséget internetes partnerszerzésre, reklámra, termékajánlásra,  lehetőséget arra, hogy plusz jövedelemre tegyél szert korlátozás nélkül.  Stráhl Ferenc: Hogyan éld túl a 21. Századot CD  1 termék szórólap  1 VIP szórólap  WebPlus honlapszerkesztő 1 hónapos ingyenes használata

25 Költségek és feladatok Összehasonlítás Feladatok:  Mutasd meg az üzletet minél több embernek. Partnereket nagyon sokféleképpen kereshetsz, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, e-mail- ben és minden egyéb módon, ami eszedbe jut.  A lényeg, hogy a leendő partnered a te downliner vagy yessplus lapodon lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon!  Tedd látogatottá a saját downliner és yessplus lapodat, vagy ha nem értesz hozzá – csatlakoztass magad alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben a tiéd is lesz!  A szponzoraid nem hagynak magadra, mindenben segíteni fognak – nem csak azért mert jó fejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy te sikeres legyél.

26 3-2-1-Start! Első lépés tehát a regisztráció!  Ezt annak a partnernek a linkjéről tedd, akitől ezt a bemutatót kaptad – ő lesz a szponzorod: http://www.Yessplus.hu/H-24171 http://www.Yessplus.hu/H-24171  Ha még bizonytalankodsz és tele vagy kérdéssel („akkor most mennyi az annyi?” „tényleg működik ez?” stb.), kérdezz a leendő szponzorodtól! Válaszolni fogunk.  E-mail: meskulamarta@gmail.commeskulamarta@gmail.com Néhány adat a létszámról: 2005 november 27.: 465 fő 2006 február 02.: 1007 fő 2006 december 31.: 5500 fő 2007. Június 21.: 10820 fő 2007. December 30.: 16654 2008. Március 14.: 18909 fő 2008. Július 11.: 21894 fő 2008. Október 03. 24171 fő Ez a tagsági számokból derül ki. Még nagyon az elején járunk, de látszik mekkora dinamikával nő a hálózat. Ne halogasd a döntést, ha tetszik amit láttál, olvastál, vágj bele! Segítünk. Nincs kockázat.


Letölteni ppt "Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu/H-24171http://www.yessplus.hu/H-24171."

Hasonló előadás


Google Hirdetések