Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé,"— Előadás másolata:

1

2 A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a bőrüket simává teszi.

3

4

5

6 Tested minden izmát feszesebbé és tónusosabbá teszi.

7 … nincs szükség különleges edzőcipőkre.

8

9

10

11

12 A szex csökkentheti a migrénes fejfájást. A szeretkezés csökkenti az agyi ereket összehúzó feszültséget.

13 A sok szex kitisztíthatja az eldugult orrot, a szex természetes antisztamin. Segíthet az asztma és a magas láz legyőzésében.

14 Eme üzenet továbbküldése szerencsét hoz neked a szex terén. Az eredeti a palaiseau egyik szobájában található, és már ezerszer szétküldték a világba. Most neked küldték el a Szexet, a Szex Elmélete 4 nappal az után, hogy megkaptad ezt az üzenetet, ellátogat hozzád, de ahhoz, hogy megkapd, amit ígér, tovább kell küldened.

15

16

17

18 Jó szexet! Jó szexet!

19


Letölteni ppt "A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések