Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a."— Előadás másolata:

1 A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a bőrüket simává teszi.

2 A gyengéd és nyugodt szex csökkenti a bőrhibák és gyulladások kialakulásának esélyét, tisztítja a pórusokat, és fényesebbé teszi a bőrt.

3 A szex elégeti a romantikus vacsora során felhalmozott kalóriákat.

4 A szex a legjobb sport!

5 Tested minden izmát feszesebbé és tónusosabbá teszi.

6 … nincs szükség különleges edzőcipőkre.
Élvezetesebb, mint 20 hosszúszás és… … nincs szükség különleges edzőcipőkre.

7 A szex azonnal ható depresszió elleni kúra
A szex azonnal ható depresszió elleni kúra Endorfint juttat a vérbe, eufóriás érzést kelt és jól érzed magad tőle.

8 Minél több szexet kapsz, annál többet kínálsz
Minél több szexet kapsz, annál többet kínálsz A szexuális tevékenység nagy mennyiségű feromont termel, így megőrjíti a másik nemet.

9 A szex a világ legjobb nyugtatója, tízszer hatékonyabb, mint a válium.

10 Napi egy csók távol tartja a fogorvost
Napi egy csók távol tartja a fogorvost. A csókolózás olyan mennyiségű nyáltermeléssel jár, ami kitisztítja az ételmaradékokat, csökkenti a savképződést, ami a fogkő kialakulását okozza és megelőzi az afta kialakulását.

11 A szex csökkentheti a migrénes fejfájást
A szex csökkentheti a migrénes fejfájást. A szeretkezés csökkenti az agyi ereket összehúzó feszültséget.

12 A sok szex kitisztíthatja az eldugult orrot, a szex természetes antisztamin Segíthet az asztma és a magas láz legyőzésében.

13 Eme üzenet továbbküldése szerencsét hoz neked a szex terén
Eme üzenet továbbküldése szerencsét hoz neked a szex terén. Az eredeti a palaiseau egyik szobájában található, és már ezerszer szétküldték a világba. Most neked küldték el a Szexet, a Szex Elmélete 4 nappal az után, hogy megkaptad ezt az üzenetet, ellátogat hozzád, de ahhoz, hogy megkapd, amit ígér, tovább kell küldened.

14 Ha nem teszed, többet az életben nem fogsz egy jót szeretkezni.
Magányossá válsz, és nemi szerveid haszontalanul fognak létezni. Ez nem játék. Küldd tovább annak, akinek szeretkezésre lenne szüksége (és kinek nincs?).

15 Ne küldj pénzt, remélve, hogy nemi szerveidnek nincs ára.
Ne tartsd meg magadnak ezt az üzenetet. Az üzenetnek 96 órán belül el kell hagynia az -edet.

16 Küldd tovább, kérlek, 10 példányban, és várd ki, hogy mi történik 4 napon belül. Az Elméletnek be kell járnia a világot, tovább kell küldened.

17 Ez akkor is igaz, ha nem vagy babonás.
Jó szexet!

18 De ne feledd, ennek az üzenetnek 96 órán belül el kell hagynia az -edet,vagy többet az életben nem fogsz egy jót szeretkezni.


Letölteni ppt "A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nők szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések