Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A BSF (Body Shape Forming) - Program

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A BSF (Body Shape Forming) - Program"— Előadás másolata:

1 A BSF (Body Shape Forming) - Program
Dr. Bérci István

2 BSF-Program A mai modern, civilizált társadalmak egyik legsúlyosabb problémája az elhízás (obesitas). Az elhízáshoz olyan betegségek társulnak (magas vérnyomás, diabetes, szív- és keringési betegségek, izületi problémák, stb.) melyek jelentős anyagi terhet rónak a társadalomra. ( az USA-ban kb. évi 40 milliárd USD)

3 BSF-Program Az elhízás nem esztétikai probléma, hanem szó szerint „életbevágó” kérdés! A túlsúlyos és kövér emberek átlagosan 15 évvel élnek kevesebb ideig, mint normális testtömegű társaik.

4 BSF-Program Hogy ki tekinthető túlsúlyosnak a BMI (Body Mass Index = Testtömeg Index) mutatja. BMI= Testtömeg (kg)/Testmagasság2(m) Példa: Egy férfi 85 kg és 1,8 m magas, akkor BMI értéke: 85/(1,8x1,8)=85/3,24=26,23 Túlsúlyos!!

5 BSF-Program Mit mutat a BMI rendszer?:
BMI 10,0-18,5-ig Alultáplált, sovány BMI 18,5-25,0-ig Egészséges BMI 25,0-30,0-ig Túlsúlyos BMI 30,0-40,0-ig Elhízott BMI 40,0-70,0-ig Súlyosan elhízott

6 BSF-Program Mi a hosszú élet titka?: BMI = 25 alatti értéken élni!
Hogyan lehet ezt elérni? EBBEN SEGÍT A BSF-PROGRAM! Mielőtt elkezdjük vegyük figyelembe a következő 3 axiómát:

7 BSF-Program 1. axióma: Fogyni csak úgy lehet, ha több energiát használunk fel, mint amennyit beviszünk szervezetünkbe! 2. axióma: A testtömeg csökkentéshez megfelelő diétára van szükség! 3. axióma: Hatékony testtömeg csökkentő módszer nem létezik megfelelő fizikai aktivitás nélkül!

8 BSF-Program De léteznek olyan hatóanyagok és készítmények,
melyek javítják a megfelelő fizikai aktivitással kombi- nált testtömeg csökkentő diéták hatékonyságát! Ezek a termékek a BSF-Program tagjai: BSF Garcilean Forte kapszula BSF „Új” Fatsorber kapszula BSF L-Karnitin Plus tabletta BSF CLA-500 mg lágyzselatin kapszula BSF Tea-keverék

9 BSF-Program BSF Garcilean Forte kapszula (90 db/doboz):
Új, hatékonyabb összetétel (750 mg HCA!) ( A HCA meggátolja a zsírok depózódását, lebontja a már lerakódott zsírokat.Klinikai bizonyítékok a hatékonyságra.) Zödtea-kivonat (Polifenolok: EGC, EGCG) Jelentős szerep a zsíranyagcserében, antioxidáns védelem. Adagolás: Napi 3x1 kapszula az étkezések előtt fél órával, bőséges folyadékkal!

10 BSF-Program BSF „Új” Fatsorber kapszula (90 db/doboz):
NeOpuntia: Opuntia ficus-indica kaktusz rost Már a bélben megköti a táplálékkal bevitt zsírok nagy részét, így azok nem tudnak felszívódni. Ezért a szervezet „kénytelen a depókat fogyasztani! Adagolás: Napi 3x1 kapszula az étkezések előtt fél órával, bőséges folyadékkal!

11 BSF-Program BSF L-Karnitin Plus tabletta (90 db/doboz):
Az L-karnitin közvetlenül a sejtek mitochondriumaiba szállítja a táplálékkal bevitt zsírokat, ahol azok a „biológiai oxidáció” által energiává alakulnak („elégnek”). Nagy dózis: mg L-karnitin (Ez klinikailag igazoltan hatékony).

12 BSF-Program Szerves-kötésű jód:
Barnaalga (Ascophyllum nodosum)-kivonatból: jól felszívódik, jól hasznosul. Fokozza a pajzsmirigy működését, javítja a szervezet energiaellátását, javítja a termogenezist (hőtermelést) Felgyorsítja a fogyási folyamatot.

13 BSF-Program Szerves-kötésű króm ( Dúsított élesztő):
Jól felszívódik, jól hasznosul. A króm az agyalapi mirigy által termelt GTF (Glükóz-Tolerancia-Faktor) alkotórésze, mely az inzulinnal együtt szabályozza vércukor szintünket, csökkenti az éhségérzetet és az édességek utáni vágyat. Adagolás: Napi 3x1 tabletta az étkezések előtt, bőséges folyadékkal!

14 BSF-Program BSF CLA-500 mg lágyzselatin kapszula (60 db/doboz):
CLA (Konjugált-linolsav):Csökkenti a testzsír mennyiségét és növeli a zsírmentes izomtömeget. „Mellékhatás”: csökkenő koleszterin és triglicerid szint! Adagolás: Napi 2x1 kapszula a reggeli és esti étkezés előtt, bőséges folyadékkal!

15 BSF-Program BSF Tea-keverék (30 filter/doboz):
A napi folyadékbevitel részleges biztosítására és a BSF-Program támogatására. Befolyásolja a zsír anyagcserét (anti-adiposis hatás = Meglevő zsírpárnák oldása, újak kialakulásának gátlása). Vízhajtó hatása révén fokozza a vesék méregtelenítő funkcióját, növeli a szövetek vízleadó képességét.

16 BSF-Program 8 gyógynövény keveréke: Csipkebogyó (Cynosbati fructus)
Zöld tea levél (Camellia sinensis) Aranyvessző ( Solidago virga-aurea) Mezei zsurló (Equisetum arvense)

17 BSF-Program Citromfű (Melissa officinalis)
Lestyán gyökér (Levisticum officinale) Borsmenta levél (Mentha piperita) Édeskömény mag (Foeniculum vulgare)

18 BSF-Program Ajánlott adagolás:
Főzzünk egy filter felhasználásával 1 liter teát és ezzel vegyük be a többi BSF-terméket!

19 BSF-Program A BSF-Program egy komplex életmód program, mely tartalmaz:
Négy, legújabb tudományos kutatásokon alapuló étrend-kiegészítő készítményt és egy tea-keveréket. Tudományos elveken alapuló étrendi ajánlást, Korszerű, hatékony edzésprogramot. FIGYELEM: A program során fogyasszunk sok folyadékot (napi 2-3 liter)!

20 BSF-Program A legkomplexebb test és alakformáló program jelenleg a piacon! Garantált, havi minimum 5 kg-os testtömeg csökkenés! Tartós eredmény, jojó effektus nélkül! Egészséges, betegségektől mentes, hosszú élet!


Letölteni ppt "A BSF (Body Shape Forming) - Program"

Hasonló előadás


Google Hirdetések