Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Köszöntjük a Petrol Booster bemutatóján.. Mi is ez a berendezés? Egy mágnes gyűrű. -Tökéletesebb égés -Alacsonyabb fogyasztás -Kevesebb károsanyag- kibocsátás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Köszöntjük a Petrol Booster bemutatóján.. Mi is ez a berendezés? Egy mágnes gyűrű. -Tökéletesebb égés -Alacsonyabb fogyasztás -Kevesebb károsanyag- kibocsátás."— Előadás másolata:

1 Köszöntjük a Petrol Booster bemutatóján.

2 Mi is ez a berendezés? Egy mágnes gyűrű. -Tökéletesebb égés -Alacsonyabb fogyasztás -Kevesebb károsanyag- kibocsátás

3 Tudományos alapok. A mágneses térnek a szénhidrogénekre gyakorolt hatása már bizonyított. 1994- ben Oláh György professzort a Svéd Királyi Tudományos akadémia a legmagasabb elismeréssel jutalmazta. Kutatásainak eredményei fontos felismerést jelentettek. A szerves kémiai folyamatok sokáig feltételezések voltak. Régóta tudjuk, hogy azokra az anyagokra, amiben szén található, van hatása a mágneses térnek. Gondoljunk a tiszta vasra, a mágneses tér nem hoz létre észlelhető változást. Míg azokban a vasféleségekben, amelyekben szén található a mágnes magához vonzza a vasat. Így könnyebb elképzelni, hogy a szénhidrogén molekuláiban található szénre is hatással van a mágneses kezelés.

4 Múlttal rendelkező ötlet. A mai kor érdekes műszaki alkalmazásmódjainak egész sora nyúlik vissza olyan találmányokig, amelyeket már korábban kifejlesztették. A mágneses szénhidrogén kezelés alapjában véve a 2. világháború idejéből származó katonai kutatások eredménye. 1942 - ben ugyanis a Messerschmidt Repülőgépgyár fejlesztési laboratóriumának mérnökei azon a problémán dolgoztak, hogy a vadászgépek és bombázók dugattyús motorjainak kipufogógáza - felhői már messziről felismerhetők voltak. A sokszor legyőzött légierő számára sürgősen szükség volt egy hatékony megoldásra, amellyel ezt a problémát kiküszöbölik. Ezt a kifejlesztett terméket PETROL BOOSTER - nek hívták. Ez egy hőálló kerámia tartóból készült ház, amelyben a rúd mágnesek egy furat körül, a hossztengelyben voltak elhelyezve. Ezen furaton keresztül haladt a benzinvezeték. A megoldás sikeresen működött, minimális füstképződést eredményezett, emellett 10-15 % üzemanyag-felhasználás jelentkezett, megnőtt a repülők hatótávolsága. Az utolsó háborús évek zűrzavarában és a háború utáni első években a találmány elfelejtődött. Az üzemanyag takarékosság és a környezetvédelem még 10 - 15 évvel ezelőtt is pánikkeltőnek számított. Napjainkban azonban az értékrendek alaposan megváltoztak az ökológiai tudatosság, valamint Földünk természetes erőforrásainak a felelősségteljes megközelítése, ahová az ásványi tüzelőanyagok is tartoznak nagy jelentőséget kaptak. Jelenlegi megvalósulás. Három Észak - Amerikai nagyvállalat összetalálkozásának köszönhetjük, hogy ez a megoldás újraéledt, akik a PETROL BOOSTER - t kereken 50 év elteltével újra élesztették és világszabadalom ként levédték : - McDonnel Douglas ( Légi – és Űrutazástechnikai HI - Konszern ) - DuPont ( Vegyikonszern ) - Citi Corp. Bank ( nagybank ) A PETROL BOOSTER 1991.10.30. - tól Európában is nyilvántartásba lett véve ( Németország M9104881 szám alatt).

5 Miért kellett ennyit várni erre a felfedezésre ? Érzékeljük, hogy a tudomány nap mint nap fejlődik. Már régóta foglalkoztatta a kutatókat ez az elképzelés. Munkájuk eredményéhez hiányoztak a szupererős mágnesek. Hiú elképzelés azt hinni, hogy ezt a fizikai folyamatot akármilyen mágnesekkel létre lehet hozni. Ugyanis a szénhidrogén molekulák közötti összetartó erő adott. Ahhoz, hogy a folyamat létrejöhessen, nekünk nagyon sűrű és nagyon erős mágneseket kell alkalmaznunk. Ezek a mágnesek a mindennapokban megszokott mágnesek erejének a többszörösével rendelkeznek. Csak az ilyen erős mágnesek-kel lehet elérni igazi eredményt. A mágnesek felhelyezésének különböző variációi vannak, attól füg-gően, hogy a háztartásban vagy az ipariban alkalmazzuk. Mi lehet a hasznunk ebből a tudásból ? A szénhidrogének elégetésével energiát nyerünk. A technológia segítségével ugyanabból a mennyiségű szénhidrogénből több energiát nyerhetünk ki. Ugyanazt a mennyiségű energiát kevesebb szénhidrogén elégetésével kapjuk meg. Ebből következik, hogy szénhidrogént takaríthatunk meg. Azok a berendezéseink amivel a szénhidrogéneket elégetjük (kazánok, belsőégésű motorok stb.) sok elégetlen vagy tökéletlenül elégett szénhidrogént bocsátanak környezetünkbe. Ezek környezetünk-re egyre nagyobb hatással vannak, sajnos negatív hatással. A technológia alkalmazásával radikálisan csökkenthető a környezetbe jutó elégetlen vagy tökéletlenül elégett szénhidrogén ( 50-70%-kal). Ezt füstgázelemző berendezésekkel mérhetővé lehet tenni.

6 Szeretne mostantól kevesebbért autózni? És plussz jövedelmet szerezni? Környezetünk - levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjárműmotorok. Egyszerű, olcsó és eredményes megoldást kínálunk erre a problémára. Ha ezekben a készülékekben az égés tökéletesen zajlana, és a benzin, az olaj vagy a gáz szennyezőanyagtól mentes lenne, akkor az égés során vízgőz (H2O) és széndioxid (CO2), azaz két a természetben is előforduló és azt így nem is szennyező égéstermék keletkezne. A belsőégésű motorokban és az olaj- illetve gázkazánokban az égés azonban korántsem tökéletes. Ha az égés tökéletlen, elsősorban két erősen mérgező anyag, szénmonoxid (CO) és el nem égett szénhidrogén (CH) távozik a kipufogócsövön. A zöldkártyás környezetvédelmi vizsgálaton pont ezt a két összetevőt mérik. A tökéletlen égés oka az, hogy az üzemanyag molekulái a vezetékben egymáshoz és a cső falához súrlódnak, és elektrosztatikusan feltöltődnek. Ilyenkor a molekulák egymáshoz ragadnak - a folyamatot hasonlíthatjuk a fésülködés után összetapadt hajszálakhoz. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul. A kazánokból szintén rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül. Csak a legmodernebb és igen költséges berendezések képesek ennek egy részét visszanyerni. A Petrol Booster-t (üzemanyag-erősítő készülékek) ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztették ki.

7 Hogyan működik ez az okos készülék? Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. A gyűrűt az üzemanyag-vezetékre szerelik fel kívülről, annak megbontása nélkül úgy, hogy az üzemanyag (és ez lehet benzin, alkohol, gáz vagy gázolaj) ezen a különleges mágneses téren áramoljon keresztül. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. Ennek következménye az, hogy egy része annak az üzemanyagnak, ami eddig vagy nem égett el, vagy a kipufogócsőben égett el, ezentúl hasznosítható. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH.

8 A Petrol Booster beszerelése rendkívül egyszerű. Az üzemanyag vezeték karburátor, vagy injektor, vagy adagoló előtti szakaszára kell kívülről rögzíteni. A felszerelése nem érinti a gépjárművek garanciáját, sőt egyre több márkakereskedő ajánl ilyen elven működő készüléket kiegészítésként autóihoz. Ha a motorról leszerelik semmilyen módszerrel nem mutatható ki, hogy fel volt szerelve, az égés minősége romlani kezd, és visszaáll az adott típusra jellemző alacsonyabb hatásfok. A Petrol Booster élettartama gyakorlatilag végtelen, kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz. Egyszerű beszerelés.

9 A Petrol Booster előnyös tulajdonságai beszerelése rendkívül egyszerű, az üzemanyag vezetékre kívülről kell rögzíteni műanyag kötegelőt adunk mellé, kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz, élettartama gyakorlatilag végtelen, nincs befolyással a gépjárművek garanciájára, átlag 10 % üzemanyag megtakarítás! számolj utána, pár tankolás után már megéri! ÉS MÉG PÉNZT IS KERESHET VELE a megtakarítás függ a motor évjáratától, állapotától és típusától, a változást néhány üzemóra után érezhetjük - csendesebb a motor, gyorsításoknál rugalmasabb kb. 100 üzemóra elteltével a környezetvédelmi paraméterek 50-70%- kal javulnak.

10 Petrol Booster - fizikális vízlágyításra is alkalmas A fizikális vízlágyítás, mint környezetbarát és energiatakarékos megoldás, alig tizenöt éve ismert még a szakemberek körében is. A vízben található oldott mészkő (közismertebb nevén vízkő) egy ún. spontán kristály képződésen megy át és belőle aragonit kristály képződik, amely ebben a formában többé nem képes megtapadni a vízvezeték, boiler, csaptelepek, szaniterek, fűtésrendszerek vezetékeinek külső és belső felületén, hanem a lefolyó vízzel együtt távozik a rendszerből. Az erős mágneses térrel rendelkező Petrol Booster alkalmazása egy olcsó és szinte mindenütt használható megoldás, akár egyes berendezések külön védelméről van szó, akár egy teljes háztartás vízkő elleni védelméről. Magyarország szinte teljes területén probléma a kemény víz. A hagyományos vegyszeres vízkőoldók, a savazás hosszabbtávon ugyanúgy károsítják és tönkreteszik ezeket, mint maga a vízkő. A Petrol Booster végleges védelmet biztosít a vízkővel szemben. Felszerelhető boilerek elé, fali vízmelegítők, cirko-falikazánok vízcsövére, vízóra aknába a bemenő fővezetékre, azok bármilyen megbontása nélkül.

11 Marketing terv

12

13

14 2 x 3000 = 6000 Ft

15

16 2 x 5000 = 10.000 Ft

17 2 x 3000 = 6000 Ft 2 x 5000 = 10.000 Ft

18 2 x 3000 = 6000 Ft 2 x 5000 =10.000 Ft

19

20

21 Munkatárs : 3000 Ft

22 Sponsor : 5000 Ft

23 Munkatárs : 3000 Ft Sponsor : 5000 Ft Idáig 3 db ismerőse regisztrált és összesen : 14.000 Ft –ot keresett.

24

25

26 2 x 3000 = 6000 Ft

27 2 x 5000 = 10.000 Ft

28 2 x 3000 = 6000 Ft 2 x 5000 = 10.000 Ft

29 2 x 3000 = 6000 Ft 2 x 5000 = 10.000 Ft

30

31

32 2 x 3000 = 6000 Ft

33 4 x 5000 Ft 20.000 Ft

34 2 x 3000 = 6000 Ft 4 x 5000 Ft 20.000 Ft

35 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Ft / összesen

36 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Ft / összesen 1 3000

37 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Ft / összesen 1 3000 1

38 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Ft / összesen 1 3000 1 1 8.000

39 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 1 3000 1 1 8.000 2 M 6000 10.000

40 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 1 3000 1 1 8.000 2 M 6000 10.000 4 M 12.000 20.000

41 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 1 3000 1 1 8.000 2 M 6000 10.000 4 M 12.000 20.000 8 M 27.000 40.000

42 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 1 3000 1 1 8.000 2 M 6000 10.000 4 M 12.000 20.000 8 M 27.000 40.000 16 M 48.000 80.000

43 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 1 3000 1 1 8.000 2 M 6000 10.000 4 M 12.000 20.000 8 M 27.000 40.000 16 M 48.000 80.000 EZ EGY PÉLDA 3 MUNKATÁRS REGISZTRÁCIÓJÁVAL

44 A jutalék kifizetés maximum 10. szint mélységig 1.Szint 3.000 Ft 2.Szint 3.000 Ft 3.Szint 8.000 Ft 4.Szint 10.000 Ft 5.Szint 20.000 Ft 6.Szint 40.000 Ft 7.Szint 80.000 Ft 8.Szint160.000 Ft 9.Szint320.000 Ft 10.Szint640.000 Ft Összesen : 1.284.000 Ft

45 De mennyibe is kerülhet ez a berendezés ??? ?????

46 Ennek a berendezésnek az ára: CSAK: 15.000 Ft

47 Ez az összeg fedezi a rendszerbe lépés díját illetve a termék árát. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve további tájékoztatást kér. Keresse fel azt a személyt akitől ezt az anyagot kapta !!


Letölteni ppt "Köszöntjük a Petrol Booster bemutatóján.. Mi is ez a berendezés? Egy mágnes gyűrű. -Tökéletesebb égés -Alacsonyabb fogyasztás -Kevesebb károsanyag- kibocsátás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések