Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Köszöntjük a Petrol Booster bemutatóján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Köszöntjük a Petrol Booster bemutatóján."— Előadás másolata:

1 Köszöntjük a Petrol Booster bemutatóján.

2 Mi is ez a berendezés? Egy mágnes gyűrű. Tökéletesebb égés
Alacsonyabb fogyasztás Kevesebb károsanyag- kibocsátás

3 Kérem olvassa végig figyelmesen a következő oldalakon található terméktájékoztatót.
Tudományos alapok. A mágneses térnek a szénhidrogénekre gyakorolt hatása már bizonyított ben Oláh György professzort a Svéd Királyi Tudományos akadémia a legmagasabb elismeréssel jutalmazta. Kutatásainak eredményei fontos felismerést jelentettek. A szerves kémiai folyamatok sokáig feltételezések voltak. Régóta tudjuk, hogy azokra az anyagokra, amiben szén található, van hatása a mágneses térnek. Gondoljunk a tiszta vasra, a mágneses tér nem hoz létre észlelhető változást. Míg azokban a vasféleségekben, amelyekben szén található a mágnes magához vonzza a vasat. Így könnyebb elképzelni, hogy a szénhidrogén molekuláiban található szénre is hatással van a mágneses kezelés.

4 Múlttal rendelkező ötlet.
A mai kor érdekes műszaki alkalmazásmódjainak egész sora nyúlik vissza olyan találmányokig, amelyeket már korábban kifejlesztették. A mágneses szénhidrogén kezelés alapjában véve a 2. világháború idejéből származó katonai kutatások eredménye ben ugyanis a Messerschmidt Repülőgépgyár fejlesztési laboratóriumának mérnökei azon a problémán dolgoztak, hogy a vadászgépek és bombázók dugattyús motorjainak kipufogógáza - felhői már messziről felismerhetők voltak. A sokszor legyőzött légierő számára sürgősen szükség volt egy hatékony megoldásra, amellyel ezt a problémát kiküszöbölik. Ezt a kifejlesztett terméket PETROL BOOSTER - nek hívták. Ez egy hőálló kerámia tartóból készült ház, amelyben a rúd mágnesek egy furat körül, a hossztengelyben voltak elhelyezve. Ezen furaton keresztül haladt a benzinvezeték. A megoldás sikeresen működött, minimális füstképződést eredményezett, emellett % üzemanyag-felhasználás jelentkezett, megnőtt a repülők hatótávolsága. Az utolsó háborús évek zűrzavarában és a háború utáni első években a találmány elfelejtődött. Az üzemanyag takarékosság és a környezetvédelem még évvel ezelőtt is pánikkeltőnek számított. Napjainkban azonban az értékrendek alaposan megváltoztak az ökológiai tudatosság, valamint Földünk természetes erőforrásainak a felelősségteljes megközelítése, ahová az ásványi tüzelőanyagok is tartoznak nagy jelentőséget kaptak. Jelenlegi megvalósulás. Három Észak - Amerikai nagyvállalat összetalálkozásának köszönhetjük, hogy ez a megoldás újraéledt, akik a PETROL BOOSTER - t kereken 50 év elteltével újra élesztették és világszabadalom ként levédték : - McDonnel Douglas ( Légi – és Űrutazástechnikai HI - Konszern ) - DuPont ( Vegyikonszern ) - Citi Corp. Bank ( nagybank ) A PETROL BOOSTER tól Európában is nyilvántartásba lett véve ( Németország M szám alatt).

5 Miért kellett ennyit várni erre a felfedezésre ?
Érzékeljük, hogy a tudomány nap mint nap fejlődik. Már régóta foglalkoztatta a kutatókat ez az elképzelés. Munkájuk eredményéhez hiányoztak a szupererős mágnesek. Hiú elképzelés azt hinni, hogy ezt a fizikai folyamatot akármilyen mágnesekkel létre lehet hozni. Ugyanis a szénhidrogén molekulák közötti összetartó erő adott. Ahhoz, hogy a folyamat létrejöhessen, nekünk nagyon sűrű és nagyon erős mágneseket kell alkalmaznunk. Ezek a mágnesek a mindennapokban megszokott mágnesek erejének a többszörösével rendelkeznek. Csak az ilyen erős mágnesek-kel lehet elérni igazi eredményt. A mágnesek felhelyezésének különböző variációi vannak, attól füg-gően, hogy a háztartásban vagy az ipariban alkalmazzuk. Mi lehet a hasznunk ebből a tudásból ? A szénhidrogének elégetésével energiát nyerünk. A technológia segítségével ugyanabból a mennyiségű szénhidrogénből több energiát nyerhetünk ki. Ugyanazt a mennyiségű energiát kevesebb szénhidrogén elégetésével kapjuk meg. Ebből következik, hogy szénhidrogént takaríthatunk meg. Azok a berendezéseink amivel a szénhidrogéneket elégetjük (kazánok, belsőégésű motorok stb.) sok elégetlen vagy tökéletlenül elégett szénhidrogént bocsátanak környezetünkbe. Ezek környezetünk-re egyre nagyobb hatással vannak, sajnos negatív hatással. A technológia alkalmazásával radikálisan csökkenthető a környezetbe jutó elégetlen vagy tökéletlenül elégett szénhidrogén ( 50-70%-kal). Ezt füstgázelemző berendezésekkel mérhetővé lehet tenni.

6 Szeretne mostantól kevesebbért autózni? És plussz jövedelmet szerezni?
Környezetünk - levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjárműmotorok. Egyszerű, olcsó és eredményes megoldást kínálunk erre a problémára. Ha ezekben a készülékekben az égés tökéletesen zajlana, és a benzin, az olaj vagy a gáz szennyezőanyagtól mentes lenne, akkor az égés során vízgőz (H2O) és széndioxid (CO2), azaz két a természetben is előforduló és azt így nem is szennyező égéstermék keletkezne. A belsőégésű motorokban és az olaj- illetve gázkazánokban az égés azonban korántsem tökéletes. Ha az égés tökéletlen, elsősorban két erősen mérgező anyag, szénmonoxid (CO) és el nem égett szénhidrogén (CH) távozik a kipufogócsövön. A zöldkártyás környezetvédelmi vizsgálaton pont ezt a két összetevőt mérik. A tökéletlen égés oka az, hogy az üzemanyag molekulái a vezetékben egymáshoz és a cső falához súrlódnak, és elektrosztatikusan feltöltődnek. Ilyenkor a molekulák egymáshoz ragadnak - a folyamatot hasonlíthatjuk a fésülködés után összetapadt hajszálakhoz. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul. A kazánokból szintén rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül. Csak a legmodernebb és igen költséges berendezések képesek ennek egy részét visszanyerni. A Petrol Booster-t (üzemanyag-erősítő készülékek) ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztették ki.

7 Hogyan működik ez az okos készülék?
Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. A gyűrűt az üzemanyag-vezetékre szerelik fel kívülről, annak megbontása nélkül úgy, hogy az üzemanyag (és ez lehet benzin, alkohol, gáz vagy gázolaj) ezen a különleges mágneses téren áramoljon keresztül. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. Ennek következménye az, hogy egy része annak az üzemanyagnak, ami eddig vagy nem égett el, vagy a kipufogócsőben égett el, ezentúl hasznosítható. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH.

8 Egyszerű beszerelés. A Petrol Booster beszerelése rendkívül egyszerű. Az üzemanyag vezeték karburátor, vagy injektor, vagy adagoló előtti szakaszára kell kívülről rögzíteni. A felszerelése nem érinti a gépjárművek garanciáját, sőt egyre több márkakereskedő ajánl ilyen elven működő készüléket kiegészítésként autóihoz. Ha a motorról leszerelik semmilyen módszerrel nem mutatható ki, hogy fel volt szerelve, az égés minősége romlani kezd, és visszaáll az adott típusra jellemző alacsonyabb hatásfok. A Petrol Booster élettartama gyakorlatilag végtelen, kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz.

9 A Petrol Booster előnyös tulajdonságai
beszerelése rendkívül egyszerű, az üzemanyag vezetékre kívülről kell rögzíteni műanyag kötegelőt adunk mellé, kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz, élettartama gyakorlatilag végtelen, nincs befolyással a gépjárművek garanciájára, átlag 10 % üzemanyag megtakarítás! számolj utána, pár tankolás után már megéri! ÉS MÉG PÉNZT IS KERESHET VELE a megtakarítás függ a motor évjáratától, állapotától és típusától, a változást néhány üzemóra után érezhetjük - csendesebb a motor, gyorsításoknál rugalmasabb kb. 100 üzemóra elteltével a környezetvédelmi paraméterek 50-70%-kal javulnak.

10 Petrol Booster - fizikális vízlágyításra is alkalmas
A fizikális vízlágyítás, mint környezetbarát és energiatakarékos megoldás, alig tizenöt éve ismert még a szakemberek körében is. A vízben található oldott mészkő (közismertebb nevén vízkő) egy ún. spontán kristály képződésen megy át és belőle aragonit kristály képződik, amely ebben a formában többé nem képes megtapadni a vízvezeték, boiler, csaptelepek, szaniterek, fűtésrendszerek vezetékeinek külső és belső felületén, hanem a lefolyó vízzel együtt távozik a rendszerből. Az erős mágneses térrel rendelkező Petrol Booster alkalmazása egy olcsó és szinte mindenütt használható megoldás, akár egyes berendezések külön védelméről van szó, akár egy teljes háztartás vízkő elleni védelméről. Magyarország szinte teljes területén probléma a kemény víz. A hagyományos vegyszeres vízkőoldók, a savazás hosszabbtávon ugyanúgy károsítják és tönkreteszik ezeket, mint maga a vízkő. A Petrol Booster végleges védelmet biztosít a vízkővel szemben. Felszerelhető boilerek elé, fali vízmelegítők, cirko-falikazánok vízcsövére, vízóra aknába a bemenő fővezetékre, azok bármilyen megbontása nélkül.

11 Marketing terv

12 Ön dolgozni szeretne velünk és még nincs munkatársa.

13 Megmutatja ezt a berendezést vagy lehetőséget 2 ismerősének.

14 Amennyiben a 2 ismerőse tag lesz Önnek jár a 2 x 3000 Ft

15 De aki Önnek megmutatta ezt a lehetőséget, ebben az esetben ...
Sponsor ÖN 2 x 3000 = 6000 Ft M M

16 M M 2 x 5000 Ft jutalékot kap. 2 x 5000 = 10.000 Ft 2 x 3000 = 6000 Ft
Sponsor ÖN 2 x 3000 = 6000 Ft M M

17 De az Ön első 2 embere nem Önnel,
2 x 5000 = Ft Sponsor ÖN 2 x 3000 = 6000 Ft M M De az Ön első 2 embere nem Önnel,

18 hanem az Ön sponsorával fog dolgozni.
2 x 5000 = Ft Sponsor ÖN 2 x 3000 = 6000 Ft M M

19 ÖN Sponsor Ön alatt még nincs személyesen regisztrált tag,
ugyanis az első 2 tag levált Önről. De már ugy dolgozik mind sponsor. ÖN Sponsor

20 Szintén megmutatja ezt a lehetőséget egy 3. munkatárs jelöltnek.
ÖN Sponsor M

21 M ÖN Sponsor Munkatárs : 3000 Ft
Amennyiben a 3. jelölt is regisztrált tag lesz akkor önnek jár Ft a munkatárs után...... ÖN Sponsor Munkatárs : 3000 Ft M

22 és mivel hogy Ön a sponsor is ezért Önnek jár az 5000 Ft is.
ÖN Sponsor Munkatárs : 3000 Ft Sponsor : Ft M

23 Így összesen Önnek jár 8000 Ft.
ÖN Sponsor Munkatárs : 3000 Ft Sponsor : Ft Összesen : Ft M Idáig 3 db ismerőse regisztrált és összesen : Ft –ot keresett.

24 ÖN Sponsor M Innentől kezdve másnak nem kell megmutatnia a lehetőséget, hanem az Ön egyetlen munkatársát segítse.

25 A munkatársa is megmutatja ezt a lehetőséget 2 jelőltjének.
ÖN Sponsor M M M

26 És amennyiben ők is tagok lesznek, ő megkapja a 2x3000 Ft-ot.
ÖN Sponsor 2 x 3000 = 6000 Ft M M M

27 És Ön mind sponsor Ön kapja meg a 2x 5000 Ft jutalékot.
ÖN Sponsor 2 x 5000 = Ft 2 x 3000 = 6000 Ft M M M

28 De az ő első 2 embere nem ővele...
ÖN Sponsor 2 x 5000 = Ft 2 x 3000 = 6000 Ft M M M

29 M M M hanem Önnel fog dolgozni. ÖN Sponsor 2 x 5000 = 10.000 Ft
Még mindig csak 3 tagot regisztrált Ön és itt már összesen : Ft-ot keresett.

30 Ön ismét csak segíti a 2 uj munkatársát.
ÖN Sponsor M M

31 Ők is megmutatják ezt a lehetőséget 2 munkatárs jelöltnek.
ÖN Sponsor M M M M M M

32 Amennyiben tagok lesznek ők ketten megkapják a 2 x 3000 Ft -ot
ÖN Sponsor M M 2 x 3000 = 6000 Ft 2 x 3000 = 6000 Ft M M M M

33 És Ön mind sponsor Ön kapja meg a 4 x 5000 Ft jutalékot.
ÖN Sponsor 4 x 5000 Ft M Ft M 2 x 3000 = 6000 Ft 2 x 3000 = 6000 Ft M M M M

34 M M M M M M 4 x 5000 Ft 20.000 Ft ÖN Sponsor 2 x 3000 = 6000 Ft
De az ők 2-2 embere nem ővelük hanem Önnel fog dolgozni. ÖN Sponsor 4 x 5000 Ft Ft M M 2 x 3000 = 6000 Ft 2 x 3000 = 6000 Ft M M M M Még mindig csak 3 tagot regisztrált Ön és igáig összesen : Ft -ot keresett.

35 Nézzük ezt táblázat segítségével :
Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Ft / összesen Nézzük ezt táblázat segítségével :

36 Ön az első tag után megkapja a 3000 Ft -ot.
1 3000 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Ft / összesen 3000 Ön az első tag után megkapja a 3000 Ft -ot.

37 A 2. tag után is megkapja a 3000 Ft -ot.
1 1 3000 3000 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Ft / összesen 3000 3000 A 2. tag után is megkapja a 3000 Ft -ot.

38 A 3. tag után Ön már a 3000 és 5000 Ft jutalékot kapja.
1 1 1 3000 3000 8.000 Saját / Ft Csoport Munkatárs Csoport / Ft Ft / összesen 3000 3000 8.000 A 3. tag után Ön már a 3000 és 5000 Ft jutalékot kapja. És innettől kezdve az első 2 tag levál Önről és saját sponsori vonalát építi

39 1 1 1 3000 3000 8.000 Saját / Ft Csoport Munkatárs 2 M 6000 Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 3000 3000 8.000 10.000 Az Ön 1 munkatársa is regisztrál 2 tagot. Ő a 2 új tag után megkapja a 6000 Ft-ot. ÉS ÖN, MINT SPONSOR, A FT-ot

40 1 1 1 3000 3000 8.000 Saját / Ft Csoport Munkatárs 2 M 4 M 6000 12.000 Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 3000 3000 8.000 10.000 20.000 Az Ön 2 munkatársa is regisztrál 2 tagot. Ők a 4 új tag után megkapják a Ft-ot. ÉS ÖN, MINT SPONSOR, A FT-ot

41 1 1 1 3000 3000 8.000 Saját / Ft Csoport Munkatárs 2 M 4 M 8 M 6000 12.000 27.000 Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 3000 3000 8.000 10.000 20.000 40.000 Az Ön 4 munkatársa is regisztrál 2 tagot. Ők a 8 új tag után megkapják a Ft-ot. ÉS ÖN, MINT SPONSOR, A FT-ot

42 1 1 1 3000 3000 8.000 Saját / Ft Csoport Munkatárs 2 M 4 M 8 M 16 M 6000 12.000 27.000 48.000 Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 3000 3000 8.000 10.000 20.000 40.000 80.000 Az Ön 8 munkatársa is regisztrál 2 tagot. Ők a 16 új tag után megkapják a Ft-ot. ÉS ÖN, MINT SPONSOR, A FT-ot

43 Idáig ha az alsó sort összeadjuk 164.000 Ft-ot keresett Ön.
3000 3000 8.000 Saját / Ft Csoport Munkatárs 2 M 4 M 8 M 16 M 6000 12.000 27.000 48.000 Csoport / Ft Saját Jutalék Ft összesen 3000 3000 8.000 10.000 20.000 40.000 80.000 EZ EGY PÉLDA 3 MUNKATÁRS REGISZTRÁCIÓJÁVAL Idáig ha az alsó sort összeadjuk Ft-ot keresett Ön.

44 1 tag 2 tag 3 tag A jutalék kifizetés maximum 10. szint mélységig
Szint Ft Szint Ft Szint Ft Szint Ft Szint Ft Szint Ft Szint Ft Szint Ft Szint Ft 1 tag 2 tag 3 tag Összesen : Ft

45 De mennyibe is kerülhet ez a berendezés ???
?????

46 Ennek a berendezésnek az ára:
CSAK: Ft

47 Ez az összeg fedezi a rendszerbe lépés díját illetve a termék árát.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve további tájékoztatást kér. Keresse fel azt a személyt akitől ezt az anyagot kapta !! Ne feledje el csak 3 jelöltnek mutatja meg ezt a bemutatót. És a döntést bizza rájuk. További kellemes napot !!!


Letölteni ppt "Köszöntjük a Petrol Booster bemutatóján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések