Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HOSTWARE Beléptető.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HOSTWARE Beléptető."— Előadás másolata:

1 HOSTWARE Beléptető

2 WinFit A fürdőbeléptető rendszer gyógyfürdők és élményfürdők részére készült ügyviteli program. Legfőbb funkciója a fürdőbelépők, bérletek és egyéb szolgáltatások értékesítése, nyilvántartása, adminisztrálása. Rendszerünk felhasználóinak vendégei vagy előre befizetett hitelkeret terhére (debit), vagy számlájukat távozáskor kiegyenlítve (kredit) fogyaszthatnak. A szoftverünkkel vezérelt vendégkapukon csak a kapuval lezárt területre szóló érvényes belépővel rendelkező vendégek nyerhetnek bebocsátást, így lehetőség van az alapcsomagokon felül nyújtott extra szolgáltatások igénybevételének szabályzására is. A statisztikai kimutatások képet adnak és értékes marketing információkat szolgáltatnak a fürdőszolgáltatások és jegytípusok kihasználtságáról.

3 Beléptető A beléptetés a szabadon konfigurálható felületével bármely ügyviteli megoldás, értékesítési forma esetén villámgyors vendégkezelést tesz lehetővé. Pár egérkattintással bármilyen számlaformátummal, bármilyen fizetési móddal, támogatva a kauciót és a debit‐rendszerű fizetést, léptetheti be vendégeit a fürdő területére. Elektronikus zárrendszerekkel kombinálva a kiállított belépő csak a kifizetett szolgáltatások igénybevételét teszi lehetővé. A kiállított belépőkről bármikor pillanatnyi státuszuk lekérdezhető.

4 Beléptető

5 Belépők

6 Testre szabható felhasználói felület

7 Pénztáreszköz gombok beállítása

8 Bérletes beléptetés A bérletes beléptetés használatával a bérletek felhasználásának kezelésére, nyomon követésére nyílik lehetőség. A bérletek érvényessége bármilyen időszakokra, bárhány alkalomra beállítható. A már élő bérletek esetében lehetőség van azok letiltására is.

9 Bérletes beléptetés

10 Tetszőleges bérlet és jegytípusok
Lehetőség nyílik a belépők időbeli, felhasználási alkalmak száma szerinti korlátozására, az értékesíthetőség idejének szabályzására is. Pillanatok alatt hozhatóak létre új, egyéni, vagy csoportos, kedvezményes vagy kedvezmény nélküli, hitelkerettel rendelkező vagy hitelkeret nélküli, hétköznapi vagy hétvégi, egész napra érvényes vagy napszakok szerint felhasználható szolgáltatás‐konstrukciók.

11 Tetszőleges bérlet és jegytípusok

12 Jegy és bérlet típus

13 Automatikus időalapú terhelések

14 Eszköz bérlet

15 Eszköz bérlés

16 Listák, kimutatások Bevételi összesítő Fizetési összesítő
Hitelkártya összesítő Terhelési kimutatás Adóügyi X‐report Adómemória időszaki lista


Letölteni ppt "HOSTWARE Beléptető."

Hasonló előadás


Google Hirdetések