Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HOSTWARE Gyógyászat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HOSTWARE Gyógyászat."— Előadás másolata:

1 HOSTWARE Gyógyászat

2 WinSpa A rendszer gyógyászati szolgáltatások igénybevételének nyilvántartását, diszpécselését és számlázását szolgálja. A programcsomag elszámolási rendszerrel bír az OEP felé. A kezelések beosztásánál a szoftver figyelembe veszi a rendelkezésre álló erőforrásokat.

3 Kezelések beosztása

4 Kezelések beosztása A rendszer figyelmeztet a kezelések esetleges időbeli ütközésére, a kezelőhelyek, ill. a kezelőszemélyzet kapacitásának túllépésére, valamint arra, hogy a vendég/beteg egy időpontban csak egy kezelésre legyen beosztva.

5 Kapcsolat a FrontOffice rendszerrel

6 Kapcsolat a FrontOffice rendszerrel
A szoftver kapcsolatot biztosít a HostWare más rendszereivel. Például: egyszerűen terhelhet kezeléseket vendégei szobaszámlájára, engedélyezheti a Gyógyászati-Wellness részleg szolgáltatásainak igénybevételét a kezelési időszak idejére. Vendégadatokat vehet át a Front Office rendszerből.

7 Komplex gyógyvendég adatkezelés

8 Komplex gyógyvendég adatkezelés
A szoftver használatával lehetőség nyílik a gyógyszolgáltatásokat igénybe vevőkkel kapcsolatos információk, úgymint anamnézisek, panaszok, leletek, diagnózisok, zárójelentések nyilvántartására, kezelésére.

9 Komplex gyógyvendég adatkezelés
A winSPA rendszerrel gyorsan, egyszerűen és minőségi szolgáltatóhoz méltó külsővel állíthatóak ki receptek a gyógyvendégek részére néhány kattintással. A vények elszámolását fejlett OEP-specifikus funkciók támogatják.

10 Komplex gyógyvendég adatkezelés
A winSPA rendszerrel gyorsan, egyszerűen és minőségi szolgáltatóhoz méltó külsővel állíthatóak ki receptek a gyógyvendégek részére néhány kattintással. A vények elszámolását fejlett OEP-specifikus funkciók támogatják.

11 Komplex gyógyvendég adatkezelés

12 Komplex gyógyvendég adatkezelés
A rendelkezésre álló személyzet és kezelőhelyiségek felhasználásának optimalizálását rengeteg funkció támogatja.

13 Hatékonyságnövelő és kényelmi funkciók
Orvosi menü: Gyógyvendégek adatainak nyilvántartása: Név, cím, születési dátum Anamnézis, Status, Labor eredmények, Epicrisis Előírt kezelések Hozott leletek digitalizálása és nyilvántartása Kezelések el!írása a paraméterek könnyed beállításával, és a kezelés helyének babán való jelölésével Recept nyomtatás Zárójelentés készítés Biztosítószámla készítés

14 Hatékonyságnövelő és kényelmi funkciók
Diszpécserszolgálat: Kezelések beosztása A rendszer figyelmeztet a kezelések esetleges időbeli ütközésére (pl. elektromos kezelést ne kövessen közvetlenül vizes kezelés); valamint a kezelőhelyek, ill. a kezelőszemélyzet kapacitásának túllépésére Beosztott kezelések nyomtatása vendégnek heti bontásban Kezelésbeosztás nyomtatása kezelőknek napi bontásban Extra kezelések számlázása

15 Hatékonyságnövelő és kényelmi funkciók
Opciók: OEP vényelszámolás Bérletkezelés Front office kapcsolat : Vendég adatok átvétele a szálloda Front office rendszerből Szobaszámra terhelés Kapcsolat a fürdőbeléptető rendszerrel


Letölteni ppt "HOSTWARE Gyógyászat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések