Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: 2014. január 1-től.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: 2014. január 1-től."— Előadás másolata:

1 NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: 2014. január 1-től

2 Index termék Egyedi téma feldolgozás Rövid, kompakt hírösszefoglaló 2

3 MI A NAPI NAPI? a nap legfontosabb hírei este hétkor egy csokorba gyűjtve címmel, pár mondattal, képpel, esetleg videóval heti 17 ezer valós felhasználó* 3 * Forrás: Online Publisher’s Audit 2013. október heti átlag (15+ belföldi közönség)

4 SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG 4 FelületMegjelenésListaár Index Napi napi Fejléc szponzoráció (640x100 px, statikus)* 900.000 Ft/hét Index mobil böngésző + alkalmazás Támogatói logó (vektoros, lehetőség szerint fehér hátterű logó) Index Napi napiHalf page (300x600 px)1.350.000 Ft/hét Index Napi napiRoadblock „B” (640x360 px) 1.400.000 Ft/hét Index mobil böngésző / Napi napi cikkek Banner „B” (480x240 px) * A szponzorációs megjelenést az Index készíti a Hirdető arculati anyagai alapján. Gyártási idő: min. 3 munkanap. 640x100 px –es hasznos terület bal és jobb oldalaon, 16-16 px-es kifutóval (ahova nem kerülhet logó, szöveg). A rovat neve rákerül a szponzprációra. ** Statikus és animált kép (jpeg, png, gif) formátum használata egyaránt megengedett. A flash (swf) formátum mobil hirdetések esetén nem támogatott. A Napi napi egyedi struktúrája miatt roadblock „A” és mobil banner „A” nem rendelhető.

5 Áraink a publikálás napjától visszavonásig érvényesek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. A CEMP Sales House a változtatás jogát fenntartja. Az ajánlatban felhasznált képek illusztrációk. Az ajánlatban szereplő becsült adatokat gemius Online Publishers’ Audit, gemius/Ipsos Audience és Adverticum AdServer NG eredmények alapján határoztuk meg. Az ajánlatban foglalt információk az Index.hu Zrt. és a Közép Európai Média és Kiadó Zrt. („CEMP”) tulajdonát képezik. Az ajánlatban foglalt adatok bizalmas jellegűek és az ajánlat megtétele céljából az ajánlat címzettjének kerülnek átadásra. Az ajánlat címzettje tudomásul veszi, hogy nem jogosult az ajánlatban foglalt adatokat, a feleken kívülálló harmadik személynek átadni vagy harmadik személynek hozzáférhetővé tenni. Ellenkező esetben az ajánlat címzettje tudomásul veszi, hogy az Index.hu Zrt. vagy a CEMP csoport bármelyik tagja az adatot jogosulatlanul átadóval vagy az adatot felhasználóval szemben kártérítési követeléssel élhet. 5

6 sales@cemp.hu


Letölteni ppt "NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: 2014. január 1-től."

Hasonló előadás


Google Hirdetések