Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

5 Lépés Program SanBizZ Top Team. Ajánlás A hatékony üzletépítéshez KÖVETKEZETESEN TARTSD BE a programot és MÁSOLTASD a csoportodban! Következménye:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "5 Lépés Program SanBizZ Top Team. Ajánlás A hatékony üzletépítéshez KÖVETKEZETESEN TARTSD BE a programot és MÁSOLTASD a csoportodban! Következménye:"— Előadás másolata:

1 5 Lépés Program SanBizZ Top Team

2

3 Ajánlás A hatékony üzletépítéshez KÖVETKEZETESEN TARTSD BE a programot és MÁSOLTASD a csoportodban! Következménye: Eredményes üzletmenet, hatékony csoportnövekedés, mindez a HATÁSTÖBBSZÖRÖZŐDÉS és MÁSOLÓDÁS EREJÉRE építve. Ez a stabil és folyamatos növekedés alapja.

4 5 Lépés Programja: 1. Ismerd meg a SanBizZ-t! 2. Járj a webkonferenciás bemutatókra és hívd az ismerőseidet! 3. Oszd meg az ajánlói linkedet minél több felületen! 4. Tartsd a kapcsolatot! 5. Foglalkozz a Csoportoddal!

5 1. LÉPÉS Ismerd meg a SanBizZ-t: Azaz ismerd meg, mihez jutottál... … akár Ingyenes Felhasználóként, … akár Üzleti Partnerként!

6 1. LÉPÉS / 1… Ismerd meg a SanBizZ külső weboldal minden menüpontját! Figyelmesen olvasd át mindet!

7

8 1. LÉPÉS / 2… Lépj be a webirodádba és nézd meg mindhárom bemutató videót (legfelül látod őket)! A SanBizZ egy profi platform, a rendszerben látjuk hogy ki nézte meg, velük tudunk hatékonyan tovább dolgozni.

9

10 1. LÉPÉS / 3… Állítsd be az adataidat és tölts fel fényképet magadról! Ez így személyes és a bejelentkezéskor a fényképeddel látszol és a webiroda közösségi oldalán is így jelensz meg. Azokat érezzük partnernek, akiket arccal látunk.

11 1. LÉPÉS / 4… Ismerd ki a belső webirodád funkcióit (Ingyenes Tagjainknak ez korlátozott, Üzleti Partnereink azonban a teljes platformhoz hozzáférnek + komplett automatizált toborzó rendszert kapnak!). Hatékonyan az tud továbbajánlani, aki ISMERI a céget, eszközöket, funkciókat és előnyeinket!

12 Webiroda funkció menüsor:

13 1. LÉPÉS / 5… Lájkold a Facebook oldalt és figyeld a frissülő bejegyzéseket! Ez az ismertségünknek is jót tesz, a Közösségünket pedig hatékonyan szeretnénk megjelentetni: http://facebook.com/sanbizzhun http://facebook.com/sanbizzhun SanBizZ Top Team a Facebookon: https://www.facebook.com/groups/sanbizz https://www.facebook.com/groups/sanbizz

14 2. LÉPÉS Járj a webkonferenciás bemutatókra és hívd az ismerőseidet! Kulcsjelentőségűek a rendszeres BEMUTATÓK...

15 2. LÉPÉS / 1… Vasárnaponként START képzések vannak az ingyenes tagjainknak. Ez azért fontos, mert itt a MÓDSZERT adjuk, hogy hogyan dolgozz a sikered érdekében. Itt mindig lehetőség van az előadótól élőben és első kézből kérdezni is! Erre minden regisztrált tag központi Email meghívót kap a cégtől.

16 2. LÉPÉS / 2… Különböző időpontokban heti 1 vagy 2 alkalommal ÉLŐ BEMUTATÓK vannak, amelyen a SanBizZ üzlet kerül bemutatásra. Első kézből kérdezni lehet az Előadótól. Az ismerősöket ide kell hívnunk, itt kapnak tájékoztatást mindenről, gyakorlatilag a cég és az Előadó dolgozik itt helyetted, hogy a vendégeidet tájékoztassa, elindítsa és így a te üzletedet építse ezáltal! Neked csak az embereket kell ide meghívnod!

17 2. LÉPÉS / 3… Az ÉLŐ BEMUTATÓKRA fel kell iratkozni, ez minden egyes alkalommal a következő címen történik: http://bemutato.sanbizz.net

18 2. LÉPÉS / 4… A cég CSAK feliratkozottaknak küld meghívót! Feliratkozni azért kell minden egyes alkalomra, mert a feliratkozási adatok minden bemutató után törlésre kerülnek, adatvédelmi okokból. A SanBizZ adatokat nem tárol, ezzel is korrekt ügykezelést valósít meg.

19 2. LÉPÉS / 5… Üzleti sikered KULCSA, hogy gyere minden bemutatóra és rendszeresen hívd ide ismerőseidet, jelöltjeidet, vendégeidet!

20 3. LÉPÉS Oszd meg az ajánlói linkedet minél több felületen! A SanBizZ üzlet népszerűsítése ajánló linked segítségével...

21 3. LÉPÉS / 1… Ajánlói linked az, amit a regisztrációdnál megadtál: valami.sanbizz.com Ezt a linkedet egyébként a webirodádban is megtalálod a "Személyes" menüpont "Adataim" almenüjében.

22 3. LÉPÉS / 2… Miután az előző pontokkal már megbarátkoztál és ismered a SanBizZ eszközeit és üzletmodelljét, kezdd el rendszeresen és következetesen megosztani az ajánlói linkedet lehetőleg minél több felületen: Facebook oldalad, Facebook csoportok, Twitter, IWIW, egyéb közösségi oldalak, fórumok, E-mail kampányok, blogok, linkmegosztó oldalak, ingyenes apróhirdetések (ha teheted fizetősek is), stb...

23 3. LÉPÉS / 3… Törekedj az egyszerű ajánlói szövegek alkalmazására, kérd a felsővonaladat, szponzorodat, hogy küldjön meg számodra ilyen szövegeket!

24 3. LÉPÉS / 4… Ne árulj, ne tukmálj, ne magyarázkodj! Csak mutass! Egyszerűen hívd fel a figyelmet a SanBizZ-re, mutasd meg a lehetőséget minél többeknek.

25 3. LÉPÉS / 5… Azokat keressük, akik olyanok, mint mi magunk vagyunk, akik értik, hogy mekkora jelentősége lesz hamarosan a MOBIL KORSZAKNAK! Az eszközeink ugyanis erre épülnek és ez egy óriási piac! Aki NEM ÉRTI, azzal ne foglalkozz most, csak oszd az információt és keresd azokat, akik nyitottak az újdonságokra és ÉRTIK! Ne ragadj le a magyarázkodásnál, ne vesztegesd az értékes idődet, mert közben helyette találsz olyat, aki LÁT és ÉRT!

26 4. LÉPÉS Tartsd a kapcsolatot! Kapcsolattartás, szponzorvonal...

27 4. LÉPÉS / 1… Ha még nem tetted meg, vegyél fel partnernek a SPYPE-on, hogy a SanBizZ Támogató Skype Csoportba felvehessünk, ahol naprakész információkkal kommunikálunk és ahol kérdezni lehet és minden fontos és aktuális információt megosztunk egymással!

28 4. LÉPÉS / 2… Ehhez a SKYPE cím, amit vegyél fel partnernek: banzsolt Rövid üzenetben kérd hogy vegyünk fel a Csoportba!

29 4. LÉPÉS / 3… Bármilyen konkrét kérdésed felmerül, bármikor felteheted a webirodádban a SZPONZORVONALON! Ez egy nagyon hatékony segítség, a kérdésedet a teljes felsővonalad látja egészen a cégig, és bárki megválaszolhatja, sőt a választ is a teljes felsővonal látja, így biztosított a korrekt szakmai válasz adása!

30 4. LÉPÉS / 4… A webkonferenciákra javasoljuk, hogy készülj kérdésekkel és tedd fel őket! Az első kézből, rögtön kapott korrekt válasz nagy segítség mindenki számára! Felkészültségeddel a Csapatod is eredményesebb és hatékonyabb lesz! Így pedig mindenkinek előbb lesz több jövedelme is.

31 4. LÉPÉS / 5… A felkészültség és a megosztott, korrekt információ nagy érték! Légy állandó kapcsolatban felső vonaladdal és az alsó vonaladba tartozó csoporttársaiddal egyaránt! Természetesen a direkt frontoddal dolgozz együtt karöltve és rajtuk keresztül másoltasd a lépéseket, hogy EGYSÉGES és HATÉKONY legyen a másolódás, és így komoly hatástöbbszöröződést érj el! A CÉL, hogy a hálózatod NŐJÖN TÚL RAJTAD!

32 5. LÉPÉS Foglalkozz a Csoportoddal! Csoportod gondozása és a hatékony MÁSOLÓDÁS...

33 5. LÉPÉS / 1… Ezt hívjuk HATÁSTÖBBSZÖRÖZŐDÉSNEK, ez az üzlet motorja és a jövedelem forrása mindenkinek.

34 5. LÉPÉS / 2… Egyszerű dolgokat és egyszerű, ismétlődő lépések sorozatát kell végezni hosszú időn keresztül, minden nagy hálózat így épült és így épül fel!

35 5. LÉPÉS / 3… ADD TOVÁBB ezt az 5 LÉPÉS PROGRAMOT minden csapattársadnak!

36 5. LÉPÉS / 4… Tartsd a kapcsolatot, beszélj velük rendszeresen, másoltasd a programot!

37 5. LÉPÉS / 5… NAGYON SOK KÖZÖS SIKERT KÍVÁNUNK NEKED és NEKTEK!

38 Nagyon fontos! Használd az ESZKÖZÖKET, mert így tökéletesen kiismered és megszereted a platformot, valamint ez a hiteles üzletépítés egyik alapja is!

39 Importáld be a címtáradat a leveleződből! Készíts Video Emaileket! Tapasztald ki a nagyszerű mobil weboldalkészítőt! Ez a SanBizZ platform zászlóshajója, melyre hamarosan olyan kereslet várható, hogy nem neked kell a vállalkozások után loholni az ajánlatoddal, hanem mivel a MOBILKORSZAK már javában dübörög, ők fognak megkeresni Téged, hiszen tömegeket kiszolgálni csak mi fogunk tudni, mivel hálózatba integrált mobil weboldalkészítőnk CSAK nekünk van! Légy ennek tudatában és készülj fel a várható nagy forgalomra! Okos fejlesztések, okos üzlet okos telefonokra. Ez a jövő, mely már megkezdődött! A mobileszközökről böngészett Internet forgalma az elkövetkezendő 5 év alatt az előrejelzések szerint várhatóan 12-13-szorosára is meg fog nőni! Erre kell MOST felkészülni!

40 Segítség és háttérinformációk: SanBizZ BLOG: http://sanbizz.blogspot.hu http://sanbizz.blogspot.hu SanBizZ Információs oldal: http://meghivo.8x.hu/informaciok http://meghivo.8x.hu/informaciok


Letölteni ppt "5 Lépés Program SanBizZ Top Team. Ajánlás A hatékony üzletépítéshez KÖVETKEZETESEN TARTSD BE a programot és MÁSOLTASD a csoportodban! Következménye:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések