Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A mágnesesség hatása az emberi szervezetre dr. Kis Erika

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A mágnesesség hatása az emberi szervezetre dr. Kis Erika"— Előadás másolata:

1 A mágnesesség hatása az emberi szervezetre dr. Kis Erika

2 MRI A mozgó, töltéssel rendelkező részecskék (pörgő atommagok) elektromos árammal kitéríthetők eredeti rezgési állapotukból. Elektromágneses indukció: kölcsönhatás, melynek során egy vezetőben villamos feszültség keletkezik. Mágnesesség: egy irányba mozgó elektronok hatására jön létre Pl. Elektromos áram által átjárt vezető körül mágneses tér keletkezik. Diagnosztikus módszer. Terápiás hatás?

3 Biorezonancia Elektromágneses elven működő készülék, mely megváltoztatja az atommagok rezgését a szervezetünkben, és ezáltal különböző működési zavarokat helyreállít. Akupunktúra, elektroakupunktúra, homeopátia ugyanilyen mechanizmussal működik. A gondolataink is rezgések!

4 Meridiánok Energia áramlási csatornák, zárt áramköröknek tekinthetők
Meridiánok Energia áramlási csatornák, zárt áramköröknek tekinthetők. A nap 24 órájában minden meridiánon végigkering az energia páros és két páratlan meridiánunk van. Akupunktúrás pontok: alacsony elektromos ellenállású pontok a bőr felszinén. Akupunktúra hatására felszaporodnak a z endorfinok a szervezetünkben.

5 A mágnesesség története: Kis-Ázsiában i. e
A mágnesesség története: Kis-Ázsiában i.e éve feljegyezték, hogy van egy Magnesia nevű terület, ahol a föld vas-oxidban gazdag, és a fémeket magához vonzza. Kleopátra mágneses köveken aludt, hogy a bőre fiatalos maradjon. A görögök i.e óta használják a mágnesességet gyógyításra. Arisztotelész és Pláton is ír a mágnes gyógyhatásáról. A kínai orvoslás i.e óta használja a reflexológiával és az akupunktúrával együtt sz.: a svájci Paracelsus felismeri a mágnes gyógyhatását. Orvosi cikkeket ír arról, hogy a mágnes hogyan gyógyítja az ember gyulladásos folyamatait.

6 16. sz.: William Gilbert angol orvos tanulmányt ír az elektormosságról, a mágnesességről és a mágnes gyógyító hatásáról. I. Erzsébet orvosa, és őt is mágnesekkel gyógyítja. 18.sz: Michael Faraday szintén felfedezi a mágnes gyógyhatását. Az ő munkásságán alapul a modern mágneses therápia. Dr. Mesmer (a hipnózis atyja ) és Hahnemann (a homeopátia atyja) is támogatta munkásságát. Az elmúlt 10 évben több, mint 300 tanulmány történt világszerte a mágnesterápia témakörben. Mindenki megtalálja azt, amit bizonyítani akar. Legfontosabb a tapasztalás!!!

7 A Föld egy hatalmas mágnes. A Föld mágneses ereje folyamatosan fogy
A Föld egy hatalmas mágnes. A Föld mágneses ereje folyamatosan fogy.... és a maradéktól is távol tartjuk magunkat. A Föld mágneses polaritása időnként megfordul. Mágneshiányos szindróma: csontsűrűség csökkenése, immunrendszer összeomlása (űrhajósok) Attila domb (Tápiószentmárton) A Földkéreg vékonysága miatt a Föld mágnesesség erősebb.

8 Statikus mágnesek Északi pólus hatásai: - mélyíti az alvást (mély alfa állapotot idéz elő) - aktiválja a pajzsmirígyet és a melatonin termelést (fiatalít, a fizikai állapotot erősíti) - energetizál, erősíti a gyenge működésű szerveket - fokozza a véráramlást , kimossa a koleszterint, segít az érszűkület és magas vérnyomás megelőzésében - csökkenti a savasodást -serkenti az enzimatikus folyamatokat és a nyirokrendszert Déli pólus hatásai: - helyreállítja a szervezet egyensúlyait - nyugtat, relaxál - fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő hatású - csökkenti a nemkívánatos szövetburjánzást (daganatok!)

9 Hogyan hat a mágnes. A vérünk 4%-a vas
Hogyan hat a mágnes? A vérünk 4%-a vas. Ha a testre mágnest helyezünk, az a vérünkben levő vasat magához vonzza, ezzel serkenti a keringést. Továbbá kitágítja a hajszálereket, és az összecsapzódott vörösvértesteket különválasztja. Ha a keringés javul, akkor az oxigén , a tápanyagok, a hormonok és az endorfinok (a szervezetünk természetes fájdalomcsillapító hormonjai) gyorsabban és hatékonyabban kerül nek a sejtjeinkbe. Emiatt a sérülések és mindenfajta szervi megbetegedés gyorsabban gyógyul.

10

11

12 Sejtszintű hatások Testünk minden sejtjében ionok találhatók
Sejtszintű hatások Testünk minden sejtjében ionok találhatók. Az ionok hordozzák az elektro-mágneses impulzusokat, és ezek szabályozzák a sejtjeink működését. Ezek szabályozzák a tápanyagok, a folyadék és az oxigén áramlását , biztosítják a sejtek homeostazisát.

13 Sérülések, gyulladások esetén: Felborul a sejtek ion egyensúlya, és emiatt több folyadék kerül be a sejtbe. A tápanyagok, hormonok, elektrolitok pedig kikerülnek, és ez sejtdegenerációhoz, sejtelhaláshoz vezet. A sejtekben a felszaporodott folyadék hatására az érintett területben ödéma és a az idegek összenyomása miatt fájdalom keletkezik. Mágnes hatására: Az ion egyensúly helyreáll, a folyadék többlet kikerül a sejtekből, megszűnik a sejtkárosodás, és megindul a gyógyulás. A magnetizált vér kimossa a gyulladásos területben felszaporodott méreganyagokat (a fehérvérsejtek által eltakarított kórokozókat, károsodott szöveteket), és a májba, vesébe viszi. A tápanyagokat, endorfinokat pedig a kívánt helyre juttatja.

14 A fehérvérsejt bekebelezi a Toxinok a vérben baktériumokat

15 EQL technológia Amerikai szabadalom, gyógyászati célra nyújtották be
EQL technológia Amerikai szabadalom, gyógyászati célra nyújtották be. Azért hatékonyabb, mint a hagyományos mágnes, mert ez minden kapillárisunkat kitágítja, míg a hagyományos mágnes csak az erővonalakra merőleges kapillárisokra hat. A hiányzó Föld mágnesesség hatását utánozza.

16 Mágneses térerő 1 Tesla = 10 000 Gauss 800 gauss
Mágneses térerő 1 Tesla = Gauss 800 gauss? Minél nagyobb térerejű a mágnes, annál mélyebben hatol be a szövetekbe. Súlyos, régóta tartó, krónikus betegségekben (pl. izületi gyulladásokban, komoly fájdalmak esetén)több ezer gausst javasolnak.

17 Nikken termékek térereje:. Gauss Elastomag nyakpánt. 250
Nikken termékek térereje: Gauss Elastomag nyakpánt Kenko alvómaszk Talpbetétek Kenko flex Paplan Párna Matracok , Magboy Ékszerek , 1200, 1500 Body energiser Pimag optimalizáló

18 Betegségek, melyekben a mágnes kezelés jó hatású: - csont-, izületi, izom problémák: artritis, gerinc degenerációs betegségek, isiász, fibromialgiák, csontritkulás - sérülések - általános elgyengülés - fejfájások, migrén - alvászavarok - krónikus bél betegségek (IBS, Chron-betegség, colitis ulcerosa) - cukorbetegség -magas vérnyomás - vérkeringési zavarok

19 Ellenjavallatok (. ) Elektromágnes vagy statikus mágnes
Ellenjavallatok (?) Elektromágnes vagy statikus mágnes? Pacemaker beültetés – elektromágneses termék használata tilos! Terhesség első három hónapja – relatív ellenjavallat. A testbe beültetett fémek: az elmúlt évtizedben már nem mágnesezhető anyagból készülnek. Nagy térerejű elektromágnes felmelegítheti őket.

20 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "A mágnesesség hatása az emberi szervezetre dr. Kis Erika"

Hasonló előadás


Google Hirdetések