Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A nők zsírsejtjei genetikailag jóval nagyobb mennyiségű zsír tárolására képesek, mint a férfiaké. Ezek közvetlenül a bőr alatt helyezkednek el, több rétegben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A nők zsírsejtjei genetikailag jóval nagyobb mennyiségű zsír tárolására képesek, mint a férfiaké. Ezek közvetlenül a bőr alatt helyezkednek el, több rétegben."— Előadás másolata:

1 A nők zsírsejtjei genetikailag jóval nagyobb mennyiségű zsír tárolására képesek, mint a férfiaké. Ezek közvetlenül a bőr alatt helyezkednek el, több rétegben. Ha nem megfelelő életmódot folytatunk a zsírsejtek megnőnek. Ez rögtön látszódni fog a bőr felületén is, narancsbőr formájában. Felmérések szerint a nők 80%-a küzd a narancsbőr ellen.

2 LLúgosítástól MMozgástól MMinőségi víz (2l) ivásától VVákuum masszázstól UUltrahangos zsírbontástól IInfraszaunától EEgészséges ételektől

3  A vákuummasszázs során kitágulnak az erek és felgyorsul a szövetek vér és nyirokkeringése, tehát javul a leromlott alapanyagcsere. A természetes percenként 3 centiméternyit előre haladó bomlástermékeket és zsírt szállító nyirokfolyadék áramlási sebessége, akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. Mivel a zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik ettől a sejtek egy jelentős részének sejtburka szétpattan és a zsír kifolyik belőle és a nyirok keringéssel távozik. Ezért a vákuumkezelés helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat.  Aktiválja a rugalmas rojtokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb lesz.

4 Amikor a testen alkalmazzuk serkenti a helyi vér és nyirokáramlást. Fokozza a behatolást a sejtek közé, fokozza az anyagcserét, regenerálja a sejteket az ultrahang rezgéssel lebontott zsírszövet először a nyirokrendszerbe, onnan pedig fokozatosan a vérbe jut. A lebontott zsír egy része le a májon keresztül az epén át a bélrendszerbe jut, másik része a vesén keresztül vizelettel távozik.

5  30 perc alatt a testünk 600-800 kalóriát is elveszíthet, úgy hogy még csak mozognunk sem kell érte. Infravörös sugarak kitágítják a hajszálereket és elindítják a rejtett méreganyagok feloldásának folyamatát. Ezek a méreganyagok azután a faggyúmirigyeken keresztül végleg távoznak a szervezetünkből.  Az infraszauna hatása alacsony hőfokon (45-65 fokon) megmutatkozik sokszoros hatékonysággal és kíméletesebben méregteleníti a szervezetet mint a hagyományos szauna.

6 A kor előrehaladtával - aktív testmozgás hiányában - az izomtömeg csökken, az anyagcsere lassul,és ez elhízáshoz vezet. Zsírégetés szempontjából a legoptimálisabb a váltakozó intenzitású mozgások végzése Ezzel elkerüljük az izomzat leépülését, s kevesebb időráfordítással nemcsak a zsírégetés lesz hatékonyabb, hanem az edzettségi szintünk is ugrásszerűen megnő!

7  Betegségeinknek egyetlen alapvető oka van,ez pedig nem más mint testünk ELSAVASODÁSA!Aki már valaha diétázott, fogyókúrázott, méregtelenített, pontosan tudja, milyen fontos szerepe van folyadék- bevitelnek, különösképpen a víznek! Szervezetünk enyhén lúgos természetű.  LÚGOS VÍZ helyreállítja testünk kémhatását, jótékonyan befolyásolja testünk vízkészletének állapotát, ezzel az életminőség javulását eredményezi. A lúgos kémhatású ital/étel az egészséghez és fiatalsághoz vezető út fontos kulcsa.

8 HATÁSAI  A XXI. század folyékony élelmiszere  A fogyókúra legközismertebb módja a kalóriaszegény diéta, de a LEGHATÉKONYABB testsúlycsökkentő módszer a szervezet enzimműködéseinek aktivizálása, amely az egész zsíranyagcserére serkentőleg hat.  A zöldárpa rendkívül gazdag eszenciális enzimekben, ezért rendszeres fogyasztása elősegíti a tartós és hatékony testsúlycsökkenést.  NEM HELYETTESÍTI A VÁLTOZATOS ÉS EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁST!

9 http://www.sorsmuhely.hu/www.sorsmuhely.hu NYÁRI AKCIÓ!!!!! 12 ALKALMAS TESTKEZELŐ BÉRLET VÁSÁRLÁSA ESETÉN AJÁNDÉK 5 TASAK ZÖLDÁRPA POR ÉRVÉNYES: JÚLIUS 1.- AUGUSZTUS 31. BŐVEBBEN


Letölteni ppt "A nők zsírsejtjei genetikailag jóval nagyobb mennyiségű zsír tárolására képesek, mint a férfiaké. Ezek közvetlenül a bőr alatt helyezkednek el, több rétegben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések