Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FAMILY NAP Április 10. Wellmax Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FAMILY NAP Április 10. Wellmax Kft."— Előadás másolata:

1 FAMILY NAP 2010. Április 10. Wellmax Kft. www.vitawell.hu
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG FAMILY NAP 2010. Április 10. Wellmax Kft.

2 Fromm Zoltán Kereskedelmi vezető Wellmax Kft.
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Köszöntöm Önöket Fromm Zoltán Kereskedelmi vezető Wellmax Kft. Wellmax Kft.

3 Új termék a Family Bussines hálózatában
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Új termék a Family Bussines hálózatában Wellmax Kft.

4 Wellmax cégről 100%-ban magyar tulajdonú cég
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Wellmax cégről 100%-ban magyar tulajdonú cég Funkcionális élelmiszerek gyártása Étrend-kiegészítők gyártása Saját gyártó és csomagoló kapacitás márkanév Wellmax Kft.

5 termékek tulajdonságai
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG termékek tulajdonságai Organikus, BIO alapanyagok Hatóanyag tartalom az ajánlott napi adag 100%-a. Kiváló hatás Wellmax Kft.

6 WELLcoffee, funkcionális élemiszer
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG WELLcoffee, funkcionális élemiszer Táplálkozással a kedvező élettani hatásokért Wellmax Kft.

7 WELLcoffee összetevői
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG WELLcoffee összetevői Organikus, BIO instant kávé 2,3 g/tasak Ganoderma Lucidum gomba kivonat 300 mg/tasak (Napi adag kb. 600 mg) Wellcoffee Dabic jegyzőkönyv001.pdf Wellmax Kft.

8 Organikus BIO instant kávé
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Organikus BIO instant kávé BIO termesztésű Fairtrade beszerzésű Porlasztva szárított Ecocert tanusítvánnyal rendelkezik Ecocert-Wertform-eng-2009.pdf Wellmax Kft.

9 Ganoderma Lucidum gomba kivonat
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Ganoderma Lucidum gomba kivonat Más néven Ling Zhi v Reishi v Pecsétviaszgomba Kínában már több ezer éve használják a Ganodermát. Rengeteg írás létezik a világon a Ganoderma jótékony hatásáról az immunrendszer vonatkozásában. Ez annak köszönhető, hogy a Ganodermában nagy mennyiségben találhatók antioxidánsok, poliszacharidok, kálium, magnézium, kalcium és szerves germánium. Wellmax Kft.

10 Wellmax Kft. www.vitawell.hu
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG A pecsétviaszgombát (Ganoderma lucidum) több mint 2000 éve ismerik és használják Kínában. A kínaiak meggyőződése szerint a gomba mágikus erejénél fogva a legkülönfélébb betegségek gyógyítására alkalmas, amire a gomba egyik neve a „Ling Zhi” is utal, ami "spirituális erőt" jelent. A gomba készítményeit Kínában és Japánban gyógyszerként forgalmazzák, Kínában az egészségbiztosítási rendszer gyógyszerspektrumának egyik fontos eleme, az USA-ban pedig az egyébként igen szigorú Food and Drug Aministration ( Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hivatal ) a pecsétviaszgomba felhasználását engedélyezte, és felvette a forgalomba hozható táplálék-kiegészítôk listájára. A kínai adatok szerint kiterjedten és kúraszerűen alkalmazzák az általánosan leromlott egészségi állapot és az immunrendszer működésének javítására, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében és a kemoterápia mellékhatásainak ellensúlyozására. Wellmax Kft.

11 Ganoderma legfontosabb alkotóelemei
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Ganoderma legfontosabb alkotóelemei Poliszacharidok Erősíti a test természetes gyógyító képességét, Csökkenti a vércukor szintet és támogatja a hasnyálmirigy funkciókat, Segít kitisztítani a méreglerakódásokat (detoxifikáció), Megerősíti a sejt-membránokat, Növeli az oxigén ellátottságát a vörös vérsejteknek. Wellmax Kft.

12 Szerves Germánium Növeli az oxigénfelvevő képességet a testben,
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Szerves Germánium Növeli az oxigénfelvevő képességet a testben, Rendbehozza a test elektromos töltésének egyensúlyát. (Elektromos Töltés Egyensúlyozó), Eltávolítja az abnormális cellákat, amelyek a tályogos sejtek körül találhatók. A ginszenghez képest 4-6X többet tartalmaz. Wellmax Kft.

13 SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Adenosinok Csökkenti a koleszterin szintet és a szabad zsírok mennyiségét a vérben, Csökkenti a vér lipidek szintjét és stabilizálja a vörös sejtek hártyáját, Csökkentheti a trombocita kötés szintjét, Növeli a mellékvesekéreg funkcióit, megtartja a belső elválasztású mirigyek egyensúlyát,. Szabályozza az anyagcserét, A vér ph értékét szabályozza. Wellmax Kft.

14 Terpenoidok Ízében keserű, Ganoderic esszencia
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Terpenoidok Ízében keserű, Fokozza az emésztő rendszert, Megakadályozza az antigének okozta allergiát, Csökkenti a koleszterint és a semleges zsírokat a testben, Aktiválja a sejtek sejtmagját. Ganoderic esszencia Fiatalítja a szöveteket, optimalizálja a test funkcióit, segít legyőzni a bőrbetegségeket és megszépíti a bőrt. Wellmax Kft.

15 Ganoderma hatásai Wellmax Kft. www.vitawell.hu
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét, Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését, Csökkenti a vérben található lipidek számát és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait. Mivel a Ganoderma adenosine-t tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a thrombinokat, és megakadályozza a trombózist, Javítja a mellékvesék vesekérgének működését az endokrin egyensúly fenntartása érdekében, Fokozza a szervezet természetes gyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki, Megakadályozza a szövetsejtek elhalását, Wellmax Kft.

16 Wellmax Kft. www.vitawell.hu
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Megakadályozza a szenilitást a szerevet fiatalosan tartásával, Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait, Megakadályozza a szervek degenerációját, Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztamin kibocsátását, Megelőzi és kezeli a rák kialakulását és blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét, Normalizál a szövetkárosodás megelőzése érdekében. Megakadályozza a rákos betegek embólia miatti hirtelen elhalálozását. Megakadályozza a trombózis kialakulását, bomlasztja a thrombinokat a környező szövetek falán és csökkenti a rákelleni gyógyszerek blokkolását, erősítve az ilyen szerek hatékonyságát. Csökkenti a rák által okozott fájdalmat. Wellmax Kft.

17 Mely betegségekre van jótékony hatással ?
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Mely betegségekre van jótékony hatással ? Magas és alacsony vérnyomás. Hipertónia vagy hematóma által kiváltott szívbetegségek. Agyvérzés, magas vércukorszint, érszűkület. Klimaxos rendellenességek, nőgyógyászati problémák. Székrekedés, aranyér. Krónikus hepatitisz. Vizelési nehézségek, sűrű vizelés. Gyomorbajok, nyombélfekély. Túlérzékenység, ide értve az orr érzékenységét és a krónikus hurutot. Krónikus hörghurut, asztma. Ízületi gyulladás, lumbágó, reuma (idősebb kori). Álmatlanság, letargia, ideggyengeség. Túlérzékenységből adódó bőrkiütések, lábujjak közötti kipállás, hematóma miatti kopaszító sömör. Wellmax Kft.

18 Fogyasztást követő tapasztalatok
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Fogyasztást követő tapasztalatok Élénkség, energetikusság, Kevesebb az alvással töltött órák száma, de az ébredés energikus marad, Javul az étvágy, A salakanyagok rendszeresen és simán távoznak.  Nincs ismert mellékhatás. Nincs összeférhetetlenség. Mindenki fogyaszthatja. Wellmax Kft.

19 Miért kávéba keverjük? A ganoderma gomba ízének keserűsége miatt
SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Miért kávéba keverjük? A ganoderma gomba ízének keserűsége miatt Aromája tökéletesen illik a kávééhoz A gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít Szélesebb körben el tud terjedni, nem kell plusz étrend-kiegészítőt fogyasztani, csupán elég, ha a hagyományos, egészségtelen kávénkat lecseréljük egy sokkal értékesebbre. Wellmax Kft.

20 SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG Köszönöm figyelmüket Wellmax Kft.


Letölteni ppt "FAMILY NAP Április 10. Wellmax Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések