Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kedvezményes ajánlatunk A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM minden munkatársa részére.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kedvezményes ajánlatunk A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM minden munkatársa részére."— Előadás másolata:

1 Kedvezményes ajánlatunk A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM minden munkatársa részére

2 Azok a számlatulajdonos munkavállalók, akik még nem rendelkeznek Bankunkhoz érkező jövedelem-átutalással, de 2005. október 15-ig jövedelmüket az OTP Banknál vezetett lakossági folyószámlájukra utaltatják, az kedvezményeket vehetik igénybe. Az akció 2005. december 31-ig tart. Kik jogosultak a kedvezményre?

3 Ha most jövedelmét az OTP lakossági folyószámlára utaltatja… Lakossági folyószámla számlavezetési díját negyed évre átvállaljuk (2005. október és 2005. december között, havidíj 220Ft) Kipróbálhatja az OTPdirekt Számlakontroll szolgáltatást most negyed évig díjmentesen (2005. október és 2005. december között, havidíj 240Ft) Multipont bankkártyájára 300 ajándékpont írunk jóvá, amit levásárolhat (2005. október 31-én érvényes Multipont bankkártya esetén)

4 Most kedvezményesen juthat hitelhez: A-hitel hitel keretbeállítási jutalékát a Bank elengedi (a jövedelem beérkezése és 2005. december 31. között igényelt A-hitelek esetében 1%, min.: 1.800Ft) További 1,5%-os kamatkedvezmény Magán- és Önkéntes nyugdíjpénztári valamint Egészségpénztári tagság esetén Hitelkártya első éves díját a Bank elengedi (5.000Ft) (2005. december 31-ig történő igénylése esetén) Személyi kölcsön keretbeállítási jutalékát a Bank elengedi (lakossági folyószámlára történő folyósítás esetén 2005. december 31-ig 1%, min.: 4.000Ft) Lakáshitel igénylésekor 50%-os értékbecslési díjkedvezmény (2005. december 31-ig történő igénybevételénél 11.350Ft + ÁFA) Ha most jövedelmét az OTP lakossági folyószámlára utaltatja…

5 Mert: Elektronikus úton, adathordozó átadásával egyetlen átutalás keretében történik a havi munkabér kifizetés. Lényeges költségmegtakarítást eredményez, így nem kell minden munkavállaló után tételenként az eseti átutalás költségét megfizetni. Biztonságos és kényelmes, és a bérszámfejtési feladatokat is egyszerűsíti. Miért jó a vállalatnak a csoportos jövedelem átutalás?

6 Mit kínálunk? „Házhoz jövünk” – egyeztetett időpontban helyszíni ügyintézést is vállalunk ATM kihelyezés – megfelelő számú OTP lakossági folyószámla és jövedelem átutalási állomány esetén, ha gazdaságosan üzemeltethető A Bank kedvezményes lehetőségeiről akcióiról folyamatosan értesülhet

7 OTP LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA  Az OTP Lakossági Folyószámla az ország egész területén könnyen elérhető szolgáltatást kínál.  A számlatulajdonosnak kevesebb készpénzt kell magával hordania, hiszen bankkártyájával a vásárlások könnyen, tranzakciós díj nélkül lebonyolíthatóak.  Az ATM-ből bármikor készpénzhez juthat, átutalhat és mobiltelefonon egyenlegét is feltöltheti.  Az OTP Bank folyószámla-hitele, az A-hitel révén egyszeri igénylés után könnyen és gyorsan juthat hó végén is pénzhez.  KÖNNYEN ELÉRHETŐ: az ország legszélesebb bankfiók- és ATM hálózatával rendelkezik.  KÉNYELMES: bankügyeit akár otthonról vagy munkahelyéről is intézheti az OTPdirekt segítségével.  A MEGTAKARÍTÁSOK kezelésére is használható.  SOKOLDALÚ: bármilyen pénzügyi szolgáltatás igénybe vehető a bank és csoporttagjainak segítségével.  RUGALMAS: egyszerűen vehet fel hitelt és vásárlásait is szabadon bonyolíthatja le.

8 JÖVEDELEM-ÁTUTALÁS ELŐNYÖK A MUNKÁLTATÓ SZÁMÁRA ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA  Csökkennek a készpénzkezelési költségek.  A bérszámfejtési feladatok egyszerűsödnek.  A humán erőforrás költségei csökkennek.  Biztonságos, kényelmes.  Amennyiben az OTP Bank egyaránt számlavezetője a munkáltatónak és a munkavállalónak is, úgy akár a munkabér átutalás indításának napján megtörténik a jövedelem jóváírása.  Kényelmessé teheti pénzügyeinek intézését.  Nem kell sorban állnia, hogy megkapja a fizetését a munkáltatójától.  A számlához, amire jövedelme érkezik, bankkártya is kapcsolódik, amivel bármikor hozzájuthat a pénzéhez, akár vásárolhat is vele.  Biztonságban van a pénze és a számlán kamatozik is.  További banki termékek igénybevétele esetén alapfeltétel lehet, illetve egyes hitelek (pl. A-hitel) esetén ez a hitelösszeg megállapításának alapja.

9 OTP MULTIPONT BANKKÁRTYA LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA  A Multipont bankkártya egyszerre hagyományos bankkártya és pontgyűjtő kártya.  Pontjai automatikusan gyűlnek, ha Multipont bankkártyával fizet vagy Matáv vonalról beszél.  A program partnerei a legnagyobb hazai vállalatok (OTP Bank, MOL, Matáv, Fotex csoport) – ez garantálja a program biztonságát és szolgáltatásainak sokoldalúságát.  Bankkártya és pontgyűjtő kártya egyben.  A törzsvásárlói programban való részvételnek nincs külön díja, elegendő ha igényli a kártyát.  Mindennapi vásárlásaival automatikusan gyűlnek pontjai a kártya mögötti számlán.  Az összegyűjtött pontok ajándékokra válthatók, vagy a partnereknél levásárolhatók (MOL, Matáv Pont, Fotex csoport üzletei).

10 OTPdirekt SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA  A telefon, mobiltelefon és internet használatával ma már szinte nem is kell bankfiókba járni, mert a bankügyek a nap 24 órájában kényelmesen elintézhetők.  Bankügyeit kényelmesen, gyorsan és biztonságosan intézheti, akár otthonról is – telefonon, mobiltelefonon, interneten.  Nincs a fiókok nyitvatartásához kötve, Ön dönti el, hogy mikor és hol intézi bankügyeit.  A nap 24 órájában kapcsolatba léphet bankjával, számlainformációkhoz juthat, megbízásokat adhat, lekötheti megtakarításait, átutalhat.  A kártya- és számla tranzakciókhoz automatikus SMS értesítést kérhet, de Ön is indíthat SMS-ben tranzakciókat.  Egyes műveletek WAP-on is elvégezhetők, ha erre alkalmas mobiltelefonja és erre vonatkozó megbízást adott.  A Beszedés Kontroll révén egyetlen SMS elküldésével engedélyezheti vagy elutasíthatja a szolgáltatói számlák kiegyenlítésére benyújtott terheléseket.

11 A-HITEL LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA  Az OTP Bank által kínált folyószámla-hitel, amely akár az OTP Lakossági folyószámlára érkező havi jövedelem-átutalások kétszeresét is elérheti.  Az A-hitel rulírozó, azaz a folyószámlára érkező átutalások, befizetések folyamatosan törlesztik a tartozását, és a visszafizetett összeg újra felhasználható.  Az OTP Bank automatikus és rugalmas A-hitele kitágítja mindenkori pénzügyi korlátait.  Egyszeri engedélyezés után automatikusan többet költhet- akár bank- kártyával is- mint amennyi a számláján van,  Az A-hitel szabad felhasználású- bármilyen célra, külön indoklás és igénylés nélkül felhasználható.  Külön díj nélkül hitelbiztosítás jár hozzá.  1.5%-os kamatkedvezményben is részesülhet, amennyiben az OTP Magán-, Önkéntes nyugdíjpénztár, vagy az OTP Egészségpénztár tagja.

12 OTP HITELKÁRTYA LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA  Az OTP Hitelkártya egy klasszikus hitelkártya, mellyel hazánkban több mint 25.000, a világban pedig több millió elfogadóhelyen tranzakciós díj nélkül vásárolhat.  Nem szükséges hozzá folyószámlát nyitni és azon pénzt elhelyezni.  Akár 45 napig kamatmentes hitelt biztosít.  Bármilyen váratlan helyzetet megoldhat a segítségével-nem marad le kedvező lehetőségekről pénzhiány miatt.  Akár 45 napig kamatmentesen használhatja a bank pénzét vásárlásra! Ha a türelmi időszak végén fennálló teljes tartozását visszafizeti, nem kell kamatot fizetnie.  Rugalmasan törlesztheti a felhasznált kölcsönt: a fizetési határidőig elegendő csupán a felhasznált hitelkeretének 5%-át visszafizetnie, de ezen felül annyit törleszthet, amennyit akar.  Rulírozó. Azaz a visszafizetett összeg újra felhasználható.

13 OTP SZEMÉLYI KÖLCSÖN LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA  Az OTP Személyi Kölcsön egy olyan egyösszegben folyósított kölcsön, amely szabadon felhasználható és egyenlő havi részletekben visszafizetendő.  Az OTP Személyi Kölcsön minimum összege 100.000 Ft, maximuma 5 millió Ft, de nem haladhatja meg az Ön rendszeres havi nettó jövedelmének tízszeresét.  Kedvező kamatozású..  Kiszámíthatóan, egyenlő részletekben törleszthető.  Hitelbírálati díjat nem számít fel az OTP Bank.  Ha az OTP Lakossági Folyószámláról fizeti törlesztését, kedvezményes kezelési költséget számítunk fel.  A törlesztés lakossági bank-vagy folyószámláról történik, beszedési megbízással, azaz az Ön által megadott számláról az OTP Bank minden hónapban levonja a törlesztés összegét, így biztosan nem késik a törlesztéssel, és nem terheli emiatt plusz költség vagy késedelmi kamat.  A törlesztés időpontját Ön határozhatja meg a hónap 1-je és 28-a között bármely napon.

14 Az együttműködés lehetőségei Segítsék a munkavállalók tájékoztatását a kedvezményes lehetőségekről a belső levelezésükben: tájékoztató eljuttatása az érintettek részére. Csoportos jövedelem jóváírási szerződés kötése az OTP Bankkal – amennyiben még nem rendelkezik a szolgáltatással. Nyitottság a mindkét fél részére kedvező további banki szolgáltatások megismerésére, igénylésére


Letölteni ppt "Kedvezményes ajánlatunk A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM minden munkatársa részére."

Hasonló előadás


Google Hirdetések