Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Stílus Komfort Újítás Egészség

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Stílus Komfort Újítás Egészség"— Előadás másolata:

1 Stílus Komfort Újítás Egészség
A Vision International People Group Társaság bemutatja a „Vision QuadrActiv” karkötőt Stílus Komfort Újítás Egészség

2 Stílus A gyártás során csúcstechnológiát alkalmaznak mind a kidolgozásnál, mind pedig a felület 23 karátos vékony aranyréteggel történő bevonásánál. Ennek következtében javul a kopásálló képesség, a bevonat pedig még ragyogóbbá és vonzóbbá válik. Kecses, elegáns és modern design.

3 Komfort A „QuadrActiv” karkötő kiegészítő láncszemeket tartalmaz, amelyeket szükség esetén ki lehet venni.

4 Újítás A hatások egyedülálló összeegyeztetése
Az oxigén ionjainak hatása Infravörös sugarak hatása A mágneses mező hatása A germánium hatása

5 Egészség A karkötő jótékony hatással van a szervezetre, elősegíti a :
• mikro-cirkulációt; • a vérkeringést; • a metabolikus folyamatok normalizálását. Tapasztalatok szerint a „Vision QuadrActiv” karkötő viselői érzékelik: • a fizikai fájdalmak enyhülését; • izomlazító hatását; • a nagyobb ellenálló képességet a stresszel szemben; • a fáradékonyság mérséklődését; • energiastimuláló hatását.

6 Biztonság és minőség A „Vision QuadrActiv” karkötő a legmodernebb technológiák alkalmazásával készült, a legszilárdabb, japán gyártmányú 316L orvosi acélból. Nem okoz allergiát. A karkötő biokerámia berakásokat tartalmaz: GermaTeq Biokerámia berakások 200 PPM germániummal, amelyek kiválasztják a túlságosan rövid sugárzási hullámmal (10-1–10-6 nm) rendelkező elektronokat. AeroTeq Biokerámia berakások, amelyek az oxigén negatív töltésű ionjait sugározzák ki (1 cm3 / ion). MagTeq Mágnesberakások, amelyek mágneses mezőt hoznak létre, melyben az indukció Gauss. SolarTeq Biokerámia berakások, amelyek infravörös sugarakat bocsátanak ki 4–14 mikron hullámhosszon.

7 Biokerámia Az utóbbi évtizedekben a korszerű technika és az orvostudomány terén is alkalmazzák a biokerámiát. Megedzését követően a biokerámia eléri a legmagasabb minőségi szintet, és orvosi célokra használják fel. A kerámia tartós, nem enged a korrózió hatásának, nem lép kémiai reakciókba, ezenkívül nem kopik el, biokompatibilis, sőt némi bioaktivitással is rendelkezik (adszorbálni tudja a biológiai molekulákat).

8 A hosszú hullámú infravörös sugarak jótékony hatása
A SolarTeq biokerámia berakás a hosszú hullámú infravörös sugarak forrása. ( mikron).

9 A hosszú hullámú infravörös sugarak jótékony hatása
Amikor az infravörös hullámok behatolnak a bőrbe, kapcsolatba lépnek a vízmolekulákkal, s ez a véredények kitágulását eredményezi. A vér magasabb mikro- és makro-cirkulációjának köszönhetően - mely a véredényekben zajlik - a szervezet szövetei garantáltan a legjobb munkát végzik.

10 A hosszú hullámú infravörös sugarak jótékony hatása
Javítja a vérkeringést Jótékonyan hat a szervezetben zajló mikro-cirkulációs– és metabolikus folyamatokra Enyhíti a fájdalmat Az infravörös sugár képes javítani a szövetek regenerációját. A tudósok meghosszabbítják az infravörös fényterjedelmű sugarakat azzal a céllal, hogy még jobban megértsék azok terápiás hatását az emberi szervezetre.

11 A hosszú hullámú infravörös sugarak jótékony hatása
Az AeroTeq biokerámia berakás az oxigén negatív töltésű ionjait sugározza ki (1 cm3 / ion) Az adott ionok olyan negatív töltésű részecskék, amelyek a molekulát ért energia, és az ennek hatására történő elektron-kilökődés következtében képződnek.

12 Negatív töltésű ionok jótékony hatása
A természetben az oxigén negatív töltésű ionjai a vízesések, a tengeri hullámverés és a villámcsapás okozta kisülések környezetében jönnek létre, illetve a statikus elektromos mezők hatására jelennek meg. Az oxigén negatív töltésű ionjainak koncentrációja a különböző közegekben (ion/cm3) A vízesés aljánál – Irodában – 150 Hegyekben – Lakásban – 100 Városon kívül – Autóban – 50

13 Negatív töltésű ionok jótékony hatása
A legnagyobb hatást a könnyű negatív ionok fejtik ki, melyek jelentős mozgékonysággal bírnak. kb. 80%-uk kerül be a szervezetbe a bőrön keresztül, és 20%-ukat belélegezzük a levegővel együtt. Bekerülve a véráramlásba, az ionok biokémiai reakciókban vesznek részt, növelik a serotonin szintet, mely nyugtató és antidepresszáns hatást eredményez, és feltölti Önt frissességgel és energiával.

14 A mágneses mezők jótékony hatása
A MagTeq mágneses berakások mágneses mezőt hoznak létre, melyben az indukció Gauss

15 A mágneses mezők jótékony hatása
Mágneses terápia: a mágneses mező ártalmatlan felhasználási módszere, mely a szervezetre gyógyító hatást gyakorol. Segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot és javítja az alvást, emellett semmilyen mellékhatása nincs. A mágneses terápiát nagyon hatékonyan alkalmazzák a kellemetlen érzés megszüntetésére az ízületek és az izmok gyulladásakor, görcs és fajdalom esetén.

16 A mágneses mezők jótékony hatása
Ártalmatlan-e a mágneses terápia? Igen, a mágneses terápia kétségtelenül ártalmatlan. Helyes felhasználás esetén semmilyen szövődmény nem alakul ki. A QuadrActiv karkötőben olyan mágneseket használnak fel, amelyek a testre való felhelyezésükkel kedvező belgyógyászati hatást eredményeznek.

17 Germánium 1871-ben D.I.Mengyelejev, periódusos rendszere alapján kifejtette azon gondolatát, miszerint a IV. csoportnak van még egy ismeretlen eleme. Megjósolta a tulajdonságait, és nevet is adott neki: eka-szilícium. Néhány évvel később, a német származású Winkler Clemens elkülönítette és ábrázolta a Mengyelejev által megjósolt elemet, és saját országának tiszteletére Germániumnak nevezte el.

18 Germánium A Germánium (a latin „Germanium” szóból ered), Ge, a periódus rendszer IV. csoportjának kémiai eleme ; a sorszáma: 32. A fő tömege szétszóródott a földkéregben, a természetes vizekben, a talajban és az élő organizmusokban. A Germánium megtalálható szerves és szervetlen formában. A szervetlen germániumot különböző ércekből nyerik ki, a szerves pedig némely növényben koncentrálódik, illetve laboratóriumi úton szintetizálódik.

19 Szerves germánium A szerves germánium a ritka mikroelemek közé tartozik. Jelen van több fajta élelmiszerben, de csak mikroszkópikus dózisokban. 1967 novemberében Асаи japán tudós csoportja szintetizálta a germánium vízben oldódó szerves vegyületét

20 A Germánium jótékony hatása
Az alternatív lehetőségek egyike, hogy a szervezetben pótoljuk a germánium hiányát, és megérezzük annak jótékony hatását - a QuadrActiv karkötő viselése folytán, amely germániumos biokerámiai berakásokat tartalmaz.

21 A germánium jótékony hatása
A germánium képes kibocsátani konverziós elektronokat, melyek korpuszkuláris tulajdonságokkal és túlságosan rövid sugárzási hullámmal rendelkeznek (10-1–10-6 nm). Ez az elem a sejtek oxigénellátását növelve erősíti energiafeltöltő képességüket

22 A germánium hatásának eredményei:
A vérkeringési rendszer teljes karbantartása, a véralvadás javítása. A sejtek oxigénnel való telítése, következésképpen, a sejtek fiatalítása. A véredények mikro-cirkulációjának megerősítése, a szövetek feszességének növelése. A véredénytágító-, ödémák kialakulását gátló-, valamint az immunrendszert serkentő hatás aktiválása

23 „Vision QuadrActiv”: az élet védelmére!
A stressz hatása csökken A fizikai fajdalom enyhül Az ízületek jobban mozgathatóak A fáradékonyság mérséklődik Az izmok ellazulnak Az energiával való telítettség érzését kelti


Letölteni ppt "Stílus Komfort Újítás Egészség"

Hasonló előadás


Google Hirdetések